64

ДО Антирадар

преди 13 години

ей глупаретино какво полицейско има в това да караш с колан бе???

63

Анонимен

преди 13 години

Когато са създали въздушните възглавници също имало много противници че повече вредят отколкото помагат...така е било и със коланите...в България явно сме един век назад като гледам мненията на много от пишещите, че коланите вредят.Доказано е че коланите и въздушните възглавници в 99 % от случаите са от полза... само в редки случаи са навредили

62

Анонимен

преди 13 години

Това с коланите дали спасяват въобще не подлежи на съмнение особено до определена скорост тъй като след това само господ помага.Много хора се заблуждават особено млади шофьори, как едва ли не колана щял да им навреди или, че били карали в града и отивали на близко разстояние.Грешка.Сигурно 80 % от катастрофите стават именно в населените места.

61

Анонимен

преди 13 години

Катаджия към водач :- Знаете ли за какво ви спрях ? водача:- Знам , ама нямам .

60

fggnm

преди 13 години

xaika abe tuka da nqma divi jivotni,za takiva li ni imat za dive4

59

Дядо 130

преди 13 години

Аз ще си скрия коланите на задните седалки като сложа нещо.. няма внука да се беси отзад на седалките а аз няма да мога да го наглеждам като карам колата....

58

Антирадар

преди 13 години

Полицейската държава е най-лошия вариант за живеене.В нея хем си беден, хем постоянно измислят нови и нови неща, за които да те мачкат и глобяват.Хак да ви е полицейщината, щото много я искахте !

57

anonimen

преди 13 години

koe e po opasno da kara6 bez kolan ili da srq6tne6 ogromna dupka po patq,deto ne samo kolata 6te ti potro6i ami i 6te se obie6

56

До 48

преди 13 години

БОЙКО И НЕГОВАТА УБИЙСТВЕНА РЪКА ДЯНКОВ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАРОДА,ТОГАВА АЗ ЩЕ СПАЗВАМ ПРАВИЛ -------Ами точно той ти прави пътищата в момента.Ама както виждам неблагодарници бол.И чак геноцид нещо преигра май.За Дянков колкото и да го плюете факт останахме с най-ниски данъци въпреки кризата.Който и да беше на негово място при тази криза щеше да бъде критикуван.Както се вижда народа пести пари а не пазарува а свитото потребление виждаме до какво води.

55

шофьор

преди 13 години

бензинец 2,50нафтичка 2,54газ 1,42 не искам да коментирам друго.

54

ор

преди 13 години

Хайка?! Хайката, ще да не е, за диви агресивни животни - хайка за вълци, а за стрижба и дране на човешки кожи, за париии.

53

....

преди 13 години

те и каруци ,глобяват макар да е безсмислено.

52

Анонимен

преди 13 години

За страната не знам ама да дойдат да видят в Бургас,Несебър и района как карат.Масово се кара с изгасени фарове а мигачите по-голямата част от населението в тази част май не знаят и откъде се пускат.Напоследък стават и все повече колите със затъмнени предни стъкла.

51

Fact's

преди 13 години

До 47: Едно си баба знае, едно си бае ;)Кажи ми как ще ме спаси колан, когато с/у мен лети нашмъркано камикадзе като това вчера в Бояна. И за твое успокоение: колан ползвам задължително, макар и за мен в градски условия да е безсмислено. В БГ полицията е на пътя не с цел превенция, а за да пълни всеки ушев личния си джоб. А Цв.Цв. вместо да вземе да им наложи вътрешен контрол се занимава с обяснения за имотите си. Е..си държавата :)))))))))))))))))

50

AN

преди 13 години

AKO PATUBA6TITE KOITO KATASTROVFIRAHA PREDI VREME NA MAGISTRALA TRAKIQ I KOLATA IM SE OBARNA NA POKRIV, BQHA BES KOLANI SEGA 6TQHA DA SA JIVI. ZA6TOTO PRITI4ALITE SE NA POMO6T HORA, DOKATO SE MA4ELI DA GI OSVOBODQT OY KOLANITE, GAZOVATA BUTILKA GRAMNALA I HORATA KOITO BILI JIVI V KATASTROFIRALATA KOLA IZGORQLI KATO FAKLI.

49

Анонимен

преди 13 години

утре ми изтича гражданската отговорност на колата и нямам пари да си я платя и я замразявам в гаража. Не съм спестил още и пари за винетка и за пътния данък. Всичките ни пари отиват за ток и храна. Да глобяват каруците. Аз минавам на градски транспорт.

48

ГЕРБ-ШКЕМБЕ ЧОРБА

преди 13 години

ОГАТО МИ НАПРАВЯТ ПЪТИЩАТА КАКТО В ЕВРОПА-В КОЯТО СМЕ ЧЛЕНОВЕ ВЕЧЕ ПОЧТИ 5 ГОДИНИ,КОГАТО МИ НАПРАВЯТ ЗАПЛАТАТА ЕВРОПЕЙСКА,КОГАТО СЕ СПРЕ КОРУПЦИЯТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ,КОГАТО ОСЪДЯТ ВСИЧКИ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ И ГИ ВИДЯ В ЗАТВОРА(ДОГАН,СТАНИШЕВ,МАСЛАРОВА И ПР.)КОГАТО ИМАМ ПРАВА КАТО ЕДИН ГРАЖДАНИН НА СВЕТА А НЕ САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ,КОГАТО ОПРАВЯТ ОБРАЗОВАНИЕТО,КУЛТУРАТА И СЕ СПРЕ ЧАЛГАТА,КОГАТО МУТРАТА БОЙКО И НЕГОВАТА УБИЙСТВЕНА РЪКА ДЯНКОВ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАРОДА,ТОГАВА АЗ ЩЕ СПАЗВАМ ПРАВИЛ

47

до Fact's

преди 13 години

Точно в конкретния случай мрънкането за коланите е неоснователно. Даже и пари не ви струва превенцията.

46

ДО 41

преди 13 години

А ТИ ИСКАШ ЛИ ЖЕНА ТИ ДА МИ ГО ***,МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ ОТ ГРОБ

45

Fact's

преди 13 години

Точно с такова измислено радарче, като това на снимката ми съставиха акт. На всичкото отгоре малоумния ушев изтри показанията преди да съм подписал акта. Сега съд до дупка. :)))))))))))))))))