133

kapka

преди 13 години

pozdravqvam vi! i na nas , ako se slu4i, 6te se radvame na pomo6t otkadeto i da e!

132

Анонимен

преди 13 години

а премиерът що не вземе да отиде и той малко в япония - ей , така за 2-3 години да гаси пожари , докато ние се справим с пожара , който запалиха Герб и Атака в България

131

Анонимен

преди 13 години

До "от форума"Прав си, Другарю!:)))))))))))

130

отец Пешев

преди 13 години

Чада, божии, радвайте се, че Вашият премиер, Плът от плътта Му, кръв от кръвта Му е само пожарникар и праща колеги да си развяват шланговете по белия свят. Ами ако беше свещенослужител като мене щеше да изпраща на папата свещенници - по католици и от него, на ирладските педофили от тяхната църква - по-яки педофили от Атака, на будистите от Япония - по-будисти с псевдоними Буда! Да се свети името Му! Да живей! Таман братя и сестри бяхме позабравили простотиите на др. Тодор Живков.

129

от форума

преди 13 години

Чета поредните *** коментари срещу Бойко и се чудя как червените сподвижници, даващи караул по цял ден из форумите, не разбират, че с всички тези непрекъснати *** коментари в сайта само се дискредитират. И доверието към Б.Б. расте обратнопропорционално на пристрастните им коментари срещу него.

128

Анонимен

преди 13 години

Плюещите червени мутанти отново наводниха форума

127

Анонимен

преди 13 години

a Капка пак ли е я вземе ,да продухва шланговете

126

Анонимен

преди 13 години

много добре е постъпил премиера,живеем в интегрираш свят,не дай си боже ние да попаднем в такава ситуация!?!

125

Анонимен

преди 13 години

Бе то ако Боко имаше *** щеше да има и жена до себе си, а не да се прави на мъж пред фотоапаратите.:) Ама всеки с комплексите си. Кофти е когато комплекси се избиват като министър-председател. Кофти за нас, не за него.

124

Анонимен

преди 13 години

Тоя , наричащ се премиер,що не вземе и той да отиде и той в Япония, но с еднопосочен билет?

123

Анонимен

преди 13 години

Стига с тия екскурзии.

122

Сатурн

преди 13 години

Българския народ какво да каже - та ние сме по-издръжливи от японците.Тях ги удари една вълна цунами, а нас всеки ден ни удрят вълните на управлението на ГЕРБ и техните земетресения Боко кратуната, Цецо лъжецо, Цецка стругарката, Симо долара, Лъчо мозъка...За нас би следвало да изпратят също помощ срещу това народно бедствие - ГЕРБ.Но ние сме корав народ като японците и ще се справим с управлението на ГЕРБ, така както съм сигурен, че и японците ще заличат следите от това природно бедствие.

121

Пожарникарски

преди 13 години

Не знаех че към ИПОН имало и частна пожарна команда, сигурно е оборудвана само с кофпомпи, брадвички и пики.Бойко от къде е намерил пари за да поддържа частна пожарна.Щом той ги праща тези само от негово име, какво ли ще изпрати българската държава за да окаже помощ на японския народ?

120

Анонимен

преди 13 години

Да не забравят пожарникарите и Капка Сидерова .Разправят че добре държала маркуча.

119

Анонимен

преди 13 години

Бе, Дарданов, хубаво е да правим символични жестове, ама е хубаво и да има полза от тях. Ако е за жест то можем да им пратим някоя кючекчийка да пее и мята цици, че да им повдига духа, каквото и да означава това. Обзалагам се, че такава помощ няма да забравят никога. Та като се харчат пари, които без друго почти нямаме, то нека да имаме взаимна полза - да научим нещо , да помогнем АДЕКВАТНО, че и нас ни чакат бедствия, а подготвени хора за отреагираме НЯМАМЕ. Управленци пък съвсем!

118

Дарданов

преди 13 години

Всичките, които пишат негативно, правите ли сметка че това е символичен жест. Но ако на нас ни се наложи помощ Япония ще се сети за това което сме направили с нашите ограничени ресурси и ще отговори с много по-голяма помощ!

117

Анонимен

преди 13 години

Какво ли ще гасят ,тези огнеборци ! Сигурно ще се разходят на една екскурзия ,както става много пъти !Къде ли и какво ли свършиха ! Един Израел и се *** от фукни !

116

Анонимен

преди 13 години

То лошо няма да си направят една екскурзия на гърба на народа ! Нашият премиер не разбра ,че не "ТОЙ" ,а държавата ще ги изпрати /институциите / и народа . Макар ,че сега вече няма "Гражданска защита " ,защото нашият любим вожд я ликвидира тотално ,със цялата си отмъстителност и злоба , сега би трябвало точно тези хора /специалисти / в такива ситуации ,да отидат ,да се научат и добият още опит ,защото ако стане това чудо в България -тя ще изчезне !

115

До 110

преди 13 години

Няма нищо лошо да се помага в беда,но да пишат че бат ти Бойко ги изпращал е меко казано много нахално.

114

Анонимен

преди 13 години

Бе няма лошо да се поразходят момчетата, ама каква би била ползата от тях там? Дали пожарите няма да стихнат от самосебе си докато изпратим екскурзиантите? Боко да прати военни лекари, да прати група за издирване и спасяване от Гражданска защита за да се учат, че и нас ни чакат подобни бедствия. Бе най-добре е да си стискаме палци, че при 7 по Рихтер почти нищо от новото строителство няма да остане, пък ако е 8,9 - ще остатан само камари с камъни.