27

ined

преди 13 години

Точно така "Дайте братя да дадете...", събирането на 150 милиона помощи за някой дето има милиарди е като да събираш помощи за Масларова да си напълни резервоара на Бентлито.

26

ppp

преди 13 години

23, предпочиташ старите колонизатори?

25

аз

преди 13 години

Така се прави. Първо се гонят свестните хора от държавата, после остават 30% партийци и 30% ченгета със своите съпруги и деца. Започва се едно разграбване на държавата и тежко и горко на тези които са останали възрастни и немогат да избягат.

24

до 19

преди 13 години

Нали така беше и в БГ. "Демократите" скочиха срещу евтините храни, образование, медицинска помощ, социална осигуреност, тотална заетост на хората в интерес на чужди домогвания, които превърнаха държавата ни в бърдак, станахме просяците на Европа и източник на *** и престъпници. Дано не успеят да пробият и в Китай с фалшивите си "ценности", но... едва ли, глупаците на тая земя нямат край.

23

РПГ-7

преди 13 години

Абе някой задава ли си въпроса, защо толкова чужденци в това число и нашенски нещастници се натискат да работят в Либия, като е толкова лошо там!!??? Нашенските лекари, обучени с народни пари, бягат от демократична България и отиват да лекуват либийци!?? Прави са някой от форумците - това си е чиста проба евтина пропаганда против Кадафито и подготовка на общ. мнение за война на НАТО срещу Либия., ясно защо - златния петрол!

22

Наблюдател

преди 13 години

Абе хора, не ви ли звучи до болка познато. Колони от бежанци от БГ.Колони от бежанци от Косово, сега от Либия. Пък като почнаха ония ти ми "революции", то не бяха сини, оранжеви, пенбени, на лалета, сега модата на жасмините и... така до пълнното господство на големите монополи и победа на неоколониализацията.

21

Анонимен

преди 13 години

Не харесвам толкова емоционални коментари но в случая си мисля същото и подкрепям 17

20

;•

преди 13 години

Арабите са ***, която трябва да се чисти навреме, иначе се размножава бързо!

19

читател

преди 13 години

Ежедневната пропаганда срещу Кадафи.

18

Анонимен

преди 13 години

Абе никой не пише за какво се борят тези в Либия. За свобода? За демокрация? Каква свобода, каква демокрация, че те имат цени на горивата и храните каквито не можем да асимилираме. Явно някой не иска да е така. Искат хората да си крадат на рахат. Много са тези дето ще реват за Кадафито като си отиде

17

Анонимен

преди 13 години

Пазарувайте!

16

Camel Trophy

преди 13 години

Какво очаквате от човек от фамилия камилари, облечен в кафяво памучно шалте !?!? Той просто трябва да бъде елиминиран незабавно.

15

Юлия

преди 13 години

И да добавя още две неща за Анонимен Номер 9:1. Статията е за Либия!2. Само България изпрати в Либия свой собствен самолет, за да помогне на бежанците - бежанци, които не са българи!Да, ние наистина сме проста пасмина, нали....

14

Юлия

преди 13 години

Анонимен Номер 9, ти си доказателството за това.

13

do 10

преди 13 години

Левак си ти. Да не би да излъгах за нещо ? Да не би да не сме роби ? Да не би да не сме прости ? За 21 години кой ли не излъга тая пасмина, а всеки си мълчи и мишкува. Арабите са повече хора от нас- доказано !

12

ДС

преди 13 години

250000 да бе, да.

11

????

преди 13 години

Милион избягаха от БГ-няма ли хуманитарна помощ за останалите .

10

Анонимен

преди 13 години

А ти умно същество, научи се да пишеш правилно - преди "И" не се слага запетая, освен ако не изброяваш, но и тогава е след второто "И"! Левак такъв.

9

Анонимен

преди 13 години

Българите са роби, и изключително *** същества. Много проста пасмина

8

Анонимен

преди 13 години

Кадафи трябва да се изследва.Ценен е за науката