10

Фак ю

преди 13 години

Абе за*бите тая италия , мен интерисува кога разБойко и компания му Гроб ще бъде вкарани в затвора, включително и за дрога ?!

9

НЛО

преди 13 години

ТИЯ ДА НЕ СА РАЗБРАЛИ НАЙ ПОСЛЕ ЧЕ ПЪТЯ НА КОПРИНАТА-ДРОГАТА МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ И СЕ КАЗВА БАЛКАНСКИ СИНДРОМ.ОТ ГОДИНИ СЕ ДЪРЖИ СЪС ЗНАНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВАТА И БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НИЩО НЕСТАВА.

8

Анонимен

преди 13 години

Циркаджийските ти номера вървяха, обаче до време ...

7

Анонимен

преди 13 години

VASTANOVAVANE NA KRALSTVO LIBIA...VASTANOVAVANE i na ZARSTVO BALGARIA i na TARNOVSKATA KONSTITUZIA...

6

наблюдател

преди 13 години

Мда, особено като тази новина с този доклад се обвърже и с другата от вчера за 7 т. български цигари в Италия, просто калабрийците са се свързали с официалното представителство на БГ мафията Тиква и Пъпеш :)))

5

ха-ха-ха

преди 13 години

Провокация, компромат :))) Това е сто процента работа на Трактора :))) И ББ няма нищо, ама нищо общо нито с българската, нито с италианската мафия :)))

4

Анонимен

преди 13 години

"годишния доклад на Националната дирекция за борба с организираната престъпност, в който България е посочена като значимо направление в наркотрафика на калабрийската Ндрангета."А в следващият доклад ще са имената на Боцко и Цоцко, като едни от шефовете на мафията в България.

3

Анонимен

преди 13 години

Времената се менят... Бойко Тиквата вечее фактор, а аз го познавам отдавна и знам от каквонай-много се блазни. Не от пари, а от внимание...Е, дадохме му го това внимание. Двамата сМаргина го убедихме, че е най-великият играч вмомента.- Защо тогава прати да ви взимат натривки отръцете, когато взривихте Стоил в сградата наБулИнс"?- На него и през ум нямаше да му мине да гонаправи, но ние му го подсказахме. Нали трябвашеда излезем невинни пред обществото. А итрябваше този *** най-накрая да симулира, чевърши нещо.-----------------------------------------------Публична тайна беше, че откакто Бойкостана главен секретар, приемаше пари от Методи,за да пази кокаина, и се опитваше да го убеди да сеоткаже от бизнеса с хероин.

2

Анонимен

преди 13 години

Докладът съдържа 1100 страници и обхваща периода от 1 юли 2009 г. до 30 юни 2010 г.Нещо да кажете, герберастчовци. Пак ли дежурните ви виновни Станишев, Първанов, Трактора и Янка, а ?Смешници!

1

Анонимен

преди 13 години

Май мутро-мафиотското минало на ББ малко по малко ще започне да излиза на бял свят.