48

an

преди 13 години

KOGATO PRES 55 I 74 GODINI LUNATA SEE PRIBLIJAVALA KAM ZEMQTA, NIKOI OT OBIKNOVENITE HORA NEE RAZBRAL. SAMO U4ENITE SA ZNAELI ZA TOVA. I MNOGO PO DOBREE BILO. NE SA VSQVALI PANIKA MEJDU HORATA. INTERESNOTO V SLU4AQT E, 4E NI6TO NE KAZVAT ZA PREDI 55 GODINA. ZNA4I NEE IMALO TAKOVA PRIBLIJAVANE NA LUNATA. LUNATA E SPATNIKA KOITO VLIQ E NA ZEMQTA NAI MNOGO. TOVA ZEMETRESENIE V QPONIQ MOJE DA E POD VLIQNIE NA LUNATA. SAS PRIBLIJAVANETO SI KAM ZEMQTA VLIQNIETO I SE UVELI4AVA MNOGOKRATNO.

47

иво

преди 13 години

А по време на католическото Рождество през 1974 ....такива глупости пишете , че няма накъде.

46

Коза

преди 13 години

Аз разбирам, че луната за първи път е започнала да се приближава до Земята едва през 1955 година. Преди това не е имало такова движение, така ли? :D:D:D

45

Луиза

преди 13 години

Абе парада на планетите май няма нищо общо с астрологията, колеги, а?

44

Анонимен

преди 13 години

айде сега австралийският астроном Дейвид Ренеке да ходи в Япония да помага на жертвите

43

Анонимен

преди 13 години

zapo4na se-qponiq i regiona

42

Potency

преди 13 години

На мен почна да ми го вдига по-често - благодаря на лунната гравитация! Като виагра е ........ СУПЕР

41

аз

преди 13 години

Аз си праа рождения ден ( на 18) за другото *** боли фара (ама целиа фар)П.С. *** тиа планети се не спреха!:))))))))))))))))

40

айде, стига !

преди 13 години

Какво , пак ли ни плашат ?То краят като дойде - няма да знаем....

39

Хъм

преди 13 години

Всъщност е едно земетресения с М8.8 8-0

38

Хъм

преди 13 години

Нищо не казват за земетресенията в Япония. А от три дена удря на едно и също място като последните две са от тази сутрин с М7,9

37

ЕХХ

преди 13 години

31/32 представям си какво всъщност си завършил,а за какво говориш сякащ слушам професор по астро биология и си ги дрънкаш някаквиии хахаха човок от Международния център по радиоастрономия ти казва нещо а ти от някакви четеници в интернет или един господ знае къде държиш речи още малко и ще кажеш че Луната ще се блъсне в МКС ХАХАХАХАХ

36

Анонимен

преди 13 години

Я тука всичките умници под строй и да си вземете некви дъвки..Че ви дам едни катаклизми.. такива .. шамарени

35

Анонимен

преди 13 години

Клизми по суперлуние :)

34

Гошо Тъпото

преди 13 години

До номер 6:След като се...катапултирам за Луната,ако я прехвърля поради грешка в ...изчисленията,може да поема към Марс.Само трябва да си взема...предварителнов скафандъра повече тоалетна хартия и...памперси,че пътя ще бъде...дълъг.

33

Анонимен

преди 13 години

A бе вие да не сте от Луната,че толкова много разбирате?

32

допълнение към 31

преди 13 години

Най-застрашени са държавите, разположени около Тихия океан и тези, в които има високи планини. Все още за мене е учудващо, защо Испания, Португалия, Южна Франция и Швейцария не треперят. Задължително те трябва да пострадат от земетръси, съгласно данните. Естествено и Балканите. Но основния удар ще е около Тихия океан.

31

Скоро ще е

преди 13 години

Номер 18 и още нещичко изпитва Лунната гравитация. Магмата и Ядрото. Само че никъде не пише за тях. И без това скороста на движението на Земното ядро в посока запад-северозапад със скорост 220 километра за настоящата година. Скороста на изтласкваната Магма също е нараснала. Това нарастване на скоростите ще даде отражение върху Земната ***, но най-много през 2012 год., когато ще има отразена вълна, нещо като морски прибой.

30

Анонимен

преди 13 години

до сега нито едно от последните ви предсказания за катаклизми не се е збъднало последно се сещам за супер мощното изригване на слънцето което щяло да ни убие едва ли не 20 статии за това .. и какво само един ГОЛЯМ :Д сега новто е че луната ще ни утрепа при условие че хората си казват че това са пълни глупости едно на ръка и второ не се случва за първи път че да говорите глупости и по близо е била:) а тук някакаъв чета че според него лунат убила динозавеите хахаха НЕВЕЖИИИИИ

29

Глас Народен

преди 13 години

Това е конспирация на македонците. Понеже и Луната е тяхна, са я пратили по-близо да обърне Земята наопаки, че да напомнят за себе си отново.