8

Мамантос

преди 13 години

А, ако сложиш нещото само в лед, без течна фаза, по-бавно ли ще се охлади, мм?

7

Мамантос

преди 13 години

Да, келеметата, изхранващи се от софрата на глобализма ще продължават да набиват в тиквите ви глобалното си затопляне, а вие, малоумия, ще повтаряте като папагали!

6

Анонимен

преди 13 години

Направете следния експеримент: Поставете вода и кубчета лед в дълбок съд. След това сложете сол и нещо, което искате да се охлади - например кутийка безалкохолно. Ще се учудите колко студено става. Същото се случва с географските ширини около ледените шапки на планетата. Когато леда се топи, той отнема топлината на околната среда.

5

хахаха

преди 13 години

(продължение) така че това затопляне не означава че зимата няма да плащаш парно и Топлофикация ще фалира.Това означава че зимата ще плащаш цяло състяние на Топлофикация а лятото ще плащаш на НЕК за климатика. А като искаш да тръгнеш някаде ще хабиш бензин х2 щото нито зимата и особено лятото не би издържал в колата без да пуснеш климатика

4

хахаха

преди 13 години

увеличават се температурните депресии. Демек зимата много студено лятото супергорещо. Тенденцията е както на мъртвите планети, или луната например, където няма атмосфера - на слънце или през лятото когато планетата е по близо до слънцето +180 градиса. На сянка или зимата -120 градуса. Коя растителност/вид оцелява при такива температурни разлики? Мъртви планети

3

Анонимен

преди 13 години

Кво затопляне бе? Тия не знаят колко уши имат на главата си. Вие забелязахте ли да има затопляне през последните години?

2

не-учен

преди 13 години

Струва ми се ,че учените вече много се объркаха....Да питат Създателя....за да са по-наясно....

1

:)))))))))))))))))))

преди 13 години

е как така затопляне а снежни бури нека да са поне дъдовни :) :)