176

ryxnptxone

преди 12 години

i9wpvT , [url=xmvgsudairyv/]xmvgsudairyv[/url], [link=hwgqjaxhfeon/]hwgqjaxhfeon[/link], fnkwhmloadsw/

175

до 174

преди 13 години

Тя баба Пена е пътник, с тия пенсии и тия цени ще си умре от глад до края на годината! А това за цените на храните в световен мащаб минава само пред *** като нас българите! НОРМАЛНО ЛИ Е ЗАХАРТА В ИТАЛИЯ ДА Е 1,80 ЛВ, В ГЕРМАНИЯ - 1,30 ЛВ, А В БЪЛГАРИЯ ПОЧТИ 3 ЛВ! АБЕ ВИ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВИ ЗАПЛАТИ ВЗИМАТ В ГЕРМАНИЯ И ИТАЛИЯ??? ОБАЧЕ БЪЛГАРИТЕ СИ МЪЛЧАТ! МЪЛЧЕТЕ СИ, ЗАСЛУЖАВАТЕ 10 ЛВ ЗА 1 КГ ЗАХАР!

174

анонимен

преди 13 години

тоя започва да се излага вече..видите ли много сме станали на планетата та за това всичко поскъпвало...а бе ейййй *** пробит..за това ли магазините в БГ пращят от стока а българина не може да си купи почти нищо освен хляб..че някои и това не могат да си позволят..по добре когато не можеш да кажеш нещо умно..си мълчи та да не се излагаш поне

173

аха

преди 13 години

ето тези ще могат да са обект пък на разледване от другите (щото теоретично биха могли да се корумпират много лесно и успешно, или да отстранят някой конкурент от пазара) - боркор, с един куршум 2 заека, и двете звена ще си имат работа и ще си оправдават парите

172

170

преди 13 години

като проимаме някой път министерство на песните и танците, ще го иамме предвид

171

Анонимен

преди 13 години

Да живее ГЕРБ

170

Спонги

преди 13 години

Палячовците станаха с един повече. Найденов колкото пъти се обади, толкова пъти вдигат цените. А "другарят" Зоров се смее. Назначеният капиталист Зоров е един от гаднярите повишаващи цената. Найденов въобще не е в час и не знае какво да прави, както и останалите министри съответно.

169

Анонимен

преди 13 години

"Ако някой е решил да сложи 300% надценка, ние няма да го накажем, но ще покажем как се формира цената, ще публикуваме информацията на сайта и ще оставим потребителя да реши дали да купи продукта", разясни министърът и добави:"Няма да излизаме от рамките на пазарната икономика и от рамките на лоялната конкуренция", зарече се Найденов.Тя, баба Пена,комшийката, има интернет и ще гледа как е формирана цената!Това са пълни глупости!

168

Анонимен

преди 13 години

Както е тръгнало... скоро този няма да има какво да контролира, защото всички производители в България ще фалират !

167

анонимен

преди 13 години

какво се е нахилил гнусния гербаджия.доволен е от парите които му плащат монополистите.на стачка заспал народе

166

Анонимен

преди 13 години

Няма ли най после кой да го осъди този ***.Бизнеса на толкова хора сасипва с безотговорното си говорене.

165

Анонимен

преди 13 години

какво не му харесвате на министъра, даже може да пее и танцува!

164

Анонимен

преди 13 години

Доматите мутрите ги копуваха по 15 20 ст а ги продаваха на софииските тържища па 1-50 лв това Миро знае ли го

163

агроном

преди 13 години

Житото го изкупиха по 16 ст килограма а сега брашното е 1 лв кг това Миро знае ли го

162

много

преди 13 години

странно - и какво ще се получи, виждат някъде кашкавал по 24 лв. килото, правят някакви сметки и решават, че би трябвало да е на не повече от 12 лв. за килограм примерно и после какво ? показват го в сайта ? те на това ако му се вика борба със спекулата, аз съм космонавт ... как мислят че ще си оправдават възнагржденията за тая работа ? аз не бих държал такива хора във фирмата си, не с аоправдани разходите за заплати ...

161

Анонимен

преди 13 години

Министър Найденов е най-добрия министър!

160

лили

преди 13 години

Откакто Миро Мършата е министър,на земеделието му таковаха майката! За 5ст. работа не е свършил-постоянно му идват шантави идеи,прави се ту на митничар,ту на полицай,все нещо иска да контролира,да наблюдава.Една проста Калинка не можа да контролира,камо ли нещо по-сериозно!Мърляч!Посочете ми поне една полза от всичките показни дейности на тая шушумига!

159

аз

преди 13 години

и без да им чета сайта знам къде на какви цени се продават основните неща...

158

Анонимен

преди 13 години

Народа се е ориентирал , кои стоки да купува и без специалната комисия на Найденов. Купува се евтиното , ако още има такова. А с Бюрокрация , не само търговците целия народ е наказан. Още една безмислена комисия - колко ли калинки ще се назначат. И какви ще са им заплатите?

157

и кво

преди 13 години

след като докладват на премиера , какво ще последва ? мда, няма оправия тая държава...