75

физкултурник

преди 13 години

ГОРДЕЯ СЕ СЪС КОЛЕГИТЕ СИ ,колкото работа сме свършили и изнесли .

74

Анонимен

преди 13 години

освен това трябва , по-скоро много е наложително и е крайно време, да се научим да си избираме възможно най-читавите между политиците (тея в момента дори не са в групата на последните, щото са пълни лаици в политиката, видяли като жабите, че коня го подковават и си завдигали и те краката) ... тъпчем 22 години на едно и също място, всеки следващ се има за "месия", докато не го оствирим и не сложим на негово място поредния... ми явно не работи тая стратегия(нашата, на избирателите)

73

Анонимен

преди 13 години

Трябва цялата полицейска и съдебна система да работи на ротационен принцип - непрекъснато да ги местят в различни части на страната. Това да да не може местните партийни феодали да се договарят с тях за протекция и закрила на мошеничествата си. Или пък да поискаме целева помощ от ЕС - наблюдаващи полицейски инспектори, прокурори и съдии прикачени до всеки от нашите - пак със същата цел - принудително вкарване на съдебната система в нормални релси. Иначе то това нашето на нищо не прилича.

72

справедлижост

преди 13 години

арестуваите и директора на ОДМВР Велико Търново, но в лудницата.Кадър е на комунистите,човек на Б.Б.-ненормалник.

71

хм

преди 13 години

Шеф е на БОП в във Велико Търново от март 2010 г. де сте, бе , гербери ? кой ви ги избира все такива ?а министъра с 6-те апартамента да не се прави на ни лук ял ни лук мирисал, точно тий като министър си използва за лични нужди служебното положение и не си мери изобщо приказките, то не бяха лъжи и клевети, не бяха произнесени на изуст присъди, без да има право на това, нито пък доказателства, просто няма нещо което д ае почнал и да не е свършило с гаф... пълен трап

70

Анонимен

преди 13 години

А КЪДЕ Е ОТГОВОРНОСТТА ( БЕЗОТГОВОРНОСТТА ) НА ДИРЕКТОРА НА ОД МВР - ТЪРНОВО ?АЙДЕ НОВИЯ СКОРОШЕН, МОЖЕ ТОЙ ДА МУ Е СКРОИЛ ШАПКАТА, АМИ ПРЕДНИЯ?Я В ПАНДЕЛАТА И ТОЙ, ЧЕ ДА ВИДИШ ТОГАВА КАК ВСИЧКИ НАЧАЛНИЦИ ЩЕ ИЗГОНЯТ ПЪРВИ САМИ КОРУМПОИРАНИТЕ *** ОТ МВР.ХВАНЕШ ЛИ НЯКОЙ, А НАЧАЛНИКА Е МОЖЕЛО ДА ЗНАЕ, В ПАНДЕЛАТА ДВАМАТА. ЕЙ ТЪЙ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.В ТУРЦИЯ ПО 40-50 ЧОВЕКА ГИ АРЕСТУВАТ И ЖАЛНА ИМ МАЙКА.

69

Българин

преди 13 години

Джонатан Суифт беше казал (чрез един от своите герои - кралят на кралството на великаните), че понятието "държавна тайна" е абсурдно - защото какво е това, което трябва да се крие от гражданите на една държава и най-вече защо? Щом управниците крият нещо, значи СЪВЕСТА ИМ НЕ Е ЧИСТА !!!

68

Анонимен

преди 13 години

Държавни тайни имат само държавите.Ние каква държава сме? Ние сме територия. Да пускат човека.

67

revlio

преди 13 години

тия комунисти се изтрепаха един друг

66

Аркан

преди 13 години

Гоше, Кмете, да знаеш селския ковач, оня бедния, ко убаво го начуква ...

65

Гошко Хубавеца

преди 13 години

Едно не мога да си обясня! В миналото преди 20 години всички бяхме комунисти,социалисти,комсомолци и пионери.Естествено ,че всички са били такива!Е, сега да продължаваме да бъдем такива ли? То много готини страни има за пример Северна Корея, Куба и още няколко които даже незнам!От 256 държави !!!Значи БКП,БСП и т.н. всичко е УТОПИЯ! Лъжат много!Нека да видим ГЕРБ как ще се справи. Засега не е толкова зле.Кои са по достойни ще видим след избори. ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕМ!!!

64

Аркан

преди 13 години

"Селски тарикати" сте - това е вярно, а ние сме овчедушни - това също е вярно, но има такава приказка: "Да пази Господ от гнева на добрия човек." Когато чашата прелее, а това няма да е много далече във времето, то и Господ не може да Ви помогне. Видов ден, обичайно е на 28 Юни.

63

едмон

преди 13 години

а ина4е за последните 20 години в града има само 1 убииство ,но и него не можаха да разкрият!

62

герб

преди 13 години

Ште ви оправляваме штото сме тарикати. Вие сте мат*риал.

61

Анонимен

преди 13 години

Това не е само във Велико Търново, навсякъде е и тук в София е така. И в МС и в НС, и в съдилищата и в ДАНС и в БОП. Не ни е толкова бедна фантацията, но ни е слаба трезвата мисъл. И някой, ако си мисли, че това са промени в статуквото, то ще остане тежко разочарован - това са действия в подкрепа на статуквото, просто кормилото го държи друг сега, иначе всичко си е същото.

60

едмон дантес

преди 13 години

бедна вие фантазията какво става в търново-как са се оплели прокурои,съдии и полицаи.това е 4удо.съдиите даниел минов,теодор милев-,слав40 павлов,евг.па4иков-това са хора на красио,алкохолици,корумпирани типове,слуги на местните бандити.царе са да наредят някого,който не може да плати.вие знаете ли друг слу4аи на първа инстанция да ти дадат 3 год/минимума/,а на втора 15-/макса/.това става в търново..

59

61

преди 13 години

нарочно написах противозенитните, защото такива няма, за да ти илюстрирам безсмилието на такова обвинение.

58

Анонимен

преди 13 години

Помисли малко, Цецо и той прави поразия след поразия за ГЕРБ, но него не го арестуват, напротив кътат си го, че даже мине, не мине и някоя декларацийка гласуват парламентарната група на ГЕРБ. А този, за да бде арестуван е застанал срещу частните интерси на Бащицата или на някой друг. Иначе помисли, каква толкова страшна държавна тайна е можел да издаде - къде са ни противозенитните установки или?!

57

Анонимен

преди 13 години

Този го назначиха от ГЕРБ ако не знаеш.

56

ВОТ

преди 13 години

58КАЖИ ИМ ГО, ТЕ НЕ МИ ВЯРВАТ.А СЕРГИ БЕШЕ ТОЛКОВА МИЛ СНОЩИ..ТОЛКОВА НЕЖЕН..