74

thga

преди 13 години

yazik za 4oveka deba taya darjava

73

фрезата

преди 13 години

Учителският труд е тежък емоционално-психически.Неразумно е да се пенсионирват учителите на 60-63г.А може би целта е да не се достигне до пенсия,просто не искам да го вярвам това.

72

ринго

преди 13 години

учителите трябва да се пенсионират на 50 така както е в държавите по света дори в съседна Турция.Просто се изчерпват психически и емоционално с децата особенно от сегашните промити мозъци.Това е като миньорски труд при свръх лоши условия.Това е БГ училището.

71

ГЕРБер

преди 13 години

Така ми харесва-реформата дава резултати!!! Тотю си знае работата! Слава на Великия Лидер генерал доктор инженер Борисов!

70

DDDDDDD

преди 13 години

НЕ РАЗБИРАМ ДО КОГА ЩЕ СИ ТРАЕМ БЕ ХОРА!!! АРАБИТЕ ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИЯ СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯ. НИЕ КАКВО ЧАКАМЕ ОЩЕ? ДА РАБОТИМ ДОКАТО УМРЕМ НА РАБТНИТЕ СИ МЕСТА, ДА НИ ПОНИЖАВАТ ЗАПЛАТИТЕ И ВДИГАТ ДАНИЦИТЕ, ДА НИ ИЗМИСЛЯТ ГЛОБИ ЗА ВСИЧКО. В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ ? ДНЕС УМИРА УЧИТЕЛ, ЛЕКАР УМОРИ ДЕТЕ НА 4 ГОДИНИ ПРЕДИ МЕСЕЦ, ПЕСТИЛИ ПАРИ ОТ РАКОВОБОЛНИТЕ ЗА РЕМОНТИ. И НИЕ СИ ТРАЕМ. КРИЕМ СЕ КАТО МИШКИ В ДУПКИТЕ СИ И ГЛЕДАМЕ ДА НЕ ШАВАМЕ МНОГО, ДА НЕ ДОЙДАТ КОТКИТЕ ДА НИ СХРУСКАТ. ДО КОГААА ???

69

tulski

преди 13 години

Стига сте жалили даскалите ! 100000 са. Няма да свършат, не бойте се ! Да понамаляват, няма лошо.

68

Анонимен

преди 13 години

бог да прости човека

67

: Анонимен

преди 13 години

Във Велика България поговорката "Болен здрав носи" е в действие.Болният народ носи на гърба си здравите управници и лапачи.В буквален и преносен смисъл е така,така ще е и занапред,докато не се обединим и не ги отпратим!

66

Анонимен

преди 13 години

у4ителите имат право до 2020 г. да се пенсинират 3 г. по-рано, ама не искат. и как да искат, като знаем какви са пенсиите в БГ Стават за маитап на децата, ама стоят

65

учител

преди 13 години

Напълно ви подкрепям.Ползата от труда на учителя проличава след години.Вижда се в погледите на бивши ученици.Ако учителят е заслужил уважение, учениците не го забравят.

64

Анонимен

преди 13 години

Аз работя като детска учителка вече 35 години,защо не уважавате белите ни коси,а ни мъчите?!В цял свят учителската професия е призната с 5% изхабяване на година и в различните държави пенсионират по различно време,но това се случва около 52 години,а нас ще ни държите да умираме пред децата.Групите са 30-38 деца,нямам време да отида до тоалета,търся си памперси за моите килограми та да товаря в тях.

63

sanata

преди 13 години

В такива тъжни поменти просто да замълчим да се прекръстим и да изречем Бог да прости човека

62

123

преди 13 години

На времето са преценили на колко години трябва да се пенсионираме но сега времената станаха други.Целта е да се работи докато се случи това.Незнам дали съм права!

61

,m

преди 13 години

Облажени от пенсионната , здравната , образователната,... реформа са само *** и политиците.Останалите луднаха.Като , че ли ни харесва това положение, щом си траем още.

60

Калин

преди 13 години

ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ БЕ .. КАТО ГИНАТ ДЕЦА ПО УЛИЦИТЕ .. ПРЕМАЗАНИ ОТ АВТОМОБИЛИ.. НЕ ВИ Е ЖАЛ А ? ПИЯНИ .. СЪБИРАТ ЦЕЛИ СПИРКИ.. ПРЕМАЗВАТ ХОРА.. БЕТОННИ ПЛОЧИ ПАДАТ И УБИВАТ .. ПО ПОДЛЕЗИТЕ .. ЖЕЛЕЗНИ РЕШЕТКИ ПРЕМАЗВАТ ... И УБИВАТ.. *** ТОГАВА НЕ РЕВЕТЕ .. НЕ ГО ПРАВИТЕ НА ВЪПРОС .. ХАРЕСВАТЕ СИ ***!@!!

59

Калин

преди 13 години

МИ ДА ГИ ПЕНСИЬОНИРАТ БЕ .. НЕ СТИГА, ЧЕ .. СЕ ИЗРЕЖДАТ ДО ДЕВЕТЕ КОЛЯНО ПО ТЕЗИ УЧИЛИЩА .. КОЙ ГИ Е НАТИСКАЛ.... ТО С ДЕЦА СЕ РАБОТИ.. НЕ СЕ РЕВЕ И ОПЛАКВА САМО!!!КАТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ .. ЕЙ ГО ТОТЬО .. ДА ИМ ТЪРСЯ РАБОТА .. НАЛИ СА НАЙ ОБРАЗОВАНИ.. И ИНТЕЛИГЕНТНИ.. . МИ ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ .. НЯМА МИ ГИ УРЕЖДАТ САМО!!

58

Анонимен

преди 13 години

до там ни докараха

57

родител

преди 13 години

да , това е много важна новина. Учителите трябва да се пенсионират на 55 г. Тази професия е много натоварваща в емоционален и психически аспект.

56

Анонимен

преди 13 години

дали ще влезе това в новинарските емисии или ще си текат там сапунките и как ни казват че сме с най ниските данъци в европа и аха още малко и ще станем тигъръ набалканите таз година , а догодина лъва на европа ,нали такъв и ние герба горд лъвсаво че сега по ни отива тръгнахме като алани ,а се върнахме ***,кво чакахме,кво дойде

55

Калин

преди 13 години

хора умират всеки ден, това новина ли е ....?