120

венко

преди 13 години

наистина е смразяващо случилото се и е на фона на трагедията е хубаво повече хора да го гледат за да видят истинската картина на тези бедствия и сам всеки да си направи равносметка за това как би е как е живял досега ...мога само да изразя моите скърби на целия народ пострадал от това страшно бедствие и да дам кураж на оставащите които няма да им е лесно занапред да овладеят ситуацията и нека поне мисленно и с каквото можем да им помогнем ...живото продължава(((((((((( само напред.............

119

Анонимен

преди 13 години

днес.бг е по-голямо бедствие

118

трус

преди 13 години

Въпреки малкото жертви досега , това може би е най голямото природно бедствие от много години насам.

117

Асен

преди 13 години

Япония е богата държава. Още в училище ги учат как да се справят с щетите и стреса от земетресенията. Веднъж в годината пак всички се обучават за земетресенията. Такова бедствие е изпит как една нация ще се справи. Японската ще се справи, но представете си ни нас в такава ситуация? Няма да се справим.

116

помощ а не война

преди 13 години

Франсетата и другите които искат да нападат Либия да изпратат незабавно помощ на Япония, защото с Либия и без тях светът си се развива *** ако ги няма Японците забравете за всякви технологии които ни помагат и носят удоволствие в живота.

115

до 132

преди 13 години

тъжното обаче, е че те/японците/ надали ще поискат помощ, заради известна источна гордост и достойнство, а западът пък няма да им предложи, заради я завист, лицемерие и високомерие....а и твърде голяма заетост в момент като този когато вс иска дял от петрола в либия....дано вс в Япония се оправи

114

хонда

преди 13 години

На тия хора макар че и сами могат да се оправят трябва да им се помогне,щото тука като гледаш как всичко постигнато как целия труд на хората отива по дяволите за секунди наистина ти става гадно.Не са като ония маймуни Хаятянците където ореваха света за тях(макар че всеки разумен човек знае че това си беше чиста проба съжеление от лицемерие) и колкото и да им помагат и да ги оправят се ще си бъдат маймуни.А тука се знае че и най малката помощ стриктно ще иде по предзнаначение.

113

До Баце

преди 13 години

Еваларка, Баце, тая не е у ред...

112

Баце

преди 13 години

Алуууууууу, 125-та!А дали Бог-Ът е видял и тебе?

111

До защитничката

преди 13 години

Преди да пишеш се информирай малко!!! В Япония КУЧЕШКО НЕ СЕ ЯДЕ, а котката е свещено животно. В отношението си към животните са с един век пред нас. Прекарал съм достатъчно време там за да го видя с очите си. Бог може и да вижда всичко и ние като част от него също виждаме. За майката природа няма бог, няма мог, нещо като трябва да се случи се случва, дали ще си от потърпевшите не е въпрос на бог, а въпрос на късмет.

110

До защитничка

преди 13 години

Права си, че Бог вижда всичко, ни мисля, че виетнамците са най - големите фенове на кучешко, а не японците.

109

до 117

преди 13 години

до 117 - брилянтна идея, как не се бях сетила :D :D :D

108

Павел

преди 13 години

Да не дава господ на нас да ни се случи подобен трус.Не ми се мисли кой и какво би оцеляло.

107

защитничка

преди 13 години

нека така имсе пада като унищожиха всички кученца и котета за своята индустрия Б ОГ ВИЖДА ВСИЧКО И НЕ ЗАБРАВЯ .ПОМНЕТЕ ТОВА

106

Анонимен

преди 13 години

Значение на думата ексклузивноКоето не се споделя с други.В журналистиката ексклузивно интервю се нарича информация споделена само с един журналист или агенция, който има правата да публикува.

105

Оле затвори очички

преди 13 години

Японците съм ги признала в сртоителството на сгради. Надявам се да няма жертви. Но това е Япония там всичко е предвидено и организирано. Ако ние бяхме на половината развити колкото са те - грешка нямаше да имаме.

104

Венсеремос

преди 13 години

До 101 и 105Не са закъсали - просто изкарват пари от нещастието на хората. Което е нещо много често срещано в България

103

Дядо Коледа

преди 13 години

Много ме впечатли коментара на 25 за изместване на гравитацията - бахахах .

102

Азъ

преди 13 години

до 114Да ,но ако японците бяха спали вълната щеше да ги хване на брега.Затова казвам-Ово е държава!

101

Анонимен

преди 13 години

ПО ГОЛЯМА СИЛА ОТ ВОДАТА НЯМА НА ТАЗИ ЗЕМЯ,ОТ ВЯТЪР БУРИ И ОГЪН МОЖЕШ ДА СЕ СКРИЕШ А ОГЪНЯТ СЕ ГАСИ ОТ ВОДА.ВОДАТА НЕ МОЖЕШ ДА Я СПРЕШ.