278

хахах

преди 13 години

ТРЯБВА ЛЕКАРИТЕ ДА ИМАТ ПРАВО ДА ОТКАЗВАТ ПРЕГЛЕД НА *** !!! Че то си е опасно в техните колиби във всеки момент някой пиян може да те нападне с нож или брадва...сега съд за ***!!!!

277

cas

преди 13 години

taka kakvoto posee6 tova 6te jane6-precakahme romite kato gi izolirahme kato otdelno ob6testvo .a sega 6te gi integrirame za da se maznim na evroto e kyky6 gospoda balgari tarikati nie se precakahme.

276

jeko

преди 13 години

Беднотията расте - паралелно с това ще растат и подобни инциденти :(

275

Walter Schelenberg

преди 13 години

Трябва винаги да ги обслужваме навреме - все пак това е бъдеща България според социолозите!После настаняване в топли и светли туристически и балнеолечебни центрове. Преоткрийте дестинациите Дахау, Бухенвалд, Треблинка и др. където чрез труд се постига пълно пречистване на духа и тялото!Изцяло обновена инфраструктура, независимост от газовите монополи - разполагаме със собствени източници. Заповядайте, драги *** - бърз преход към един по-добър и щастлив свят!

274

Анонимен

преди 13 години

Не иска с *** работа да има, разказа снахата на болния *** Андреева.Че кой нормален човек ще иска да се разправя с тях

273

Анонимен

преди 13 години

*** РАБОТА

272

poohy

преди 13 години

до 269 - аз мислех следващия път докторът да бъде придружаван от отряд АЛФА, но ти си по-точен от "10 фашиста"

271

..

преди 13 години

Докторката се е спасила на късмет. Ако *** бяха 20/30 да е отнемало досега. Черната *** щеше да бъде оправдана. Като първо качество хора...за българите-ако остане място.

270

бай хой

преди 13 години

крайно време е държавата да обяви *** "извън закона"! законът не може да се ползва едностранно - щом не го спазваш, той не би трябвало да те защитава. безпредметно е да се надяваме, че полумаймуните ще почнат да спазват закона - и щом те са се освободили от тежестта му, нека да ги освободим и от защитата му. така всеки ще може да постъпва с ***, както намери за добре - и проблемът ще се реши за нула време.

269

Боби

преди 13 години

Да изпукат до крак тия ***!

268

SNEJANA

преди 13 години

ako na niakoi mu se e nalagalo da vika barza pomosht zna4i znae 4e te idvatot 20 -40 minuti !!!!!!!!!!i az shtiax da nabiia lekaria koito doide !!!!!!!maloumnici nali ne se otnasia za texen blizak moje i da se OTIDE!!!

267

БаБа ВуНа

преди 13 години

Ейй циганииии...никва помощ за вассс !!

266

Анонимен

преди 13 години

Абе тиямангали съвсем се самозабравиха вече! Не стига, че 1 лв. осигуровки не са платили и че докторите ходят да ги преглеждат безплатно, а те на бой ще налитат!!! Аз ако съм на мястото на тая докторка и на колегите и, изобщо няма да си мръдна пръста за тоя следващия път! Ако му е писано даживее, ОК. Ако не да си ходи там при техния бог, ако изобщо вярват в нещо тия ***!

265

Ian Smith

преди 13 години

Ще им пратим доктор на *** ... доктор Менгеле

264

Анонимен

преди 13 години

другия път линейката да пристигне с 10 фашиста :)

263

Lindi

преди 13 години

Философствайте си вие, ама българските болници са пълни с *** от *** и турски произход. На 10 болни един е българин и пак се питаме за какво ги плащаме тези осигуровки, като *** дето е склонен да плати 30 лв. веднъж го хоспитализират и изследват безплатно, а тези дето плащат цяла година - не? НЕ лъжете, че българското здравеопазване е за българите и ако има начин плащайте колкото се може по-малки осигуворки.

262

На дедо дедовия

преди 13 години

За каква клетва говорите тука, бе. Клетвата е за хора а *** са ***, а не хора. По долу са и от животните. Животните не си чукат децата за разлика от ***. При тях е обща практика. Животните не осакатяват децата си умишлено с цел просия. Животните не си продават децата за пиене и т. н. ***-маггали са по нисши от животните, безполезни *** са. Така, че лекарите нищо не са нарушили, клетвата е за хомо сапиенс, не за ***.

261

Анонимен

преди 13 години

Продължение от 264. Съпругът ми ме върна при личната лекарка,веднага система,в това време е търсила пулмолог за спешна консултация,успя да намери и пулм. каза, че места има и веднага да постъпя в болницата. Дежурната като ме видя и отново побесня. Накрая все пак ме приеха след 7ч.размотаване. Та исках да кажа - от лекар до лекар има разлика. Две истински лекарки водиха война с една,която не мога да нарека лекар, за да спасят пациент.Да не поставяме всички под един знаменател

260

Анонимен

преди 13 години

Що пращате линейки на ***?!?То за българите няма на *** ще пращат!!!Ама циганаците вдигат врява когато нещо не им изнася, а ние си се пеним в някакъв форум и до там!

259

Анонимен

преди 13 години

Това се случи на 20.11.2009г. в Ст.Загора.Предния ден личната ми лекарка установи пневмония, усложнение от грип.Изписа антибиотик и гентамицинНа 20 поиска да види състоянието ми. В 10 ч. колабирах в кабинета й. Веднага се е обадила на Бърза помощ, хората дойдоха.От там нататък няма да повярвате - посрещна ме лекарка,изгледа ме презрително,отказа да ме прегледа и каза,че няма места в отделението.Българка съм,с висше образование/това не го пише никъде/,но не съм се държала като ***. Продължава