319

силвио

преди 12 години

това беше показна акция, да знаят всички политици батко как работи.

318

Анонимен

преди 13 години

AAAAA i nas ne ni u4udva budi siguren

317

bog

преди 13 години

pykami za teb.......vajno e da se strahyva6

316

Циганин

преди 13 години

Абе назначете един *** бе на висок пост за да го отсъдите бе скапани българе.И тогава ще ви повярват че има правосъдие в държавата ви .

315

chach

преди 13 години

triabva da im go varne6.mnogo te unezixa.smachkai gi boikovistite,i na seso pedalite.

314

Анонимен

преди 13 години

БРАВО. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЩЕТИ НА ДЪРЖАВАТА НАНАСЯШ - ТОЛКОВА СИ ПО-НЕВИНЕН.

313

Бо

преди 13 години

Г-н Цонев, а S-класата с която Ви видях на купона в с.Дедево, от къде е, Ваша ли е? С какви пари, платихте ли си данъците? Аз- да! Ал Капоне лежа за неплатени данъци, ама в БГ е друго! Изчистили сте си името ... не се заблуждавайте ... като г-жа Масларова. За съжаление, въобще не ви пука!. Крайно време е да разберете обаче, че всичко е видно и дори да ви оправдаят, обществото вече ви е осъдило! А за нас е крайно време да изчистим ***!

312

Анонимен

преди 13 години

ПРИЗНАВАМ това е победа на БСП АБВ и ДС Маргини Галеви Доган и Масларова по късно и Овчаров знаини и незнайни другари

311

балъков

преди 13 години

........ее еееей крадец да си във тая държава ...

310

Анонимен

преди 13 години

До 314. Кога им оправи заплатите, два месеца преди да здаде власта, че другите да имат да плащат. И все пак не може една кадрово войничка да взима повече от един полицай или в България всичко може.

309

хм

преди 13 години

то е ясно, че беше съшито с бели конци и изсмукано от пръстите "мероприятие" на "остапбендера" Цветанов ... а докъде стигна проверката на ртъстовите сметки и какво става с "конфиденциалните" консултантски ? що пак се замълча по темата ? не може един да се обядвява за "престъпник" , а после съда да казва че е невинен 3 поредни пъти, а друг да си кюта и да си е престъпник без да му пука...

308

тоя

преди 13 години

поне прилича на военен, но настоящия военен министър направо е като карикатура на мишка...

307

СЪДА НЕ ВКАРВА....

преди 13 години

...КОМУНИСТИ В ЗАТВОРА!ГАРВАН --ГАРВАНУ , ОКО НЕ ВАДИ!!!!КОМУНИСТ-КОМУНИСТ,.....НЕ ВКАРВА В ЗАТВОРА!НЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ ХОРАТА И НЕ ГИ ЛЪЖЕТЕ!ТОВА Е ПРОСТА ИСТИНА!!!БКП/БСП Е МАФИЯ!!!!

306

Анонимен

преди 13 години

И за мен присъдата не е изненада! В такава държава вече нищо не може да ме изненада!

305

До Венелин

преди 13 години

Точно така и ако няма Цеци кинти, да вземе от тъщата!П.С.Когато арестуваха Цонев като "най-големия престъпник" беше новина 1,а когато им го начука 3 пъти на Цвъцко и Со., го показаха по тв-то малко преди преди да свършат новините! Е нема такива журналистчета, или пък Тиквата не им дава да тръбят, че "царят е гол"???...

304

робен

преди 13 години

еми че той си е човек на Бойко и Бойко само си вдигаше рейтинга с него поне БСП-то дето повдигнаха обвинения срещу Мургина и Лупи ги осъдиха, а ГЕРБ нарочно не събират доказателства1

303

Анонимен

преди 13 години

Ако не беше Цонев военните щяха още да получават колкото една чистачка в София, но никой не излезе да го защити дебелогъзите генерали се уплашиха и свиха като пръдня в *** сакън да не им се развали спокойствието и да си изтърват сладките служби. И Цонев може да крал но той рязко вдигна стандарта на военните а сега джуджето ще ги ликвидира.

302

Just Smile

преди 13 години

Ако зависеше от Цвъ.Цвъ. , виновните щяха да бъдат съобщавани в сутрешните блокове на телевизиите. Хич не му трябва съд. Каже ли той, че някой е виновен, да не се офлянква, а да заминава в затвора.Цвъчко мамин, вифаджийски ум неземен, ми то не става така бре. Улисан в покупките на апартаменти, не ти остана време да седнеш, да прочетеш някоя книжка, да видиш какво е това правораздаване. Ама къде ти четене от учител по физическо. Мъка. Голяма мъка.

301

Свиреп

преди 13 години

1. Дали някой е виновен, решава САМО И ЕДИНСТВЕНО СЪДА.2. А това което МВР и Прокуратурата са подготвили за пред съда, очевидно става само за надъхване на хилядите *** населяващи тази проклета територия. Колко пъти вече трябва да виждаме, че имаме импотентно МВР, *** от абсолютни некадърници, които правило трябва да ровят по кофите, само защото това умеят.Е, ако пък съм на мястото на Цонев, ще съдя държавата сега до фалит ! И без това население не заслужава собствена държава.

300

MALE

преди 13 години

e takova chydo niama samo v Bg moje da se slychi,mrasnite kradlivi *** pak nevinni bez znachenie che okradoxa i poslednite pari v darjavata,a sadiite tova e nai dolnoto i korympirano pleme te sa za zatvor