267

----

преди 13 години

зониране било по скоро е рекетиране тия гербаджий искат да свалчт кожата от гърбовете ни без опойка

266

123

преди 13 години

Нека този път не си платим данъците и да видим какво ще направят другарите управляващи. Безсрамна ***.

265

сф

преди 13 години

Оплаквам се от данъка ми на автомобила си и задавам следните въпроси, както следва:Въпрос 1: защо ми беше 180 лв миналата година а сега е 230? Въпрос 2: Къде са отишли парите от данъка платен миналата година (в коя дупка по-точно)?Въпрос 3: В коя дупка ще заминат парите платени за автомобилния ми данък през тази година?

264

Армеец

преди 13 години

Живея в района на ресторант "Кошарите" - Лозенец и ни водят първа зона, а сме по-зле и от Обеля.Няма в момента никакъв транспорт, магазини няма от нито една верига, водата и тока го спират когато си искат и за колкото си искат време, услугите са ниво нула, парко-места няма, нагъчкано с офиси на фирми където служителите няма къде да паркират, мръсотия като в Индия или Бангладеш, Южния парк е по замърсен и от Странджа, между кварталните пътищата са осеяни с дупки и изкопи от ремонтни дейности, ... имаше една зебелижителност "София ленд" и тя не работи.След 2 години пак ще разбутат квартала за да вържат 500 м от метрото до Хладилника, сега не можаха да намерят някой лев за да не се пипа тогава и прави мръсотия. Но важното е да се вземат комисионните.Е това критерий ли е за първа група район. Ще кажите аме не живей там, да но това да не крепостничество.Ще дойде видов ден на изборите, да не плачат някой тогава...

263

...

преди 13 години

ne sum ot sofia, no pisha do vsichki koito sa protiv kmeticatata iskam da gi zapitam... nali vie si q izbrahte?

262

Анонимен

преди 13 години

uuu,daeba gnusnata *** e taia kmetica

261

Ники

преди 13 години

*** евтина *** !!! Назначиха си кметица на заплата.За всичко тича 1-во при Андрей Иванов без тоя *** никой не смее да диша в общината и това се знае .Всичко което направи това правителство е да убие всякакъв зародиш на дребен и среден бизнес в държавата след това да направи закони които за обслужват интересите на банките и големите външни компании в страната за да смаже и това което остана от народа който по някакъв начин успяваше до момента да свързва двата края.Спете още......!

260

Анонимен

преди 13 години

Това е чист цинизъм.Не разбирам как е възможно всеки който дойде на власт единственото което прави е да ни унижава и подиграва.

259

Цвъ Цвъ

преди 13 години

Подобно глупаво предложение може да излезе само от главата на милиционер и пълен ***. Престъпността се бори с други средства, а не като се ограничат гражданските и икономическите ни права. Другото е диктатура и тъпанарщина Нека Цветанов си избере, Нищо чудно в най-скоро време, Цветанов да предложи забрана за ползване на автомобили, за да предотврати ПТП- тата!

258

Лозенец

преди 13 години

Живея в района на ресторант "Кошарите" - Лозенец и ни водят първа зона, а сме по-зле и от Обеля.Няма в момента никакъв транспорт, магазини няма от нито една верига, водото и тока го спират когато си искат и за колкото си искат време, услугите са ниво нула, паркоместа няма... имаше една зебелижителност София ленд и тя не работи.Е това критерий ли е за първа група район. Ще кажите аме не живей там, да но това де не крепостничество.Ще дойде видов ден на изборите, да не плачат някой тогава...

257

Пешо Доброто

преди 13 години

Тая *** да ми каже как се изчисляват данъците и такса смет на празно мястобез ограда и сметоизвозване в кръстова вада за сумата от 480лв.

256

Анонимен

преди 13 години

РЕМОНТ НА УЛИЦАТА НА КОЯТО ЖИВЕЯ В МЛАДОСТ ОТ 40 Г. НЕ Е ПРАВЕН ОТ 20 Г. ДУПКИТЕ СА ОГРОМНИ И СА ОКОЛО 20 КАТО НАЙ-ДЪЛБОКАТА Е ОКОЛО 20 СМ. ИСКАМ ДА Я ПОПИТАМ ТАЯ *** *** ОТ СНИМКАТА СЛЕД КАТО СМЕ ПОДАВАЛИ МНОГОКРАТНО СИГНАЛИ ВЪВ ВСИЧКИ ИНСТАНЦИИ И ДО НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ НИЩО, ЗАЩО АЗ ЩЕ ПЛАЩАМ 50 % ПО-ГОЛЯМ ДАНЪК!

255

ДАНСуващ

преди 13 години

Дъртото ченге Герджиков не може и *** си да изтрие, преди да пита Борисов. Май Бойчето е решил да скрои кюляфа и на Фандъкова, както го скрои и на Цвъцко. Оставя ги да се валят в кал, а той остава целият в бяло. Ще ги подмени като сополиви носни кърпи и ще остави старите послушници да подсмърчат в шепи. Ама и на него му крои кюляфа българският народ. Те затова ще се гушне с Аамет Доган и ще потъне като пробита, гнила тиква, пълна с кал.

254

Бай Хой

преди 13 години

"Главният враг на ГЕРБ може да бъде самият ГЕРБ" - каза другарят Борисов като истински представител на старото поколение ДС. Абе, тъпоумни гербаджии от този форум, не виждате ли, че това е неговата ченгесарска игра. Да каже след 3 месеца - политическа партия ГЕРБ не оправдава доверието ми, не искам да съм политик и се кандидатирам за Президент. Милиционерската партия се разпада, а вие *** и изтривалки оставате със странен *** вкус в отворената уста.

253

Анонимен

преди 13 години

ТО Е БЕЗКРАЙНА НАГЛОСТ! ТАЗИ *** И НАГЛА ОВЦА ГОВОРИ САМО ТЪПОТИЙ! В МЛАДОСТ НЯМА ПОСТОРОЕНИ НИКАКВИ НОВИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ. А МОГА ДА ПОСОЧА, ДВЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ В "МЛАДОСТ-1", КОИТО СА ПРОДАДЕНИ И НЕ СЕ ПОЛЗВАТ КАТО ТАКИВА. ТАЯ *** АКО НСЕ ЗНАЕ ДА НАПРАВИ СПРАВКА!

252

Анонимен

преди 13 години

Не смятам, че в Младост 1 и Младост 1А условията са по-различни от Младост 2 или 3 или 4. Това, което ние направихме, е да се свърже данъчната оценка с реалните пазарни цени на имотите. Грешките са единични, но такива има всяка година, обясни столичният кмет.Много лесно е да се манипулират хората по темата с данъците. Живеем в реални условия и реагираме на условията. В Младост сега строим две детски градини. Инвестираме. Щеше да е притеснително, ако не се виждаше къде отиват парите на софиянци, аргументира се Фандъкова.

251

До 250

преди 13 години

Аз ти се чудя как можеш да уважаваш Бойко Борисов, при положение, че той ни натресе тази начална учителка ? Ако домоуправителят на мястото, в което живееш, предизвика наводнение, пожар и унищожи имота ти поради некадърност или с цел лично облагодетелстване, пак ли ще го уважаваш ? Или казваш, че го уважаваш от страх пред дежурните офицери в сайта ?

250

До 260

преди 13 години

Ти или си ченге, което драска в тоя форум, или си някакъв абсолютен слепец и ***. Именно вие, провинциалистите, докарахте ГЕРБ на власт! Понеже цитираш Ченгене Скеле, а в Бургас колко гербери има просто не е истина. Винаги сте се чудили как да се докопате до властимащите, сега го правите изключително за сметка на софиянци. Тъй като обаче софиянци вече са 1/3 от българите, НЯМА ДА ВИ ИЗЛЕЗНЕ СМЕТКАТА.

249

Анонимен

преди 13 години

Е ами нека и вие софиянци да опитате "вкусотиите" ГЕРБ !Карлово, Пловдив, Силистра, Севлиево, опитаха некадърноста "завод за ***", т.е.с натрапиха им софийския ***.Рибарите в Ченгене скеле и устието на Ропотамо почувстваха благинката ГЕРБова, е дойде и вашия ред да ПРОГЛЕДНЕТЕ !

248

Анонимен

преди 13 години

Маме, ми дай адрес където да можем да се оплачем?