67

Жоро

преди 13 години

А бе, тричене си трябва!

66

Смехуран

преди 13 години

Господа депутати, вие не можахте ли най-после да разберете,че единствено четири неща оправят тази прогнила съдебна власт: 1.Изборност на магистрати на всички нива. По този начин тази безнаказаност, която демонстрират фелфебелите в поли от СГС и САС, освобождавайки Маргените, бившия зам.министър на МВР Р.Мустафа за рушвет на стойност 1000 хил.лв, Килърите, Баретата, Н.Цонев и съдията от СГС Сантиров, Трактора и т.н., ще свърши, защото тези съдии просто няма да бъдат избрани. 2. Да няма несменяемост на магистратите след определен стаж. Въвеждането на изборност ликвидира и този проблем. 3. Пенсиониране на магистратите на 50 г. По този начин съдебната система ще се изчисти от много магистарти, били преди 10-и ноември защитници на соц-строя и БКП, а сега са топмагистарти- Груев, Ев.Танчев, ген.Пенгезов, доста съдии от ВКС, ВАС, ВАпС, членове на ВСС.4.Съдии, забавили неоправдано разкриването на съдебни дела за хора, злоупотребили с власт, корумпирани, извършили престъпления, прокурори и следователи, смачкали досъдебни поризводства, както и съдии, издали нелогични присъди , да бъдат отстранявани от своя пост като некадърни. При нужда, да се използва детектор на лъжата. Разбирам възражението на магистратите, понеже те не се смятат за престъпници, но за съжаление немалко процеси напоследък говорят обратното че магистрати и престъпници играят комбина. Ще се проверяват именно тези, злоупотребили със служебно положение, а не всички! И защо недобросъвестните черно- и червенодрешковци ще се крият в общата маса, а тя ще ги защитава! Защо в такива случаи да не се използва полиграф?!

65

ves666

преди 13 години

toia atestat da ne bi da e ,ot glavnia prokyror do advokata ,sastezanie na sadebnata sistema po korypcia,ciala balgaria znae kolko sa korumpirani .

64

silance

преди 13 години

Само избори за тия *** в СРС и СГС!И възможност при първата проява на нег- рамотност да бъде понижаван,а при втората - гонен!Тия гамени за поръчки - вън, ако трябва и с фадрома да ги изриваме!

63

Георги

преди 13 години

ВСС трябва да се избира от народа с избори, ние да изберем кои съдии да вземат важните за съдебната система решения , а не една корумпирана общност да издига най-корумпираните за да не си секне кранчето

62

Реалист

преди 13 години

Защо Станишев не разкрива доходите си?От сигурни източници знам че са много по-големи от на Цветанов (над 20 пъти).Отделно не разкрива международните си сметки.Поздравявам Цветанов, че разкрие доходи си.Много е мазен и гаден Станишев.

61

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ БОКО МНОГО *** БЕ, ЩО НЕ ЗАБРАНИ СЪДА ?

60

xa-xa

преди 13 години

xa-xa sadebna cictema - korumpirana

59

Анонимен

преди 13 години

Oффф тука на някои виждам, че Ицо Стоичков им е идол... Ми ГРАНИЦИТЕ СА ОТВОРЕНИ БЕ! То и тук има молове, театри, кина, jetcredit и банки и ТАМ има! Като си мислите, че там ще ви е по-хубаво - идете!

58

аватар

преди 13 години

ДИКТАТУРА по време на управлението на: 1.Иван Костов2.Тройната коалиция с водач Станишев3.Бойко БорисовУправление на демокркратичен принцип:1.Филип Димитров2.Жан Виденов3.Симеон Сакскуборготски

57

Анонимен

преди 13 години

тия няма ли нещо свястно да свършат най-после.

56

Гледна точка

преди 13 години

БСП 65 години ТРИЧА Българският народ!

55

ти ри ри рам

преди 13 години

много *** парчета има във форумите.мине не мине-комунистите. теэи които най-много ни ги навират в лицето са някои несбъднати комунисти-пардон партийци като боко главоко и цецо крадецо.и понеже сащ са най-големите комунисти - там са най-големите мародери.

54

...

преди 13 години

Каква съдебна система какви 5 лева бре! Тука съдът е за онези които немат пари! Иначе си е чисто и просто поредния шменти капел!

53

DO BAT BOIKO

преди 13 години

S STARI *** NOV BARDAK NE SE PRAVI

52

внимание !!

преди 13 години

ВИЖТЕ С КАКВИ ПСЕВДО МЕРКИ ИСКАТ ДА НИ МИНАТ ..!!! А ИСТИНАТА Е :Съд за ВСИЧКИ МАГИСТРАТИ досега -ТЕ СИ ЗНАЯТ ЗАЩО ...!!!ИЗЦЯЛО ЗАКРИВАНЕ НА СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА И НАШИТЕ ДЕЛА В ЕВРОПЕЙСКИ СЪДИЛИЩА -това физически може да става и тук ...!!!По- гнусни и с по-ниско доверие в БГ от депутатите СА САМО МАГИСТРАТИТЕ !!!!

51

до прасчо

преди 13 години

Сега ще ми кажеш, че преди "пък" съм забравил запетаята, което няма да те направи по - умен, по - красив или по - богат. Апропо, "никога не са имали" е по - правилно, отколкото "никога са нямали", но айде и аз да не издребнявам.

50

до 49

преди 13 години

Стоичков е познат ,в целия свят ,а ТИ във ...ФАКУЛТЕТА!Та и на мен не ми дреме !

49

123

преди 13 години

Закъсняхте, къде бяхте през 2007 да видите кой влиза в съдебната система????????

48

до прасчо

преди 13 години

Благодаря за поправката, стават грешки, но не това е важното. А за теб и Стоичков пък съвсем не ми дреме.