31

Анонимен

преди 13 години

Това ние си го знаем от малки, а техните супермаркети и нашите, направени от тях тук, да им удрят отвреме-навреме по един маркуч. И на дъното на кошниците винаги има белезникави петна от млечни продукти.Аз също нося на ръка./Между др. - там ХЕИ няма. Просто имате право да ги съдите, ако разберете откъде сте пипнали нещо/

30

69

преди 13 години

Освен липса на елементарни хигиенни навици у Българите се забелязва и липса на елементарно възпитание.Тези колички са предназначени за превоз на хранителни продукти, а не на деца,които стъпват в тях с мръсните си обувки с които не се знае къде са стъпвали.Друг е въпроса, че съдържателите на магазини трябва да дезинфекцират количките поне веднъж дневно.

29

44

преди 13 години

Тогава вместо колички да пуснат *** на колелца.

28

Ивет

преди 13 години

До 11"...Изчисленията сочат, че всяка година по целия свят се използват 750 милиарда найлонови торбички и повечето от тях свършват в сметището.Колко време е нужно, за да се разгради една найлонова торбичка в природата? Отговорът е 200 години. Найлоновите торбички се произвеждат от петрол и не се разграждат от микроорганизмите..."

27

Ивет

преди 13 години

До 11Говорите глупости ама на килограм,прочетете малко за пластмасите и тогава ми говорете на мен.Има биораградими такива ама са 0,000001% от всичкото...иначе може д аси вярваш,хубаво е и угризенеята са по-малко.

26

олеле

преди 13 години

Ами то не са само количките,то е липсата на елементарна хигиена.Естествено,че ще са мръсни и ще има бактерии като след като посетиш WC-то не си измиеш ръцете и после пипаш продуктите в магазина/аз лично съм ставал свидетел/.Предсавете си тогава какво влиза в устите ни!

25

lilly alex

преди 13 години

da taka e v praktikata za zalost. pone da se dezinfekzirvat ot vreme na vreme.sega ima mnogo takiva flakoni s dezifektanti.riska za epidemii e golqm.

24

Калин

преди 13 години

с миене не става... дезинфекция .. по график.. има санитарни разтвори.. не иска и особенно усилие .. не го правят.. мазни.. черни.. пак казвам, има доволни обаче :)

23

sea

преди 13 години

Важна е личната хигиена, нормално е след като си бил навън когато се прибереш да си измиеш ръцете. Елементарно е.

22

Анонимен

преди 13 години

То щом количките са на тоя хал, представете си кошниците за пазар на какво приличат, кой знае с какви сополи им са омазани дръжките, просто не искам да се замислям, а според вас дали ги мият ......

21

репичката

преди 13 години

Едно време предимно софийските пенсионери щурмуваха градския транспорт с едни много яки плетени торбички малки, но като сложиш нещо стига до земята едни такива на дупки.Много бяха готини.

20

Калин

преди 13 години

живея над един маркет .. на голяма верига ... управителите не са се погрижили за достатъчно кошчета .. найлонки хартийки .. едно на ръка, но е такъв прахоляк.. при лек вятър .. пушилката влиза заедно с клиента , но очевидно са доволни :) .

19

Анонимен

преди 13 години

До 17ДА ОСТАВИМЕ БЪЛГАРИЯ НАСТРАНА,НИЕ СЕ ВОДИМЕ БЕДНА СТРАНА.НО ПОНЕЖЕ САЩ СЕ ВОДЯТ ЗА "ВЕЛИКА-НЕНАДМИНАТА" СТРАНА ,САМО ДЕТО СА СКАРАНИ С ХИГИЕНАТА ,А ЗА КУЛТУРА , ВЪЗПИТАНИЕ И ДИСЦИПЛИНА ДА НЕ ГОВОРИМЕ,ТОВА Е НЕПОЗНАТО ВСЕ ОЩЕ ЗА ТЯХ.

18

Анонимен

преди 13 години

НА АМЕРИКАНСКИТЕ *** ИМ ТРЯБВАТ КОЛИ4КИ ПО ГОЛЯМ РАЗМЕР "КАКТО С КОЛИТЕ ИМ" ДА МОГАТ ДА СИ ВОЗЯТ В ТЯХ ШКЕМБЕТО КОЕТО ВЪРВИ 2-МЕТРА ПРЕД ТЯХ И ,*** *** КОИТО СЕ ТЪРКАЛЯ 3-МЕТРА ЗАД ТЯХ.

17

До 14 от А-95

преди 13 години

Абе не си много прав...май-не си бил в Америка? А да си се возил скоро в градския транспорт в София и да си виждал там странни субекти, лъхащи на невероятни натурални миризми?!

16

Patzolino

преди 13 години

до 14:А ако знаеш печките колко са гнусни... Сигурен съм, че те допринасят за 99% от мръсотиите, които тия се открили!Лично съм виждал, как печка си подпира главата на стъклото в автобуса и след него остава мазно петно, все едно си лиснал тиган с палачинки на джама. Така че тия могат да се скрият с глобалното си изследване - това важи само за смръдливата им нация натъпкана с хора от цял свят.

15

Българин ВБ

преди 13 години

На нас българите колички не ни трябват, защото неможем да ги напълним.

14

Анонимен

преди 13 години

Специалистите от университета на Аризона са тествали...АМА ТЕЗИ "ГОЛЯМИ"СПЕЦИАЛИСТИ ПЪРВО ТРЯБВАШЕ ДА ТЕСТВАТ КОЛКО ПЪТИ СЕ КЪПЕ,ПОДМИВА ,ЗАМИВА И ЗАБЪРСВА АМЕРИКАНСКИЯ *** И ТОГАВА НЯМАШЕ ДА ИМА НУЖДА ДА СЕ ТЕСТВАТ КОЛИ4КИТЕ...АМЕРИКАНЦИТЕ СА СКАРАНИ С ХИГИЕНАТА ,А КЪПАНЕТО Е ЕДИН ПЪТ СЕДМИ4НО ,А ПРИ *** ЕДИН ПЪТ ГОДИШНО И ТО АКО ВАЛИ ДЪЖД.

13

Пепо

преди 13 години

Да и като видите какви мутанти, извинете *** пазаруват в евтините вериги, ще ви се отще да стъпите там..

12

До 2

преди 13 години

Точно така е.И в реката,където се мият и перат плуват фекалии,но са си ок!Какво,искат да ни накарат да изперкаме като Майкъл Джексън?Да им купуваме кувьозите?