57

нина

преди 13 години

тая дето й викат *** си е *** и се чудя защо я държат.не магят да си свършат работата и намесват полиция. като цитира данни все са около ,маже би ще се окаже - това цяла година - и за отпуските много лесно се съгласи да ги върне - марш пенсио скапана и стига си мяукала

56

Анонимен

преди 13 години

Тая хиена на снимката, трябва да се изрита веднага!

55

i_54

преди 13 години

С какво е виновен болният,че работодателя не е внесъл вноските? По-добре е всеки работник сам да избере дали да се осигурява за болнични или не , както е при ЕТ, а фирмите да изплащат обезщетенията от спестените вноски . И без това работодателите поемат първите 3 дни от болничните.

54

do 46

преди 13 години

Човече, за какви икономически закони говориш в родната ни страна България? Кой фактор от всички който определят заплатите в България е вързан с тези закони. В България заплатите се определят против всички икономически правила според мен. Говориш за производителност на труда, интересно ми е как стигна до този извод след като 70-80% от доходите и заплатите не са регламентирани и са на тъмно. Сигурно си ясновидец? Много заблудени хор, много.

53

Гаргата

преди 13 години

Поредните приказки за сплашване на гаргите. Това няма как да мине законово. В момента болнични се изплащат след придобит осигурителен стаж, който всеки работещ получава с платени ИЛИ НАЧИСЛЕНИ осигурителни вноски. Лесно могат да махнат начислени, но тогава под този знаменател ще попаднат и болничните за бременност и раждане. А това вече ще противоречи на Конституцията, според която държавата осигурява платен отпуск преди и след раждане на жените майки. А как ли ще променят Конституцията?

52

Българин

преди 13 години

А аз питам - кога гнусните *** - ***, мазните и за нищо неспособни *** - ушевите и некадърните и нагли *** - държавните чиновници, ще започнат да плащат осигуровки? Отговаряй, дърта грозна к.рво ?!?

51

Чичо Доктор

преди 13 години

Пациентчета псуващи!Направо ви разказахме играта!

50

Тоягата

преди 13 години

*** не се пипват,брато!!!Те имат организации 1200,които ги защитават,а ни сме...аут заради такива като тази ***.Такива като нея ,включително и тя,ГЕНОЦИД извършиха!!!

49

Анонимен

преди 13 години

Ама и за *** да направят задължителни осигуровките не само ние да им плащаме лечението.

48

Тоягата

преди 13 години

До кога тази вмирисана дъртофела ще ни решава съдбите?Лично аз,като изляза на протест на 27,ще искам възмездие за нея!!!

47

анонимен

преди 13 години

тази дърта пръдла от нои и другите *** покрай нея да се чукнат малко за дереджето на работещите хора в тази държава а не да ми спират от моята заплата мизерна за да лапат такива като нея с хиляди на месец и прочетох нещо за съд в другите държави -там може и да има но тук няма съдилища те са само *** сборища с по 2 -5000хилядни заплати кого са осъдили в тая държава кого са осъдили в тая държава

46

Анонимен

преди 13 години

За неразбралите - на който не му е платен данъка по заплатата от декември 2010 да си го плаща той и декларация да подава. Питайте шефа дали ви е пуснал данните за осигуровките и данъка и дали ги е платил.

45

Анонимен

преди 13 години

Тоя птеродактил още май не е върнал взетите заплати накуп и все мозък ръси!До кога такива ментални индивиди ще определят пулса на времето?Време е тая *** да я пратят да скубе коприва и да трупа витамини ,че оная с коса е вече по дирите и .

44

ДО 33 ТИ !!!

преди 13 години

АДСКИ СИ СМЕШЕН И НЕГРАМОТЕН-ЗАПЛАТИТЕ ЗА ДА ДОСТИГНАТ НИВО ,КАТО В ЕС НЕ СЕ ПРАВИ С АДМИНИСТРАТИВНО РЕШЕНИЕ ,А СЕ ПОДЧИНЯВА НА ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАКОНИ !!!ДА СИ ЧУВАЛ НАПРИМЕР ,ЧЕ СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЕСТО В ЕС ПО ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА ТРУДА ...!!!!!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 13 години

Какви осигуровки, бе тетко, аз съм безработен - откъде да ги взема?

42

Анонимен

преди 13 години

Тази на снимката е егати вампира!!!

41

Анонимен

преди 13 години

има разлика между системно непревеждане на осигуровки и закъснение с една седмица.

40

gtf

преди 13 години

?! - е добре де, преди време ходих да питам що ми се бавят болничните ,отговора беше: "Болничните се превеждат 2 седм след, като работодателя преведе осигуровките за месеца". Как тогава се вземат болнични без платени осигуровки ????

39

Анонимен

преди 13 години

Работил съм страна в Европа , плащам си по 5-10евро на синдикат задължително всеки работещ си плаща и на синдикат. И някой като не плати заплатата синдиката наема адвокат и съди работодателя. И никъде няма стачки за неплатени заплати и осигуровки затова нещо има съд

38

Анонимен

преди 13 години

Че аз ако мога да си платя осигуровките, то за какво са ми болнични?!