107

...

преди 13 години

да бе мн сте умни всичките...Американците гледат само петрола...Петрола е бъкан в Северна Корея,Виетнам,Панама,Афганистан,Сърбия ... това са все богати на петрол държави за това САЩ в воювали с тия държали...!!!:)

106

ves666

преди 13 години

amerikancite otivat da spasiavat i te, ebati dvlichnicite ,parvo pravit problemite posle te spasivat i sled tova ti sadirat kojataaa

105

ves666

преди 13 години

kadafi kadafi,edno vaje edin sapun i edno darvo ti triabva ,predi tova da varnesh parite na balgaria kadeto go otkradna .

104

Анонимен

преди 13 години

Aко гражданите на западните страни организират подобен въоръжен протест срещу ционизма и заробващата финансова система, дали ООН ще ги подкрепи или ще ги обяви за терористи?!

103

до 101

преди 13 години

Така е-га в Руанда избиваха тутсите и погазваха права,самолетоносачи немаше.Даже наскоро в Кот Д'Ивоар нямаше.И дълги години в делтата на Нигер нямаше.И няма и да има.И в Ангола.Там нефта го точат 'наши' фирми.Бал съм ти и човешките права.

102

Анонимен

преди 13 години

Навремето САЩ и Франция изпращаха кораби за набиране на роби от Африка, сега изпращат кораби за да им смучат природните богатства. Навремето не криеха ноктите си под меки ръкавици както правят сега.

101

az

преди 13 години

Бойко да изпрати един празен самолет за Либия, който либийците да напълнят, с парите от дълга, който им опростихме, за да пуснат медиците ни, които бяха невинни и нямаха нищо общо със заразяването на либийските деца.Но всяко зло се наказва, сега е ред на Кадафи да бъде наказан, той зарази децата със спин, една от целите му е била и дълга ни към нас. Този човек е абсолютно луд и се надявам да последва, съдбата на Садам Хюсеин, друго не заслужава.

100

revlio

преди 13 години

аз ще съм първия дето ще се извини че е объркал имената павлик морозов - александър матросов но червените са схванали смисъла все пак снощи бях на половин литър уиски а пък и тия имена на чужди герой ми звучат еднакво някак та обърках имената на вашите светци за което искренно се извинявам да бъдат светли имената им навеки

99

Анонимен

преди 13 години

Премахнат поради нарушение на правилата на сайта

98

Д. Бонд

преди 13 години

"Великобритания също заяви, че е готова да изпрати свое елитно подразделение в Либия, за да участва в хуманитарна мисия".Не би петрол имало, не би чудо видяло.

97

Анонимен

преди 13 години

Немо, обаче, може да е част от Nemo me impune lacessit - "никой не може да ме нападне без възмездие."

96

Анонимен

преди 13 години

Защо трябва да помагаме на Либия и либийците, които тормозиха толкова дълго време нашите медици? Много ми е чудно, в самолета дали има някой от протестиращите роднини, които искаха смърт на нашите българи?Докога България ще си дава *** на американците и ще унижаваме българското население?Какво дири в Либия наш самолет, на който половината разходи плаща българския бюджет? При 3.50 лв литър олио, при 2-40 кило захар и при 3 лв почти литър дизел, ние сме тръгнали да събираме поредната пасми

95

СТРАНДЖАТА088

преди 13 години

Нали знаеш какво означава NEMO... - никой...

94

хай буй

преди 13 години

хаххахах...аз какво ви разправях снощи бе отворковци..а англичаните са вече там ,,хееййй...много глупав народ има

93

стрелата

преди 13 години

Ревльо си е ревльо. Покажи му пръстче и коментарче ще излюпи. Но това да прочете нещо...... оооо........ Проблем. Да бърка героите ....... изобщо- Маймунче с клавиатура.

92

Zhylaw

преди 13 години

Най-голямото зло, което е сполетявало цивилизацията след едрата шарка, чумата и холерата е протестантската демосрация. Много са ми странни упоритите опити да ашладисат филиз от нея на фиданката на исляма. Ама така е то, луд умора няма - особено ако покрай другото успява да крадне петрола на горките местни.

91

Акъл море

преди 13 години

Все по-трудно ще им бъде на САЩ да се правят на освободители и носители на демокрация.Ще дойде ден,когато за хората от света американец ще бъде синоним на злото!

90

царин

преди 13 години

Еврейски кораби за бойни действия ще спасяват бежанците и ще "умиротворяват",едва ли не...?! От това по-голям парадокс - няма!Но на ционистко-юдейските бандити хич не им и пука - нали силата е на тяхна страна,какво от туй...?! Те си играят игрите по целия свят:окупират държави,инспирират военни конфликти,прикривайки енергийни или стратегически интереси,извършват инвазии,вземат заложници,убиват мирни граждани.Цинизмът им е безграничен,а алчността - безкрайна.Защо не опитаха и в Сев.Корея,а...?

89

NEMO

преди 13 години

Само да кажа не използваите думата демокрация,в комбинация с САЩ Великобритения,и другите им съюзници.В САЩ сега е плутокрация власта е съсредоточена в ръцете на богаташи.Демокрация е власт на народа каквато очевидно липсва в САЩ

88

radi

преди 13 години

pozdrav za anonimem tova koeto kazva e samata istina