80

ves666

преди 13 години

vsichko tova e edna goliama parlama za pred horata, vmesto da my izvadiat ochite shte my izpishat vejdite ,sled vreme, ima sto procenta ygovorka .dogan shto nesto izkrade s tia ot bsp che edna ograda li shte go zabori.

79

Веска

преди 13 години

Доган ще си построи ново барбекю с асансьор ама ние простите българи няма да можем да си остъклим балконите след като ни ги бутне Плевнелиев това е проблемът! За това не се радвайте на Догановите проблеми, да му имаме проблемите с неговите пари!

78

марти

преди 13 години

Незнам какви заплахи има към този *** и от кого са те,но едва ли са от такива,на които толкова години е разпределял...баницата!!!А и с него,и без него България все ще я има,така че няма да бъде голяма загуба,даже напротив!!!

77

888888888888

преди 13 години

VZEMETE MU MILION4ETATA NA RIAZANIA FES- DOSTATA4NO IMAME PRAX V O4ITE - TOVA E NAI-MALKOTO BARBEKUTO- PENCII I ZAPLATI OT 3 GODINI CA ZAMRAZENI ,UVELI4ENIA VSEKI DEN ,NIE CAMO CI DRANKAME ,..........

76

Анонимен

преди 13 години

Най после да почне дасе спазват законите в Р Б няма лошо Това е новина Попитайте Първанов колко струва охраната на Доган за една година и на Р Петков парите ще стигнат за една дедска градина

75

Анонимен

преди 13 години

GLUPOSTI GLUPOSTI ZANIMAVAT NI S BARBEKYUTO NA DOGAN... A NEZAKONNITE DVORZI IZDIGNATI NA NAI - KRASIVITE MESTA

74

Диана

преди 13 години

"Заплахи за сигурността" - тоя като какъв се изживява. Кой ли ще тръгне да си цапа с него ръцете?! Той така и така е взел дал. Хайде стига е харчил държавни пари събирани от нашите данъци.

73

Хан Крум

преди 13 години

Това се казва отклоняване на вниманието и изтриване на основния проблем.Боко и Цуцко не го осъдиха за занков камък и сега правят PR със събаряне на няква "плевня". Типично по милиционерски!

72

МАЙКА

преди 13 години

а какво стана с онези малки, незаконни селца луксозните имотчета,незаконните хотелчета и разни други строежи с които ни заливат всеки ден ....смешници само хвърлят прах в очите на хората че вършят нещо ,а в същото време живота става все по-скъп и по-труден ...ПОВЕЧЕ НИКОГА ГЕРБ!!!!!!!!

71

pet

преди 13 години

abe za6to na horata ot burgas i nesebar ne im dadoha srok a im pratiha napravo traktorite,za tqh nama6e 6tadene na sredstva,a za rezaka go 4akali da sa sabori sami4ak,4e toi sega 6te svali 5-6 keremidi i vsqko 4udo za 3 dena,utre i vdrugiden i novinata e zabraena i pi6tnoto mu barbekiu 6te si e pak tam mnogo qsno,daje sigurno skoro s boiko tam 6e piqt po edna rakiika!

70

витамин б

преди 13 години

герб и дпс "братя близнаци"-аз на тебе барбекюто, ти на мене хонорара. и от това продажните журналисти ще направят новина и PR на смелия и справедлив бойко. а къде е мутрата страхлива- назначава поредния мишок,сега за шеф на данс.а той самия се е смушил в миша дупка, за да не го питат за стачката на БДЖ. не че журналистите не са инструктирани, че това е забранена тема-щото ще му накърни имиджа, а имиджа за бойко е най-важен и журналистите търкат ли търкат,лъскат ли лъскат и свииирят ли свииирят.

69

Анонимен

преди 13 години

БОЙКУ И ДОГАНУ СЕ РАЗБРАЛИ ДА ИМА С КАКВО ББ ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА С БАРБЕКЮТО

68

Пламен

преди 13 години

Рекламата на лаптопа няма ли да я махнете? Сайтът не се отваря сам след рекламата, трябва да се натиска Ф5 или да се пише наново адресът, писах ви вече, вземете мерки или поне ми отговорете. Губите си читателите така...

67

Анонимен

преди 13 години

"Плевнелиев го призова почтено и честно да си го бутне..." :)))(но не е уточнил къде)

66

Доволен

преди 13 години

До тук много добре! Всичко що е незаконно трабва да се отстранява. Ще следим дали и с други подобни обекти в Родината ни ще процедирате така. Голяма част от Българите наблюдават работата на държавата, крачка по крачка, така че да не Ви минава през ум да ни "хвърляте пясък в очите". Работете!

65

до 75

преди 13 години

Мишо,много си напред с материяла.....колко ти плащат и аз искам...

64

misho_birata.

преди 13 години

Бутат барбркю за 200 000 лв. а съдът узакони подкуп за 1 500 000 лв. Доган пак е напред 1 300 000 лв. Пунтира се работа и се хвърля прах в очите на хората. На това се вика ВЪЛКЪТ СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО..... не оставяйте да ви правят на ***, мерките срещу Доган са декоративни и козметични. Доган го пази НСО ( с пари от нашите данъци ) и си има свойта работеща икономическа и далавераджийска империя ! Боли го фара за *** барбекю !!!

63

Анонимен

преди 13 години

евала брато това е самата истина .явно повечето БЪЛГАРИ са си сложили не тъмни а очила за електрожен!!!!!!!!!!!!!!

62

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Благодаря ви, братя мили, за честта. Няма по-голяма радост за мене, стар хъш, отколкото да се намирам между вази, свои братя. Нашите славни битки в отечество България ги помни народът Те разбудиха народа и му вляха в сърцето желание за свобода и за правда. Но ще кажете: днес кой ни зачита? Кой ни признава? Мирувайте! Ние сме човеци, ние сме българи, ние изпълнихме нашата света длъжност към отечеството. Нищо повече. Какво ни трябва друго? Пари ли? Пари не щем, за пари не сме проливали кръвта си, защото е по-скъпа от всичките пари на влашките богаташи Имот ли искаме, или къщи? Та ние зарязахме нашия имот и къщи доброволно. Ние нямаме потреба от имоти. Ние се жертвуваме за свободата на България и ако найдем отплата, то тя ще бъде: освобождението на България, ни повече, ни по-малко. Наистина, мъчно е за вас да гладувате и да се скитате немили-недраги по чуждите места, мъчно е и за мене със старите кокали и с болните гърди да върша тия работи, аз, дето едно време носех левското знаме, ази, храбрият Странджа, тая ръка сега държи лъжицата! Станахме баби Ах, братя мили! Всичките станаха прави и мълчаха. Странджата пак вдигна чашата и продължи: Братя, няма защо да жалим. Ако ние тука сме скитници и голтаци, в България нашите бедни братя са хилядо пъти по-зле. Там турците глобят, събличат, убиват, позорят и народът пищи кански в робството и няма какво да стори. Ние сме поне свободни. А като имаме свободата, имаме всичко. Не трябва да се отчайваме. Додето имаме ръце и крака, и кръв в жилите си, и огън в сърцата си, нашето отечество все има нужда от нас. Ако не днес, то утре ще удари пак часът. Ние трябва пак да сме готови аз със старите си кости пак ще взема байряка, бари още един път да го издигна в Балкана, па тогава да умра. Можем още дълго време да страдаме, може още много да чакаме, да гнием и да умираме по влашките полета, но няма нищо. Народ без жертви не е народ. България има цял народ от роби, нека има и няколко мъченици днес, а хъш значи да се мъчиш, да гладуваш, да се биеш, с една дума, да бъдеш мъченик. Ама ние сме били тия мъченици, нека! Колкото ги повече има, толкова по-добро за България. Но, да свърша. Мен все ми се чини, че работите ще се променят: скоро ще се размири политиката и нашите ръце не ще останат празни, и нашите сърца ще затуптят и ще викнем: смърт или свобода. И ще умрем със слава и в борба, и няма да издъхнем като кучета по тия улици. Ще се бием още, братя мили! Ще се бием за свободата на България! Да живей България! Един страшен и възторжен вик повтори най-последните думи на знаменосеца. Кръчмата екна от тоя вик. На всички очите бяха пламнали, светеха с пламъка на чистия патриотизъм

61

Анонимен

преди 13 години

Егати държавата в която едно барбекю е водеща новина!