111

972

преди 13 години

tova haoti4no libiisko vastanie 6te zavar6i bez rezultat.TAPITE DRAMBUKI DORI NE MOGAT DA SMEDVAT SAVETITE NA AL KAIDA.GADAFI 6TE GI NASMETE,6TE IM DRAPNE EDNO KONSKO I A NANOVO.

110

lkgjdlk

преди 13 години

Знаем ги тия "английски дипломати"

109

ves666

преди 13 години

*** anglichanite sa nadushili dalaverata , nima nachin da ne sa tam kato leshoiadi na marsha ,interesa klati fesa .iavno che sa gi preebali

108

Каква стана ?

преди 13 години

Без катаклизми щяхме да стигнем нивото си на развитие до 1989 г. през 2063 г. така пише в сп. "Икономист" бр.4/2008 г. При тази криза в Либия вероятно ще се срутим окончателно. За това бива да имаме управници, които да са можещи. Едва след 2063 г. да дойдат Бойковци. Тогава, вече една стабилна държава ще удържа на управници - ***. Сега не е време полуграмотници да се упражняват на гърба ни. Нали така ?

107

до БРАВО от 106

преди 13 години

Преговарящите вече са освободени. А са задържани , тъй като са носели по една мешка с оръжие,експлозиви,карти и по четири паспорта от различни държави./BBC LONDON/

106

YUH DO 99

преди 13 години

nikoya RELIGIYA NE POZVOLYAVA ZLOTO APSULYUTNO E ZABRANENO OPASNISA SA ATAISTITE ako ne ste videli , ne chuli, koy kakvo e ,znachi sme SLEPI OBVINYAVAD RELIGIITE ZA ZLOTO> storeno ot pradajni ,gladni jadni za pari i vlast

105

Анонимен

преди 13 години

До 98 от Бил ВлибияТи какво не разбра бе *** ?! Да ти повторя пак - ти си бил в Либия колкото аз съм марсианец.

104

БРАВО

преди 13 години

Ето това се казва практичност,хората започват преговори за бизнеса с новите политици на Либия.А Българите караме като безплатно такси хора в Египет,страната с най-голям потенциал в Региона.Бай *** Премиер.

103

za 85

преди 13 години

долен ляв *** ........ ( не е ***) ...демек социалист

102

всезнайко

преди 13 години

Кадафи,и ти ще паднеш от власт,рано или късно,неизбежно е....

101

Анонимен

преди 13 години

Казах ви, размириците са работа на руската агентура. Просто искат да подмамят Запада в още една гореща точка. Запада глупее, като се придържа към спазване на човешки права по отношение на ислямисти и комунисти. С тях трябва да се говори не с дипломация и убеждение, а с дебелата тояга.

100

Анонимен

преди 13 години

Давай Кадафи мачкай ционистките *** начело с *** президент!

99

Анонимен

преди 13 години

Спец частите на Англия са влезли в Либия, като БИЗНЕСМЕНИ!После от посолството им е раздадено специалното оръжие, за да бранят петролните кладенци, експлоатирани от англичаните.Но те били в Либия с "хуманитарна мисия"?!

98

lokki

преди 13 години

браво на великия американски народ , контролиран от шепа *** . За няколко месеца ЦРУ сваля вече трети диктатор , потдържан с десетилетия от самите тях , както вече свали режимите в Ирак и Афганистан , също подкрепяни от тях в даден момент . Да живее демокрацията !!! След като 60 г. САЩ насажда демокрация в южна америка и азия , най-демократичната държава през която са минали е ... Виетнам :))))

97

Батко

преди 13 години

96, хубаво би било, но демокрацията в арабския свят е абсолютна утопия. Ще си отиде едно зло и ще бъде заменено от друго, по-голямо зло. Не защитавам Кадафи, просто споделям песимистичните си прогнози. А какво става в момента зад кулисите, ще научат правнуците ни след 100 години, ако ислямът не е унищожил цивилизацията ни.

96

Бил Влибия, до №61.

преди 13 години

Бил съм чадо, Заблудено, бил съм,...Да ти покажа Зелената Либийска Книжка с резиденса, а Фалшив Марсианецо?

95

всезнайко

преди 13 години

Мръсника и бясно куче на африка да си ходи....долу Кадафи....демокрация за либийският народ.

94

Анонимен

преди 13 години

89цитирам Живков, не защото съм комунист,а защото мисля че Кадафи ще "абдикира", ще излезе с някакава реч по телевизията за оттеглянето си.Другото е да раздере страната си с гражданска война

93

до74

преди 13 години

Не знам дали си прав за британските командои,но ако е така имам чувството,че отчащноискаш да си на тяхно място.

92

pepo_40

преди 13 години

83 - така достатъчно добре ли е ? хм, ето че и ти изпадна в същото, в което упрекваш другите "Ти си по-добър в еди какво си от мен"както и да е, ако имах решение на всичките ти въпроси, бих ги написал и без регистрация, не това е същественотовсъщност и аз задавам много въпроси, на които нямам отговори:)