27

Анонимен

преди 13 години

то Либия си имат достатъчно оръжие. На умряло куче нож се вади

26

1:1

преди 13 години

Както казах САЩ и русия са едно и също еврейско творение!

25

Анонимен

преди 13 години

Не може да бъде!

24

галактика

преди 13 години

Аз одобрявам това решение ----- Либия не се готви за война, че да има нужда от оръжие ---- А колкото за самоотбрана може би пък си има ---- Няма нужда по-късно някой да коментира, че Русия подстрекава Либия към военни действия и видите ли - доставя й оръжие ---- Ходовете на Русия ми допадат / до толкова, до колкото ги разбирам де /

23

До РПГ-7

преди 13 години

Мн.умно даже действат руснаците. Искат щатите да нападнат на либия и така ще им помогнат да затънат в още един афганистан а докато трае цялата работа нефта ще върви само нагоре, така че руснаците ще си избият всички проекти в които са инвестирали в либия. Всичко от кладенците вървеше за запада а сега доставките са напълно спрени. европейците даже почват да се замислят че само с руснаците могат да имат гарантирани доставки на ресурси и току виж всички там потоци от които се дърпаха да ги правят ще станат. руснаците на пасат трева вече, хората си гледат интереса и хич не им пука.

22

марин

преди 13 години

сега е момента да заемем тази пазарна ниша и да реализираме продукцията на военните ни заводи

21

Ian Smith

преди 13 години

скрии се американско такова !

20

Ian Smith

преди 13 години

Ей, Кремъл, на маймуни ги направихте това нашите родни комунисто-русофилски мекерета. Така са се дезориентирали, че вече не могат да се сетят къде им е медицинския спирт

19

до РПГ 7

преди 13 години

човекът в Кремъл играе по свирката на зарпада , човекът който управлява в Русия е един и той е В.В , и още те не играят по свирката на запада а копират , променят си облика , облика в политиката , в съдебната система , законите .

18

DN.

преди 13 години

NE BRATUWKITE PRAVAT NOMERA, A LILIPUTA MEDVEDEV, KOITO E SRAM I POZOR ZA VELIKA RUSIA.

17

men

преди 13 години

То доставката на оръжие винаги е неофициална, какво оса тръгнали да заблуждават света, то в този случай ако не си пробутат оръжията когато се е създал конфликт кога ще ги продават когато има примирие ли.... смешници, и всичко се прави с масова заблуда на общественоста....а тези конфликти се подтикват от големите сили с цел да извличат икономически изгоди и да диктуват световната икономика както в случая с петрола...

16

DN.

преди 13 години

A ZAWTO NE SE PIWE , CHE KADAFI E PREVZEL GRAD ZAUIIA, CHE NAPREDVA I CHE HAMA DA PODARI LIBIA NA USA.

15

123

преди 13 години

Те големите сили могат да си разменят укази, но има и малки 3-ти страни, които без проблем ще продават изнасят оръжие и какво ли не.. Така, че : the show must go on!!

14

Анонимен

преди 13 години

EDNA OSTANOVKA .SATANA.I EDNO SLANCE DA IM SVETI

13

някой

преди 13 години

Е то пък оставаше и да не наложат санкции на Либия!!!

12

РПГ-7

преди 13 години

10-ти, това е най смешното обвинение русофоб - напротив, именно човек симпатизиращ на Русия му е най-неприятно когато човека в Кремъл играе по свирката на Запада затова и трябва В.В. да се върне по-скоро на поста президент!!!! Димата е културно и образовано момче, но не е за тая работа!

11

сссссс

преди 13 години

ПУТИН И МЕНДЕЛЬ ЕВРЕЙСКИТЕ МАСОНИ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ ОТ РУСИЯ ДА СПРЪТ ДА РАЗГРАБВАТ БОГАТСТВАТА ДИАМАНТИТЕ И ДА ГИ ПРОДАВАТ НА ИЗРАЕЛ НА БЕЗЦЕНИЦА.МЕНДЕЛЬ И ПУТИН СА ЕВРЕЙСКИ ГАДОВЕ КОИТО ЩЕ ДОУНИЩОЖАТ РУСИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА ГОРБАЧОВ ЕВРЕИНА.

10

до РПГ 7

преди 13 години

гледай политиката на Чалгария , какъв си си ти ? на краставичар краставици ли ще продаваш ? *** със *** . русофоб смотан

9

Анонимен

преди 13 години

5-ти пий си хапчетата по редовно и отиди да гледаш прасета .... не стой пред компа!!!

8

972

преди 13 години

poljenieto v libya si e rabota na libiicite.vastanieto im nema lideri,nema motiv i organizacia-zna4i e obre4eno na proval.DA SE RAZVALJT OTNO6ENIA S GADAFFI NE E ZDRAVOSLOVNO.OBAMA SE GOTVEL DA IM IZPRATI POMO6TI ZA MILIONI DOLARI.PITAM SE.ZA6TO NE IZPRATI NA BEDNI STRANI,A NA LIBYA KOJTO E BOGATA S PETROLNI ZALEJI.OTGOVORA E ;4OVEKA SE OBEZPE4AVA.FIU4ERSNA SDELKA DEMEK.KOITO I DA POBEDI-6TE MU DAVA PETROL.