256

ку-ку

преди 13 години

най-вероятно е присъствал на лекцията като модел на психично неуравновесен , само така може някой да прояви интерес към такава личност,в харвард имат добра психологична и психиатрична школа-дерзайте ,момчета развивайте науката още много от този вид можем да ви пратиме-Б.Б., Цв.ЦВ.,С.Ст. -нямат край по наште земи такива налудни глави

255

Анонимен

преди 13 години

За пореден път бътерфлаиста излиза след потъване.Бътерфлая е потъване, излизане, България излиза за 5 път ...Тези с празните глави излизат най-често!

254

оптимист

преди 13 години

Ама как излизаме?Дянков нали каза, че още миналата година сме излезли от кризата и сега вече цъфваме и започваме да вързваме?

253

.

преди 13 години

Всеки да избере сам на какво да вярва- на очите си или на ушите си.

252

Анонимен

преди 13 години

Интересно ми е Дянков как го е разбрал? Предполагам, че е хвърлял боб. Това е единственото логично обяснение.

251

Анонимен

преди 13 години

Да бе - къде по-стабилно положение на нашата икономика от настоящето - сиреч два метра под земята?

250

Анонимен

преди 13 години

Дянков не споменава обаче, че след въвеждането на валутния борд населението на България се е стопило с около 2-3 милиона души, които са починали или емигрирали в чужбина. Освен това официалният външен дълг на България е исторически огромен на 40 милиарда евро. Разбира се, въвеждане на нов фискален борд ще ликвидира окончателно българската икономика и няма да има никакви дефицити, но няма да има и държава и икономика.

249

Безработен

преди 13 години

Дянков ти си пълен ***..... Нямаш си и представа ,какво става в тази държава! Капитализма и основен негов девиз е: БЕДНИТЕ ДА ГА ДУХ.Т

248

ivancho Kostov

преди 13 години

Az sum dovolen. Koito go e izbiral da mu misli :)

247

Демократ

преди 13 години

Дянков е финансист 1 в България!Ако успее да наложи акта за финансова стабилност в конституцията ще е изключителен успех за бъдещето на страната.Проблема на България не е финансовата система а съдебната система, която не е реформирана и няма наказуемост за нарушителите на закона. Надявам се с нов демократ Президент, тази година да започне чистката на ДС кадри и корумпирани съдии.Ще има промяна ако българите не чакат отвън на помощ а сами си помогнат като отидат и гласуват.

246

Кризов

преди 13 години

Предлагам Мянков да го натоварим в един контейнер с *** и да го изпратим в други държави,където да ги извади от кризата.Тука вече няма работа, а пък идва пролетта и всички ще цъфнем,но жалко няма да завържем.

245

жалко но е вярно

преди 13 години

Пиян ром закла катаджия коментари3 март 2011, 21:18Луковит, България

244

true

преди 13 години

Това ли е смисълът на живота? Да си платиш сметките, да отидеш на дискотечка и да се напушиш със цигарки? Не всичко е пари. В България човек не вижда перспектива, няма стимули за личностно израстване. Аз лично нямам желание за нищо вече. Толкова се побърквам от злобата и мизерията около мен, че не знам още колко ще издържа. ---- towa e the realment

243

мразя ЦИГАНИ

преди 13 години

Който може да бяга да бяга ! За жалост в България никой няма бъдеще....

242

Анонимен

преди 13 години

Tova mai tryabva da e v kavichki "po - dobyr ministyr"!

241

Анонимен

преди 13 години

Дянков, Дянков къде виждаш, че България излиза стабилна от кризата? Не виждаш ли, че всичко расте нагоре и инфлация, цени и безработица, а заплати и пенсии не са мръднали. Не виждаш ли, че хората масово ровят в кофите за отпадъци, не виждаш ли, че икономиката ни е мъртва и системата ни е сгрешена. Защо заблуждаваш хората в чужбина, че си добър финансист?

240

Николов

преди 13 години

По добър министер от Дянков никога не е имало в историята на България.

239

Miq

преди 13 години

Kade izlizame, kasogledo finansist4e....Ti moje da izliza6 s milionite si, no nie obiknovenite balgari zatavame, zatavame, do ocelqvane......Pogledni nadoly, ne viri glavata nagore....

238

ссс

преди 13 години

Ами , ние ?

237

tashko

преди 13 години

Това оли трябва да води лекции в някоя лудница!