12

АЗ

преди 13 години

Нямат си хората Явор Колев, който да ходи на инструктажи и отчети в Американското посолство. По закон между другото това се води предателство и се наказва с доживотен затвор. Но това се прави в нормални държави не в държава участваща в план на Господарите си ,,Американците" да я обезлюди до 4 милиона. Второто пък се води геноцит и се преследва дори от международия съд. Да знаете защо сее прави преброявнето? За да видят до къде са стигнали с обезлюдяването. А сега и полицейска държава по лесно е.

11

китаец

преди 13 години

Пиратството и фалшификациите подкопават иновацията и креативността, които са жизненоважни за глобалната бизнес конкуренция- Ами че то пиратството и фалшификациите понякога дори изискват повече креативност и иновация от създаването на нови продукти...Иначе е верно, че китайския интернет си е таковал таковата. В най-големия им търговски сайт алибаба.цом нарочно написах "уран" в търсенето и ми излязоха няколко резултата за продажба на уранова руда - на дребно... :))

10

do 8

преди 13 години

Ok az shte si kupia Nokia a ti si kupi Nonia i ela da si govorim.:)

9

амии

преди 13 години

Разликата е...че за първата лапат правилните хора....

8

Анонимен

преди 13 години

Каква е разликата между маркова и фалшива стока - нали и двете се правят в Тайван, Китай, Малайзия, Сингапур, Корея...

7

lokster

преди 13 години

"Изработването, продажбата и разпространението на фалшиви стоки е пагубно за растежа и успеха на бизнеса в целия свят, твърдят от Вашингтон."---Ми, спрете да надувате изкуствено цените на "марковите" стоки, и ще спре търсенето на "фалшиви" стоки.Има предлагане защото има търсене.

6

Фък офф юесей

преди 13 години

Тъпите *** хАмерикански *** не пропускат да си заврат носа навсякаде , като че ли целият свят е техен.Чест им прави на китайците че им се опъват , де да можехме и ние така...

5

мяу

преди 13 години

Хахаха. китайците отдавна купиха жалките ти щати.

4

Анонимен

преди 13 години

Щях да се учудя ако не беше така. Начина недоразвитите общества и държави като Русия и Китай да противодействат на цивилизацията е да крадат и пиратстват.

3

Ми ся?

преди 13 години

И китайците кат гледам, се уплашиха.

2

Дрин

преди 13 години

На никой не му пука какво мислят американците по въпроса. В Китай няма такива лакеи като нашите полицаи, които да спират музиката и филмите на народа всеки път като получат нареждане от американското посолство.

1

мяу

преди 13 години

И то - кой го казва...На хАмериканците дните им са преброени.Къде са 300 000 000,къде са 1 300 000 000...