238

:))

преди 13 години

И сега без барбекюто на Доган ще станем европейци! Швейцария на Балканите!

237

pachangel

преди 13 години

До тук добре но дали ще се извадят на светло сделките на Цеца Винетката или като си продаде банката всичко се покри.*** народ сме ние щом за едно съборено барбекю се радваме та някои започнаха да го определят като държавност.Когато Цецо обяви кой е консултирал и как с една заплата е купил апартаментите тогава говорете за държавност.

236

АМАН

преди 13 години

Чета,чета и не ви разбирам. Това с барбекюто е ПРЕЦЕДЕНТ в новата ни история. Независимо какво е, никой досега не е имал куража да пипне това НЕЗАКОННО барбекю!Малко или много това е прицнак за наченки на държава и е нужно да бъде отчетено.

235

Ананас

преди 13 години

Браво на Доган - съвестен гражданин!Най-честният, най-примерният!Сега е ред да се съборят къщите покрай язовирите, онези, дето ги снимаха с хеликоптерите, после е ред на цц да върне апартаментите, после бб да обясни за бирата, за телкаджията, Танов и той да обясни....А! Ама вие сте забравили вече!

234

клошар

преди 13 години

Вземете му и 2-та милиона и го вкарайте пак в затвора

233

мошенник !

преди 13 години

Тази до него на снимката,ако му е жена и ако е туркиня,с какво сърце ляга с него,като знае,че е виновен за смъртта на толкова турци,които подведе и предаде?! Мошенник,то се видя,че никой няма да се хване да му отмъсти,няма такива достойни турци,но дано да катастрофира и остане инвалид до края на дните си!

232

дани

преди 13 години

Малка ,,радост" сред мижитурките.А утре?Когато се събудите,ще е:горивото 3 лв,хляба-лев,кашкавала- 17,олиото-3 лв ....и няма и да се сетите за Доган.Иначе...днес може да се пените колкото искате....как може 240 човека да се чудят какви да ги измъдрят..и колко лош е Доган,и колко ще сме добре без него,и как,ако не беше той да сме цъфнали и вързали.

231

роднина ...

преди 13 години

на "атентаторите". Ако ми падне този на снимката ,ще му избода *** очи,дето подведе хората да вършат атентати и ги докладваше на ДС ,а осъдиха само тях,но такива като него останаха да продължат мръсното си дело срещу турците в България!

230

Анонимен

преди 13 години

Сега ще си направи редовен проект и ще си го построи на ново и после ще се изсмее на всички че пак е прецакал системата. Знаете ли колко ми пука за барбекюто на Доган по са ми важни хладилника и резервоара на колата ама са празни.

229

недоволен

преди 13 години

То понеже бутнахте всички незаконни постройки в България по морето и язовирите та стигнахте до барбекюто на Доган. Аз не съм привърженик на ДПС и Доган, даже никак не ги обичам но ми става смешно и тъпо за тази държава, която половин година се занимава с барбекюто на Доган, като че ли всичко друго ни е наред. В другите държави това е работа за един младши експерт от тамошните служби за строителен контрол, но България се занимават всички инстанции. Тежко на тази държава и на нас. Евала бе Бойко.

228

Браво!!!

преди 13 години

Браво Бойко!!! Браво Догане!!! Браво Станишев!!! Браво Костов!!! Браво Сидеров!!!!

227

Анонимен

преди 13 години

Голям кеф а?Злобата е безкрайна. Ще му пръднете на онази работа на Доган.Тухлите от оградата може да ги дадете на Бойко Борисов да ги наслага вместо чакъл за основа някоя магистрала.Смешници.

226

Анонимен

преди 13 години

Ееех лоши хора. Съсипахте на човечеца барбекюто и сега ще гладува.

225

Анонимен

преди 13 години

*** простотии

224

1111

преди 13 години

тоя ако иска да си извика и ратайки.той кво мисли ,че винаги ще е над закона.ми що да не мисли като му позволяват.

223

trak

преди 13 години

EGA IDVA RED NA DOGANOVITE SASEDI DETO IMAT BARBEKUTA,STAI4KI I ETAJI NEZAKONNI JAL MIE ZA KOMSIITE NA DOGAN4O .. I TE 6TE LI NAEMAT RATAI DA IM GI SABORQT ILI 6TE SPEM S BARBEKUTO NA DOGAN BEY . 6TOTO TESA BALGARI I TQH NQMA DA GI ZAKA4AME KAKTO I ROMITE??? HA DA VI VIDQ DALI VI STISKA

222

Бай Ганьо

преди 13 години

Е сега вече какво ще правим.Ще продължава ме ли да събаряме не само кокошкарските барбекюта а и хотелчетата на братя Диневи.АААА ?????

221

до турците!

преди 13 години

Четете коментар 165 и си помислете дали имате достатъчно достойнтсво да го направите!

220

ivan asenov

преди 13 години

abe tipi bilgari ako nebese dogan znaeteli koga stiyahte davidite evropa mesto damu blagodrite viye go kritikuvate,4e akonebiyaha pravata natiya hora viye vse oste stiyahte daste naybednite v sveta maloumni bilgari viye tova nemoje da razberete.

219

amed

преди 13 години

6te me hvanete za kura s edno barbeku