13

КНК

преди 13 години

Малката "перука"ако беше останал в Левски щеше да е поредната издънка на този отбор и само роднините му щяха да знаят,че е футболист.Неговия случай за пореден път доказва,че Левски могат да провалят футболист,но не и да спомогнат за неговото развитие.Като се мине през Искренов и Сираков,през Гонзо и Домовчийски,та до Сърмов и Ники Димитров - все провалени футболисти с големи възможности.Затова всеки престой в този отбор повече от 2 години винаги води до провал в развитието на футболистите.

12

yaro

преди 13 години

e не мога да си кривя душата -Малката Перука добре пази снощи.а тия Зенит са пълни ***-цял мач те нападат а накрая падат с 3 гола...

11

Анонимен

преди 13 години

Алисия довре се е представила.

10

Оле затвори очички

преди 13 години

7Аз знам къде ги дават мачовете, исках да кажа, че БНТ купува права за излъчването на мачове с нашите данъци и аз не искам да купуват мачове на някой си отбор само защото тетевото е вратарче там, а да не могат да закупят правата за националния отбор и засрещите му независимо приятелски или редовни.

9

ee

преди 13 години

Бай Марине заради тези братушки ,ще ядеш боб и чушки !*** ни майката те и българските комунисти с горивата/Лукойл/ .Другаря Златев е гл.действащо лице !

8

марин

преди 13 години

как ме е яд, бях за братушките, но нищо, надявам се динамо да спечели турнира

7

МИНЬОРЕЦО

преди 13 години

до 4 . Госпожа , мачовете на националния ни отбор по футбол одавна се излъчват в национален ефир , само че по Би Ти Ви Комеди . Това е причината , а съвсем скоро маже да са и обект на разследване и от полицията за уговорени мачове - пример приятелската среща с Естония 2-2 . Тока че понаглеждай и ФОКС КРИМИ и там може да ги пускат , така че че можеш да спиш спокойно , мачове ще има

6

Зенит бяха слаби

преди 13 години

Гледах мача Твенте - Зенит. Добре пази момчето. Но Зенит ме изненадоха с безплодната си игра. Малко удари към вратата на Твенте. Като че ли искаха да влязат с топката. Пред вратата се суетяха, бягаха, бързи са, ама безплодни. Добре са технически. Струва ми се, че основен виновник е треньорът. Стремеж головете да ги вкарват определени играчи, които бяха пълна немощ.

5

Анонимен

преди 13 години

абе тая Алисия действа много стимулиращо на футболистите ...що не я вземат за треньор на националния та да ни върне националната гордост..

4

Оле затвори очички

преди 13 години

Възмутена съм! Как може такова нещо, да дават футболна среща по БНТ и то не на наши български отбори, на националният ни отбор не дадоха срещата, а на тези двата! Може ли такава наглост! Националната телевизия не излачва срещата на НАЦИОНАЛНИЯТ отбор, а някаква си среща на чужди отбори само защото татевото играе там! Нямам думи! Това е подигравка!

3

Анонимен

преди 13 години

Еййй, на тати плешивото кретенче!

2

!

преди 13 години

Саааамо НИ-КИ! Ииииии Алисия! Ииии гроздова!

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

Туйй Твенте,се прочу с Ники Михайлов-Малката Перука.След един - два сезона,да очакват опашка от...емисари,с оффферти за него.