192

Анонимен

преди 13 години

Политиците трябва,нашите, родните,да се ТРИЧАТ;. Зер - то ,кучето ,и да го тричиш,няма да те разбере,пък политикът-все пак е човек,може да му влезе нещо...отзад!!!

191

Браво

преди 13 години

втори ден се пънат разни сдружения... това си е просто рекламен трик, иначе дали някой щеше да чуе че има такива ?ще ми се някой ден да прочета новина от сорта "Днес фондация "приятели на човека" посети Н-ския старчески дом и помогна за изхранването на 30 възрастни хора"що так ау нас имаме един куп фондации на приятели на животни разни, а на хора - нямаме ?

190

Митко

преди 13 години

Когато кучета нахапят до смърт детето ти тези "ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ" ни лук яли ни лук мирисали...когато обаче няма смърт,а традиция която те не разбират защото в главата си освен бръмбари друго нямат.Тези хора дори историята не ги познава и няма да ги запомни!

189

poohy

преди 13 години

Като толкова искат да си тричат - да си тричат някой човек-доброволец!!!! Поне той ще е наясно какво го очаква, ще усети какво е чувството!!! Долу ръцете от невинните безсловесни животинки!!! В Испания където коридата наистина е традиция, и там я забраняват!!! Някои мозъци нямат механизъм срещу жестокостта!!!

188

Масажиста на уши

преди 13 години

Тричим всичко, бичим, ръбим и цомбим!!!

187

абв

преди 13 години

болни мозъци нямате ли си друга работа че започнахте народните традиции що не се захванети с политици и други такива *** или не ви стиска

186

тричане

преди 13 години

от догодина ще тричаме и политици

185

niknay

преди 13 години

Е чакай малко,някой от сдружение "На ти с природата" правили ли са разлика между "human"и"animal". Е то няма нищо по-ужасно да се отнасеш към животното по човешки.Хайде не се правете на интересни.Всичката сме я втасали та сега и езически ритуали ще преследваме.

184

До jasemi

преди 13 години

Да бе, всеки е прав за себе си, нали? И аз искам хем х.я да ми е във вълна, хем душата ми да е в рая, но не става. В тоя живот трябва да имаш позиция.

183

Анонимен

преди 13 години

До 185 аз крави не рева ама теб сигурно куче те *** - ***

182

jasemi

преди 13 години

Има хора които обичат кучетата и такива които ги мразят,има хора които обичат хората и такива които ги мразят,има и такива които ядат месо и други които не ядат и т.н Кои са по-прави,ами няма такива, хората просто мислят различно,айде стига сте се дърлили тука,ами направете нещо полезно от което всички да имат полза!

181

Анонимен

преди 13 години

Реви ти бе 183 ти,ние ще си ревем за кучетата ти за кравите и свинете!

180

Изкукуригали писачи

преди 13 години

За съд и позор са всички , който ядат варени яйца - децата на птиците. Също така и тези , които посягат на децата на кравите и овцете. Не закачайте аганцата и теленцата. За каймата не съм сигурен точно каква фауна има в нея , но и нея избягвайте. Призивите на последък много ми напомниха колко необходим е "Спартакус". След него да не скочим да защитаваме и содомитите?

179

Анонимен

преди 13 години

Защо не ревнахте за защита на добитъка когато го избиха заради шапа. Да го лекуват, а не да унищожават животните, защо не ревнете срещу свинекомплексите, птицекомплексите там гледат животните за клане за да ядете - мръсни ***, народа умира от глад те седнали да се занимават с простотии, не искам нито евро съюза ви нито 20 годишната ви демокрация, тя не донесе нищо хубаво за хората. Донесе престъпност, беднотия измами и всичко лошо.

178

До 130

преди 13 години

хора, които обичат животните, но поставят интересите им над тези на хората, направо ги презирам..........

177

българин

преди 13 години

хуманноста у българите идва от управляващите .Къде е тяхната хуманност към пенсионери инвалиди и обикновенни хора коит даже немогат да се лекуват въпреки че си плащат.Ако твоето оцеляване е застрашено каква хуманност бе брато

176

Българин

преди 13 години

Невиждана демагогия.Ревнаха в един глас разни измислени "борци"за правата на животните.Ревнаха хора ,които в живота си не са видели кон ,вол ,крава прасе..Ревнаха и започнаха да "плюят"собственият си народ.Защитници.На кого и от кого?Защо не ,"скочите "срещу мутрите устройващи кървави борби ? Защото ви е страх.Лесно е срещу беззащитните селяни.Те нямат бухалки ,а и са по принципдобродушни. Трети ден вървят по всички медии страшните картини от едно българско село.Хвала на псевдожурналистите.

175

Анонимен

преди 13 години

Каква е връзката?Не може всички да мислим за еднакви каузи, затова има много, свързани с деца, животни, болести, бедност, природа и тн.Всеки се занимава с каквото му е на сърце.

174

Обява

преди 13 години

Тричам тъщи. Цена - по споразумение.

173

българин

преди 13 години

айде де какво млъкнахте, а тебе 173 БОГ да те поживи ако е истина.Най-големия монополист е европейския съюз