22

nani

преди 13 години

Господи, помогни на тези хорица.

21

kem

преди 13 години

APOKALIPSIS

20

Анонимен

преди 13 години

Браво С. страхотно изказване ходи си гледай телевизия по добре !

19

с.д

преди 13 години

Потресаващо!Ако можеше да го пратиш на 9-някакъв ***,може пък да промениш възвишените му възгледи.

18

Идея

преди 13 години

Огромна и незаслужена трагедия за достойния японски народ! Предлагам България да приюти възможно най-голям брой японци, останали без покрив! А ние току се поучим от тях и сами си оправим държавата. Още се сещам как пееше японското семейство "Хубава си, моя горо!" на 3 март.

17

american boy

преди 13 години

Всичко друго ок, ама ...в къщата на обесен за въже не се говори...

16

ДД

преди 13 години

аз се надявам и в Бг да стане нещо такова че поне да се разрушат улиците и разни там други рушащи се сгради щото управялващите няма да се сетят да съборят или оправят рушащите се сгреади и улиците боко само магистрали прави за нищо друго не мисли а поне тва ако стане ще трябва да се направи и нещо друго ама ме съмнява че боко ще направи нещо на нас ни трябват такива управляващи като японците че да дръпнем напред а не да сме на последно място в ЕС по всички хубави неща и на 1 по лошите

15

до 14

преди 13 години

с. съкратено от селянин ли е??? визирам начин на мислене а не местообитание

14

с.

преди 13 години

Японците са невероятна нация и ще се оправят!Ние пък им пожелаваме бързо да забравят това гадно бедствие и естествено очакваме някой нов модел плазмичка!

13

do 9

преди 13 години

DN. голем си ***!въобще виждал ли си японец през живота си?аз съм работил с Японци и мога да кажа че ние сме мнооогоо назат от тях и като култура и като традиции и какво ли не още! голяма нация са и това бедствие няма да си спре! след година няма да се познае че там се е случвало това нещо, а тук ако ни удари такова бедствие.... ние никога няма да се възтановимнедей да кълнеш така DN.

12

.

преди 13 години

Японците не заслужават това бедствие...

11

Румен

преди 13 години

Наистина голяма трагедия,само може да съчувстваме на Япония.

10

Днес и Утре

преди 13 години

Най-добрият ми приятел отвори чекмеджето на скрина на своята съпруга и извади оттам едно опаковано в копринена хартия пакетче. Това не беше просто само пакетче, а едно пакетче с бельо в него. Той захвърли хартията и наблюдаваше с тъга коприната и дантелите. "Това аз й го купих, когато бяхме за първи път в Ню Йорк. От тогава са изминали сигурно 8-9 години. Тя никога не го облече. Искаше да го запази за някакъв особен повод. И сега, аз мисля, че това е точният момент".Той се приближи към леглото и постави бельото до другите неща, които щяха да бъдат взети от погребалната агенция. Неговата съпруга беше починала.Когато той се обърна към мен, ми каза: Никога нищо не прибирай за някакъв особен случай. Всеки ден, в който живееш е един особен повод".Аз винаги си спомням тези думи.Те промениха моя живот.Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

9

DN.

преди 13 години

MACHNO MI E ZA PRAVOSLAVNITE HRISTIANI TAM, ZA DRUGITE NE MI E JAL !!!!!!! WTOM SE KLANIAW NA KAMAK --KAMAK WTE TE UBIE !!!!!

8

STRAWNO E

преди 13 години

STRAWNO E TAM -- PO ORT KAZAHA ,CHE VSICHKI USA VOINIZI I SAMOLETONOSACHI SA IZBAGALI NADALECHE ZARADI RADIAZIATA -- IMA 2 VZRIVA SAMO DNES !!!!!

7

Анонимен

преди 13 години

голяма трагедия

6

pesho

преди 13 години

Носете си новите дрехи, да не ви ги носи друг. Никой не заслужава такова нещастие.

5

Темерут

преди 13 години

Винаги има смисъл да се живее, когото и да попитате, дори и да е в преклонна възраст: Днес, ли искаш да умреш, или утре? Няма човек, който ще отвърне: Днес искам да умра!

4

Азъ

преди 13 години

Пази боже,да попадне човек в подобна ситуация.Но си мисля за какво да живееш ,ако си останал сам.

3

Lestat

преди 13 години

Много интересна статия ... как смеете да пишете че жена му е умряла пък той е ИМАЛ КЪСМЕТ ... какъв късмет бе ей!