106

tt

преди 13 години

milata,az ste q ostawq pri mene zawinagi.tolkowa e sladka.

105

До 70

преди 13 години

Не ми се възхищавай, нали съм АНТРОПОЛОГ. А да си видял случайно нежните телца на С. Дянков, Р. Плевнелиев /гледай го как близка с езичето/, Тр. Трайков, Н. Младенов? А да си видял бате ти Бойко как ходи като балерина - с прибрани пети и широко разтвовени пръсти на краката навън? Я ми направи един непрофесионален коментар, та да си умра от кеф!

104

Анонимен

преди 13 години

ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ГЕРБ!

103

Гацо

преди 13 години

Дано този път да видим звучна реакция на правителството ни в противен случай ГЕРБ могат да бъдат вкарани като турски агенти в ЕС . По еничерско поведение от правителство не сме имали .

102

окупирана от турскат

преди 13 години

Няма такава държава Северен Кипър. Има кипърска територия, незаконно окупирана от турската армия!

101

Eвротъртей

преди 13 години

Всъщност евротъртеите са били на секскурзия в Кипър и на нашата "евродепутатка" и се е приискало нещо по-нестандартно. Затова и са навлезли в забранената зона. Надявам се да са я задоволили подобаващо.

100

Ивка

преди 13 години

Какво е ставала тук, нещо не ми е ясно...няма значение, но май мюсюлетата нещо са се уплашили от 95 /не зная сръбкиня или македонка /ъъ..българка е/. Споко няма да ви направим геноцид като в Сребреница, ние сме готини, стига вие да се държите като български граждани, каквито сте си.

99

Ивка

преди 13 години

О, да, честит празник, днес наистина е превземането на Одрин! Поздрави към всички! Боят настана, тупкат сърца ни,ето ги близо наште душмани.Кураж дружина, вярна сговорна,ний не сме вече рая покорна!Нека пред света да се покажем,нека му гордо братя докажем,че сме строшили мръсни окови,че сме свободни, а не робове!Дружно братя българи, в боя да вървим!Дружно, братя българи, враг да победим!О, майко моя, Родино мила, ний не сме вече рая покорна!С гняв и дързост днес да издигнем глас,времето няма все да чака нас,нека във битка славна влезем ний,нашта десница Бог ще подкрепи!Дружно братя българи, в боя да вървим!Дружно, братя българи, враг да победим!О, майко моя, Родино мила, ний не сме вече рая покорна!

98

do 97

преди 13 години

яката пичка

97

Анонимен

преди 13 години

На тази на челото и пише:АЗ СЪМ *** ГЕРБЕРИСТКА.А иначе е мн показателно как днес.бг поднася новините.Все едно на Бойко *** правят.другите медии конкретизират принадлежността на това недоразумениено днес.бг.........НЕееее,ние на Боко сме верни до гроб!

96

Анонимен

преди 13 години

Ни въ разбрах.Тази герберка ли е или *** а-такистка?

95

Анонимен

преди 13 години

Не са сбъркали . Всички гербери са за задържане и то не за малко , а за много !

94

Тангица

преди 13 години

Я пък бих гръмела по джамия!

93

Тангица

преди 13 години

Сполай, я съм Тангица, исках да кажем "До Ивка", но пропуснала "До"! Я знаем дека бугарите са воювали на страшни места-Одрин, Инстанбул. Много сте добри, не сте гръмели по джамии, епа они са ни клали?!

92

do iv4e

преди 13 години

priznavash si sama-kolko si prosta,bezkulturna.sigurno i kosmatata ti kotense mnogo mirise.dolna bayganyovka

91

намръщен

преди 13 години

Ивка,сърби помагаха с Тимошка и Дунавска дивизии. На по-слаби места. И не свършихамного работа, сравнимо с нашата. Но имаха един добър принос - стреляха по минаретата, защото от там турците са си предавали информацията. А на нашите българи сърце не им давало да стрелят по джамии. Сърбите били непукисти втова отношение

90

Анонимен

преди 13 години

Исках да напишем ДО ИВКА, не крадем имена, сполайте!

89

ивке

преди 13 години

ке има да сънуваш лукавите си сънища.....ще пукнеш и некой ден с тоя хашиш дето прекаляваш....ами кво да се прави- *** колкото си щеш!

88

Ивка

преди 13 години

Браво, браво, браво ***. Вечна слава за загиналите. Но я думам дека е требвало да им направите геноцид като у Сребреница!

87

do ivka

преди 13 години

nedey taka.priznaysi 4e umirash za takiva.za mazni,lukavi osobeno v legloto