515

valeri

преди 13 години

kogato varne akciza na starite niva za cigarite togava 6te go prima za borec.sire4 s 1 kor6um 3 zaeka-~1 oblek4ava razxodite na pu6a4ite,koito sa 65% ot bg. 2 vdiga postaplenqta v xaznata ot akcizni danaci,za6toto sega takiva ve4e po4ti nqma.poradi uveli4avane na kontrabandnite cigari s 6o% ot ob6tia dql na prodagbi.3 pe4eli glasopodavateli,koito 6te si kagat boiko e pi4,zbarka no ima6e doblest da si priznae i da se opane na brusel,da boiko gre6ki stavat no samo istinskiq dargavnik moge i trqb

514

Азъ

преди 13 години

Какъвто каратист,такъв и борец е....Хартиен!В зелено.Може и в цветно.

513

Тервелчанин

преди 13 години

Ей, защитниците на Бойко, отворете си очите бе! Явно сте глухи и слепи за глупостите, които бръщолеви "честният " ви премиер!Само да ви питам ,от колко години Бойко се върти във властта, сега се прави на изненадан от ситуацията! И стига с тази АЛТЕРНАТИВА , такава ще се намери! Тежко и горко на Б-я ако си мислите че Борисов е незаменим и е най-дорото! И спрете да тропате с крак и да нареждате, че който е против Бойко е за комунистите и Доган, ставате жалки и смешни!!!!

512

Селянин

преди 13 години

"Борисов - борец 1 с контрабандата" - ха ха ха ха ха ха Вие от Днес.бг ме расмяхте.Готина статия развеселиме.

511

Бат Вал

преди 13 години

Да не е 1-ви април?

510

Honorik

преди 13 години

"Борисов - борец 1".Това е вярното заглавие.Че е борец,в това няма съмнение.

509

Пешев

преди 13 години

Ще си пушиме цигарки от 3лв,за кутия а те да акцизат главите

508

Нико Делев

преди 13 години

Контрабандата никога не е била по-голяма от колкото е сега!Дянков,Плевнелиев и Трайков са протежета на Цв.Бориславова.Съжалявам,че попаднахме под поредното ново робство.

507

Castor

преди 13 години

Бойко Борисов и Цветан Цветанов: контрабандисти 1 в държавата!

506

fori

преди 13 години

на снимката селянина показваа: колко му е голямб: колко голям иска да му го набутатв: колко дял от контрабандата е за негог: колко не му пука за българите ,че умираме от глад

505

Анонимен

преди 13 години

В Япония има безпрецедентна ядрена криза, цунами и катастрофално земетресение, ние си имаме Герб.

504

Бай Танас

преди 13 години

Земи си туистни майнда малко по добре-пусни му 220Волтати луд ли си или си тъпНяма аналог на толкова нагло правителтсво!!!Още 2 месеца и са аут!!!!Надявам се рпеждевременно

503

До Аз

преди 13 години

Браво Аз!!!Точбо такаМинамална заплата 900-1000 лева това е единственото ррешение на доста въпроси,и на горива и на всичко!!!!

502

mind twist

преди 13 години

5-6 тимата драскачи, явно рано им започва работното време, че са напълни ли форума и са си нацъкали +/-.Колкото и да плюете безпочвено, това правитеслство няма аналог в 20 годшната кандидат свободна държава от конунистическо робство.

501

познай кой

преди 13 години

Как е по-точно: ГЕРБ е като цунами или цунами е като ГЕРБ?

500

Един Българин

преди 13 години

До 498: Съгласен съм , криза има. другите бяха щастливци че нямаха и сега злорадстват, но проблема с цигарите е толкова открит и дразни хората че просто няма на къде. От какъв зор да плащам огромни данъци за издръжка на митниците и полицията, като никой от тях не си върши работата?! Вкарват се контрабандно огромно количество цигари с подкрепа от ЦЦ. После същия казва на полицаите не барайте моите хора дето викат "Цигари,цигари" на женския пазар???!!!

499

КО РЕЧИ?

преди 13 години

Пореден пример че не политици ни управляват а PR агенции !!!

498

Анонимен

преди 13 години

тва е все едно влък да го обяват за баш овчерин

497

САШО

преди 13 години

ЛАЙТЕ СИ КОЛКОТО ИСКАТЕ, ИМАМ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНКИ ПРЕЗ КОИТО ТАКА ЩЕ СЕ НАГУША....БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА.А ВИЕ КАТО СТЕ РОБИ МЕ ТЪРПЕТЕ.

496

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

vsi4ki kradci li sa v tozi sait?mnogo zasegnati se qviha tuk.