48

Анонимен

преди 13 години

Аз мисля, че самата ограниченост на човешкия мозък е причината. Това е като да търсиш нещо дребно из къщи и да ровиш из цялата къща месеци наред, вместо да си помислиш къде може да е или да смениш ъгъла на гледане.А това, разбира се, е оправдание за нови фин. маневри и пари за въоръжаване.

47

Анонимен

преди 13 години

така итака си печатат пари сутринта прочетох ,че 7-8 трилиона пуснали та да си решат проблема

46

komentor

преди 13 години

Те са тук, и папата го каза ;) от НАСА истина не чакайте

45

sos

преди 13 години

Парични проблеми обаче за търсене на нови военни огнища НЯМА!!!!!

44

haha

преди 13 години

Решили са, че няма нужда да пилеят пари в изследване на космическото пространство, защото то вече е колонизирано отдавна и за нас там няма място. Не им прави чест обаче да дезинформират хората с твърдения, че търсят извънземен живот, а после говорят за микроорганизми и бактерии. На всеки му е ясно, че извънземни има и то много по-развити от някакви смешни бактерии. Отказват се от изследване, защото вече е ясно, че има извънземни и няма защо да ги търсят!!!!

43

Анонимен

преди 13 години

*** ШЛЬОКАВИЦОПИШЕЩИ!!!

42

ves666

преди 13 години

ograbiha irak ograbiha balgaria sega idva red na libia taka che pari shte se namerit.i nashia lakei moje da dade neshto ,kato obruli krushata bg.

41

;-)))))))))))))))

преди 13 години

ГЕРБ ще спонсорират космическите изследвания на NASA с държавното партийно "финансиране". Може да отделят и от министерските си заплати по 20 000 евро допълнително. Те обичат впечатляващите изяви.

40

Анонимен

преди 13 години

И Русия да вкарат в космоса толкова пари колкото вкараха САЩ и нищо чудно да потръгне работата. Само дето рублите са в олигарсите.

39

DO SLIVA

преди 13 години

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!НЕ МОГА ДА ПРОЧЕТА БЕЗЦЕННИТЕ ТИ МИСЛИ!

38

честен

преди 13 години

ИМА ИЗВЪНЗЕМНИ Е ТУКА В МОМЕНТА ГЛЕДАМ ЕДНО !

37

SILVA

преди 13 години

IZVWNZEMNITE OTDAVNA SA SRED NAS....TE TRWGNALI DA GI TWRSQT...MALKO IZ4AKAITE, TE SAMI 6TE SE POKAJAT...VISITE NA KOMPA DA PI6ETE TWPI KOMENTARI, A MALKO 4ETETE...IMA TOLKOVA MNOGO INFORMACIQ....

36

Анонимен

преди 13 години

Какви парични проблеми бе,Хартията ли ви свърши ,мастилото ли?

35

red6torm

преди 13 години

Значи до сега се опитвах да пиша в абсолютно нормален стил, но... вече не се издържа. За това...Много моля тия които реват за 20те млрд $ на НАСА - моля хванете си бутилчицата с ракиика и си наврете там де слънце не огравя. След това пъхнете там (не се правете че няма място - знаем че има) и телевизора пуснат на Планета, както и Монитора с от които точите лиги по феисбуук. Коментарите ви - у лево. Така или иначе смисъла и цялата наука за вас са Терра Инкогнита, така и ще си останат.

34

Светльо

преди 13 години

Глупости. Околоземната орбита, в която се намира орбиталната станция, е изследвана в продължение на 50 години и знаем точно какви корпускулярни и електромагнитни лъчения има.И вече в продължение на 10 години хора живеят, работят и провеждат експерименти там.

33

анонимен

преди 13 години

до Светльо За да работиш в някаква среда ти трябва добре да познаваш средата, а космоса е една голяма питанка

32

Светльо

преди 13 години

Още едно тъпо мнение. Решаването на първо земните проблеми чрез отнемане на финанси от космическите програми само по себе си няма да оправи самите земни проблеми. Дори ако преместим всички пари от космонавтика за медицина, пак няма да сме решили проблема с рака.Ами ако ключът за разрешаването на земните ни проблеми е в космонавтиката? Не сме открили лекарство за рак на Земята - ами защо не направим лаборатория в космоса? Това открива нови възможности за учените! Ами ако открием нещо друго?

31

галактика

преди 13 години

Хайде справете се първо със земния живот, пък после разучавайте извънземния

30

Светльо

преди 13 години

Тези, които мислят, че космическите изследвания не са допринесли нищо за човечеството, са много незапознати. Едва наскоро научих, че инструмент от марсианската сонда Бийгъл 2 се използва от няколко години в британска болница.Ползите са огромни, само че за съжаление никой не тръби за тях по медиите. И хората няма откъде да научат

29

Kristiyan

преди 13 години

Kakav nekompetenten ***, za jalost e palno s takiva glopaci navsqkade... NASA osven "film za lunata" drugo ne bili napravili. A international space station-a koi go napravi? Ami Hubble, Spitzer i Kepler teleskopite? Ili Cassini i roverite na mars?Glubap!Thumps up if you agree!