141

до 153

преди 13 години

не носят отговорност за личните ми данни, а за сигурността на приложенията, които купувам от AppStore. Ако се установи, че с тези приложения неправомерно се използват личните ми данни ще се нададе такъв вой, че милиардите на Apple няма да им стигнат да изплатят обезщетенията. В Америка има стотици адвокатски фирми, които само с това се занимават - търсят някакъв предтекст да съдят богати фирми. А Android понеже е opensource, еврейчето Брин от Гугъл не носи отговорност. Ходи съди филанкишията.

140

do 151

преди 13 години

Глупости на търкалета. Apple носели отговорност за личните ти данните ?! Съвсем са ти промили мозъчето. Все пак, изборът си е твой.

139

Анонимен

преди 13 години

P.S. - Google също са американска мегакорпорация. Защо реши, че точно Appleса лошите"?

138

до 150

преди 13 години

Имам iPhone от 3 години и досега не ми се е случвало подобно нещо. Пак ти казвам, нямам проблем Apple да контролира това, което мога да инсталирам на телефона си, защото ако се случи нещо с личните ми данни или с хардуера на телефона в следствие на някое приложение знам от кого мога да потърся отговорност. При положение, че със следващото поколение smartphones ще може да се плаща не бих бил изобщо сигурен да давам на Android подобна възможност. Apple контролира = Apple носи отговорност.

137

ot 148

преди 13 години

Напротив, потвърдено е от Стив Джобс още през лятото на 2008г. Потърси 'Apple Can Kill iPhone Apps' с гугъл/яху/квото ти душа сака и лесно ще го намериш. Успех ти желая в живота на човек, контролиран от американска мегакорпороция.

136

до 148

преди 13 години

нищо подобно. могат да го махнат от АppStore, но не и вече инсталирано. например вече няма VLC плейър за iPhone и iPad в AppStore, но моите си работят прекрасно, а телфона го синхронизирам всеки ден. Освен това предпочитам нещата които инсталирам да бъдат контролирани от Apple, отколкото от някой гурелив индиец, който пише вируси. Честито, вие се съгласихте всеки, който иска, да има достъп до вашия телефон (и данните, които могат да се съберат чрез него).

135

Анонимен

преди 13 години

Притежателите а iPhone са леко ***. Ако в даден момент от Apple решат че дадено приложение не ги кефи, могат съвсем спокойно да ви го деинсталират от телефона. При това, без вашето съгласие. Същото важи и за инсталиране на софтуер. Честито, вие се съгласихте да бъдете контролирани от Apple.

134

До 145

преди 13 години

А направи ли си труд да кликнеш върху един поне от тези 34 милиона резултата? Щеше да прочетеш следното нещо:On a non-jailbroken ("stock") iPhone, only Apple approved apps are allowed, from the App Store. That inbination with the native iOS makes it almost impossible for the iPhone to catch a virus. Therefore, the majority of users will have absolutely no need to install any iPhone virus protection.Това е горе-долу и смисъла на статията. Андроид е отворена система и лесно подлежи на атака

133

Анонимен

преди 13 години

Какъв е този iPhone за 3000? Златен?iPhone струва около 200 долара.

132

Анонимен

преди 13 години

P.S. Google също са американци, нали знаеш.

131

Анонимен

преди 13 години

Освен това разнообразието на апарати предполага адаптация на OS към специфичния хардуер, докато iOS се пише за един единствен хардуер. Именно затова работи далеч по-добре. А за наличието на Aps и тяхната сигурност виж статията по-горе. Аз предпочитам да си плащам, но да знам какво получавам. За селските тарикати като теб остава утехата да псуваш на воля в Интернет. Колкото повече завиждаш, толкова по-хубаво ми става. Много ти се иска да не си лузър, но трябва да си смениш чипа първо

130

Анонимен

преди 13 години

И как точно става този долби съраунд, prytell? някак си излизат във въображението ти 5 високоговорителя и се разполагат около теб. Също така и subwoofer с диаметър 1/2 сантиметър. Флаш в браузъра изобщо не ми трябва, защото флаш е тромава технология, която харчи ужасно много ресурси, пък и огромна част от сайтовете вече са оптимизирани за iPhone на HTML5.А като те гледам как грамотно пишеш се чудя кой е по-"малУмен". "МалУмните" американци от Apple СЪЗДАДОХА тази технология, която HTC копира.

129

Анонимен

преди 13 години

кое конкретно му е по-доброто на HTC, освен по-ниската цена??

128

Анонимен

преди 13 години

Само Днеска Вируси В Гугъла На Примоция

127

izne

преди 13 години

do 136, lokster,"@Striker в момента Android води всички останали мобилни ОС по пазарен дял, и държи към 40% от пазара"AHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

126

lokster

преди 13 години

@Striker в момента Android води всички останали мобилни ОС по пазарен дял, и държи към 40% от пазара, докато Windows Mobile държи около 4%.iOS също е по-назад по дял.Така че така че мисля че open source се справя много добре засега - резултатите говорят сами за себе си.

125

Striker

преди 13 години

Е какво очаквате от ''open source" и ''Гугъл"?! Те собствения си магазин за приложения изпуснаха, тръгнали да се сравняват с "Apple" и "Microsoft". Да си гледат търсачката там и това е! :)

124

ko40 von Selo

преди 13 години

nqma li shaiba, ne mi govori, nee telefon

123

Анонимен

преди 13 години

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му...

122

Анонимен

преди 13 години

Момчето на 41 го е яд, че дори на 41 не може да си позволи Apple, а си купува евтини имитации. Не е лесно да бъдеш несретен...