239

:)

преди 12 години

Както с повечето проблеми с обществения ред и този може да се реши само със саморазправа.

238

с2

преди 13 години

Тия не се броят. Вече като се правят обещания трябва да се казва при неизпълнение какво ще последва. Трябва да обещае, че ако не се справи с *** отива до автогара юг и си хваща първия автобус за Самоков, това вече го признавам.

237

Анонимен

преди 13 години

Предизборно ви обещавам.Изберете ме отново.Аз и герб ви гарантираме.че след 4 години като се наядеме сами ще си тръгнеме.

236

горнобанец

преди 13 години

Ти няма да си кмет още от ноември

235

Смех

преди 13 години

Нали Тиквата беше решил проблема? Тия от герб пак не помнят какво са приказвали. А какво стана с най-успешния кмет? Отговор - сега довършва държавата.

234

Венелин

преди 13 години

Кучетата правят много по-малко поразии от ***!

233

Спонги

преди 13 години

Мирослав Найденов беше директор на службата която трябваше да лови и кастрира кучетата. Колкото се справи с това, толкова се справя и като министър. Фандъкова няма да е кмет ако "новите " софиянци си гласуват по родните места.

232

Mitko

преди 13 години

Фандъкова, как ще решиш проблема с кучетата до 3 години , като само след 6 месеца няма да си Кмет на столична община...

231

Българин

преди 13 години

А кога ще решиш проблемът с ***, гнусните незаконни гета, вонящите каруци? А, мармозетко жалка?Дори кучетата по мои наблюдения не намаляват, дори напротив, лъжеш дребна *** !!!

230

...

преди 13 години

daskalke obeshtai che do 3 godini shte se skriesh ot dupkata ot koqto si izlqzla, che sofianci da se zaradvat malko

229

Анонимен

преди 13 години

tova za ku4etata bese obestano i predi, kogato se kandidatirase za kmet.sega iskam za ku4kite, za ku4kite da obestaes, Fandykova, 4e ste gi iztries ot milata ni stolica, Sofia, edna koito ku4ki si ti Fandykova, samokovskata ***

228

ИВО

преди 13 години

КВО ГИ ПРАВИТЕ ТИЯ КУЧЕТА БЕ ФАНДЪКОВА ОТ 20 000 НА 10 000 ИЗНОС ЗА ВИЕТНАМ НЕ МИ СЕ ВЯРВА НИЕ ДА ГИ ЛАПАМЕ КАТО КЕБАБЧЕТА МАЙ ДА ОНЯ ДЕН ИМАШЕ В ФАУФЛАНД 4 КЕБАБЧЕТА ЗА 1 ЛЕВ АХА ЯСНО ТО ВЕРНО ЧЕ В СОФИЯ СМЕ ДОСТА ТА ДРУГИТЕ 10 000 ЩЕ ГИ ИЗЯДЕМ ДО ДРУГИЯ 8 МИ МАРТ АМИ ТОГАВА .

227

:@

преди 13 години

Събуди се народе правят си *ишки с тебе.........................

226

Анонимен

преди 13 години

Да, бе, намалели. Преди около 6 месеца една *** в квартала роди 5-6 палета. Ела да видиш, ФЪндък, сега една хубава глутница, която съседи хранят. Миналата седмица довлякоха още кучета от някъде и сега на излизане от блока си хващам някой-друг камък и така ходя до спирката. Не че един камък би ме спасил от глутница...

225

Величко

преди 13 години

фъндъкова........пак се надценяваш. След 3 г. никой няма да си спомня за теб. Тогава ще си безработна и ще пасеш козите в родното си село. Чао!!!

224

Фандъкова обеща...

преди 13 години

Обещавам след 3 години България да стане най развитата европейска страна! Ако не стане здраве да е едва ли някой ще помни какво съм обещал... нали Фандък? айде пък ако след 3 години си още кмет и Бойко не е в затвора ще е хубаво ако кучетата са си запазили бройката а не са се увеличили с 300% :)

223

Tonito

преди 13 години

Това с намаляването на броя кучета е пълна глупост.Преди година пред блока в който живея имаше две кучета,сега са пет.На спирката всяка сутрин глутница от 7-8 кучета се забавляват да гонят колите,тичайки между хората.Не съм против животните,но мисля,че хората изкарват парите на корумпираната ни държава ,а не кучетата.И все пак имаме повече права от тях.

222

Анонимен

преди 13 години

И тия преди тебе го решаваха този проблем единият за 1г. другият за 2г. третият за ... Но единственото което решиха в крайна сметка е това: да си вдигнат вила с басейн или без басейн да карат мерцедес или БМВ ! Публична ТАЙНА е че от *** се печелят луди пари и никой в скапаните общини не е заинтересован парите да секнат! Кой знае какви пари цоцате от Европа и от нас ежегодно за "Решаването" на проблема

221

Край

преди 13 години

Лъже.п Кучетата са много. Има хора които не могат да отидат до магазина от страх да не бъдат нахапани. Жена ми е бременна и не знам как да я опазя- много я е страх. Влезте в БГ мама. Жените се чудят какви кучегони, спрейове и газови пищови да си купуват. *** държава. Проблема се решава не за години а за дни. Това с годините сме го чували Безхарактерна слаба женица - станала кметица по волята на кандидат диктаторчето.

220

САШО РАДЕВ

преди 13 години

РАЗРЕШИ ВЪПРОСА С ДЕРЕДЖЕТО НА СОФИЙСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ! НА 10 МАРТ ЗАПОЧВА ЕЖЕСЕДМИЧНИТЕ СОЦИАЛНИ ПРОТЕСТИ - ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 11 Ч. ПРЕД "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ"!!! ЕЛАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ!!!!!!!!