69

ИВАН ВАЗОВ

преди 13 години

На цвят каната е добра, но ще е по-добре да се накъдри леко.В Централния пичовете обичат къдравото. Ако пък се изруси и накъдри нема да има грешка.От баба ми съм чувал да казва: Русо гладно нема.

68

вадим

преди 13 години

По-скоро от ДС доносници и бившите им вербовчици.

67

Анонимен

преди 13 години

Тази случка с Феим-Петър-Бисер е още едно доказателство, че България винаги се е управлявала основно от разбойници.

66

анонимен

преди 13 години

В кауша много харесват мъже с боядисана коса.

65

Анонимен

преди 13 години

Това е нормално за един доносник. Човек без морал, който е готов на всичко за да е добре и да се подиграва на другите. С една дума - ***, В случая няма значение дали е турчин или българин. Той е просто кофти същество.

64

иван

преди 13 години

В Белгия и ЕС ВКАРВАТ В ЗАТВОРА и след това турчина доказва колко е виновен????

63

НЛО

преди 13 години

Поредната издънка на цветанов и мвр без доказателства а само на срс нестава дело и нямат основание на задържане повече от 72ч.Още един клиент за странсбург.СРАМ ЗА МВР И ДАНС ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.

62

лай,лай кучка

преди 13 години

Много са ни дантелени законите.За подобни изяви в други страни не задържат само по 72 ч.

61

БЪЛГАРКА

преди 13 години

Стига с това определение "български турчин"!!!!!Няма такива!Турчинът си е турчин ,незнайно защо живеещ в БГ!!!!!Крайно време е всеки да си отиде в родината и да не диша чужд въздух!!!!!!

60

Анонимен

преди 13 години

72 часа - 72 часа. Важното е, че няма да има достатъчно доказателства сетне у съда...

59

Анонимен

преди 13 години

Евала Феиме. Който лъже и краде-той в затвора бой (к.р) яде :)

58

Марк

преди 13 години

Както много правилно каза/по-точно писа/ един колега по този повод:"Няма пресктъпление от такъв характер, в което да не е замесен сътрудник на ДС!"Е това е ДС!След фалита на комунистическите господари на ДС, какво друго им оставаще на комунистическите оръдия и слуги освен да се превърнат в МАФИЯ!Мафия, която може да задуши и държавата!Президент - ДС!Посланници - ДС!Политици - престъпници - ДС!Това е цената на мирвия ПРЕХОД!

57

dimitrov

преди 13 години

samo da ne stane kato Nikolai Conev

56

mango

преди 13 години

Този *** отдавна трябваше да е в затвора!!!

55

Анонимен

преди 13 години

Така и неможаха да отговорят, защо са го арестували г-н Чаушев преди да е изкунсумирал престаплението. Сега той пари не е взел и ту- кату виж Цветанов каже; пак го пуснаха.Така навремето Бойко ги арестуваше и после: " ама те ги пуснаха".

54

breneke-16

преди 13 години

Господа прокурори,не съдете човечеца,той не е виновен.Нали знаете,с какъвто се събереш,такъв ставаш.Той се събра с комунисти,видя те какво правят и той реши да опита.За пръв път му е и не му хареса.

53

Ахмака

преди 13 години

Какъв *** е Феим Чаушев , бре ***, нито Гоцето е ***?Феим Чаушев си баш турчин, Гоцето си е чист българин, а *** е самият Алексей Петров и хиляди други, какво ги бъркате турците с помаците. Това са си съвсем отделни и различни етноси и групи, бре *** с ахмаците.

52

справедлив

преди 13 години

И Гоце бил ***.Тук го четох преди няколко дни в едни коментари.

51

АЛАГЕН

преди 13 години

ДО Има приказка.ДЯДО МИ КАЗВАШЕ-ОРТАКЛЪКА НА ТУРЦИТЕ Е НА КОЛЕНЕТЕ.КОГАТО ГО ПОПИТАХ КАКВО ОЗНАЧАВА МИ КАЗА-СВИВА КОЛЯНОТО И ВСИЧКО ПАДА.

50

Анонимен

преди 13 години

Aбе то кво излезе Маджо бил ***, Маргините и те помаци ,тоя Чауш и той ***...То българи май на възлови позиции в държавата няма?