87

Анонимен

преди 13 години

Яне, вярваш ли си?Или пак ти се е присънило нещо?

86

*)))))))

преди 13 години

Историята ни показа,че лудото Яне е клоуна на червения цирк БСП(БКП)ДС...*)))))))

85

666

преди 13 години

ДА СЛОЖИМ ГЕРБ В КОФИТЕ НА ТИТАН , ДА СИ ИМ ГО ВЪРНЕМ

84

лай,лай кучка

преди 13 години

П.П : Забравих АТАКА.

83

лай,лай кучка

преди 13 години

Истината е една,никога повече :ДПС, БСП,СДС,ДСБ,НДСВ,РЗС и ГЕРБ !

82

Распутин

преди 13 години

Не мога да разбера тук нормални хора ли се изявяват или платени драскачи на разни политически сили. При Костов държава нямаше, беше попиляна от ***. Единствения ресурс беше държавната собственост. И Костовите партизани станаха най-видните приватизатори. При царя за първи път се появи излишък - и почнаха КРАЖБИТЕ, първо от излишъка, а после от бюджета. А, да не забравя външния дълг. При тройната ламя рушвета стигна 30-40%, какво можеш да направиш, ако ти крадат 40% от парите???

81

Распутин

преди 13 години

КРАДЦИ,лъжци и башибозушки разбойници нямат място в политиката.По света от всичко има по малко.Тук по много.Като дойде някоя партия на власт и започва башибозушко дране!Затова си отиде Костов,тая *** царя и Доган,еманацията и символ-веруюто на тройната коалиция.Ако Борисов се окаже КРАДЕЦ,го чака същата съдба.Така че да внимава!Но доказани крадци като Костов,тройната ламя,юпитата и този психопат Янев да се домогват до властта, просто няма как да стане.Балъци,балъци,но чак МАЗОХИСТИ не сме!!!

80

Дедо Гаджа

преди 13 години

И трите партии са от един дол дренки и едно котило - ДС.

79

Распутин

преди 13 години

Най-важното нещо в живота на човека е да живее достойно и свободно. Другото са кьорфишеци и въдици за безпросветни чалгари и пълни ***!!!

78

Распутин

преди 13 години

Истината е една! Яне - премиер, Тракторов - Президент, Костов - финансов министър!!!

77

ТЕСА

преди 13 години

До Анонимен-82 Много се радвам че го мислиш но това ще помогне ли тези гадове да се махнат по бързо.Мен друго ме е яд че още две години ще продължат да крадат от народа на воля и никой няма да им попречи.Вижте колко е обезверен и смазан е българина и почти никаква опозиция.След две години само мутрите-ГЕРБ ще останат в тази мутризирана България.

76

Анонимен

преди 13 години

Истината е една никога повече герб.

75

Анонимен

преди 13 години

Икономиката е най-важното нещо в живота на хората . Всичко друго е кьор фишек и ала бала

74

Анонимен

преди 13 години

Най - добре икономически България в последните 67 години беше по времето на НДСВ . Това е факт и няма смисъл да се коментира. Всеки друг коментар е политически , а не икономически.

73

Ивет

преди 13 години

Изследванията показват, че корупцията по времето на НДСВ все пак е била най- малко. Това обяснява и икономическия подем на страната по тяхно време донякъде

72

Sven

преди 13 години

НДСВ е единствената поличическа партия в историята на България, след 89 година, която е управлявала 2 мандата един след друг. Ако си имал фирма, ще знаеш колко помагаше НДСВ на частния бизнес. Ами допускането на 2-ри GSM оператор и разбиването на монопола "Mобилтел". Конкуренцията ражда качество! Здравеопазването - откриха се много частни клиники. Образованието - компютри и подмяна на дограмата по училищата. Премахването на казармата и т.н.

71

Асенов

преди 13 години

Предишните три правителства с огромни усилия подобриха живота на хората. Стабилизираха икономиката, върнаха голяма част от външния дълг, намалиха безработицата, задържаха инфлацията в поносими граници, повишиха доходите на работещите до 3 пъти, пенсиите увеличиха 2 пъти,приеха ни в ЕС. Да всичко ставаше бавно и трудно, а не както на нас ни се иска - с магическа пръчка . Да имаше корупция , но къде по света няма ? Сега няма ли корупция ? Има и то в пъти по - голяма от преди!Герб сринаха държавата

70

работещ

преди 13 години

Абе, Sven-чо 75, като толкова добре сме живели при НДСВ, защо не ги избрахте пак да управляват, ами са на изчезване като партия? Да не би бригадите в Англия и САЩ да нямат толкова голямо значение за повечето българи, при тия цени в България? Или пък, да не би ти да се от малкото, успели да пооткраднат повечко при НДСВ?

69

Sven

преди 13 години

Алтернативата е НДСВ. При тях живяхме най-добре ;) Те ни вкараха в Европейксия съюз и сега пътуваме и работим свободно. Факт е, че гурбетчиите и емигрантите поддържат икономиката на България, пращайки пари на своите близки. Ако не бяха НДСВ, сега младежите нямаше да могат и да си помислят за бригада в Англия. Щяха да стоя тук безработни ..

68

СТАНИШ

преди 13 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СИ ВЪРНЕМ СЕРГО,ДОГАН И ЦАРЯ !!!ЦИРКА ЩЕ Е ПЪЛЕН !!!