220

Анонимен

преди 13 години

скопяните юго еничари да мълчат!!! преди две седмици бях пак в Щип и в Охрид и видях с очите си - във всяка къща е имало (и още се пазят) бели, зелени и червени покривки за маса и завеси/пердета. държали си ги нарочно така разделени заради сърбите. когато идвали бъгарите, жените ги събирали и правели българското знаме. тези знамена още се пазят!! мартенички, *** 'македонецо', си слагат и в Егейска България до днес - викат им 'мартенки'. Ако ги смятате за 'етнически македонци, питайте защо слагат

219

Тъпчо

преди 13 години

DGD, The MAKEDONECЧисти българи сте, ама се правите на интересни. Нищо. Всичко е до време. Да не говорим, че се избихте да вземате български паспорти. То така се започва постепенното връщане към родината. *** предателска. Ще си дойдете. Нема де да одите. ***.

218

The MAKEDONEC

преди 13 години

Cigasnka rabota tatarska !! martenicki hahahahahahah mrs pleme glupo

217

България

преди 13 години

Ние няма да забравим саможертвата на дедите си ! Македония е БЪЛГАРСКА !!!

216

Бъди Независим

преди 13 години

216 ЗА СЪРОКОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЕНИЧАРИ ЛИ ПИШЕШ ИЛИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО СИ ЗНАЯТ ЕЗИК И РОД? ТИ СИ ОТ ***, ТОВА Е ЯСНО!

215

Анонимен

преди 13 години

НЕ Е УЧУДВАЩО ЗА ЗНАЕЩИТЕ, ЧЕ В СТАРИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ СЕ ПРАЗНУВА, НЕОБИЧАЙНО И СВЪРЗАНО С БЕЗКРАЙНИ ГЛУПОСТИ Е МНЕНИЕТО НА НЕВЕЖИТЕ. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЗНАЕЩИ И НЕЗНАЕЩИ БЪЛГАРИ. МАРТЕНИЧКИ ИМА И В ЕДНА ОБЛАСТ В В ТИБЕТ, КОЯТО СЕ НАСЕЛЯВА С ХОРА, КОИТО СВЪРЗВАТ СЕБЕ СИ С ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ - ИЗПОЛЗВАТ И СЛЕДНИТЕ ДУМИ - ЗИД, ЗИДАРИЯ , МАЙКА, ЧЕРГА, ШАРКИ ......... И ЗА СТАТИЯТА - ПРАДЯДО МИ Е ОТ СКОПИЕ, ЧИСТ БЪЛГАРИН!

214

до 199

преди 13 години

Това че не го е казал, значи ли че не го е правил??? Кое не ти е ясно от въпроса ми??? Ти сам каза че празника не е нито македонски, нито български забрави ли??? Виж си писанията по-долу.Та какъв е тогава празника???? Единственото ясно от постовете ти е че незнаеш какво да кажеш, но това не ме учудва. Със здраве.

213

до 215

преди 13 години

пий си хапчетата редовно, моля!

212

КНК до Пирин

преди 13 години

Като истински комунист си приписваш имена и действия,които никога не са се случили.През 1912г. над 18 000 души българи от Македония са се записали като ДОБРОВОЛЦИ В БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ като МАКЕДОНСКО ОПЪЛЧЕНИЕ с командир полковник Дрангов.Това опълчение освобождава Битоля,Охрид, Гевгели, Серес и др.големи градове на Македония.За това няма да прочетеш никъде в сърбоманската история на Македония,написана от най-големите предатели на българския народ с български паспорти - Благой Конев(Блаже Конески

211

до 214

преди 13 години

това като го казваш се гледай в огледалото!

210

Анонимен

преди 13 години

Хората, които са се отказали от собствения си тюркски език и са приели за книжовен диалекта на чужд народ от чужда държава за литературен е несериозно да претендират за нещо повече от място в лудницата. НИКОГА не забравяйте, че вие българите си изхвърлихте родния език на бунището и взехте МАКЕДОНСКИЯ солунски говор за свой литературен, докато Република Македония не е взимала от никъде език, а си ползва своя собствен народен език с цялото му многообразие от диалекти от Шар до Пирин и Егей !

209

Анонимен

преди 13 години

Четейки коментарите тук, всеки безпристрастен читател ще се убеди на какви издевателства са подложени македонците в България. Как живеете с толкова злоба в сърцата си и на какво ще научите децата си? Жална e България с такива патриоти...

208

Анонимен

преди 13 години

Национализмът е много вреден. Спира развитието.Момчета българи, лоша работа е национализма ! Вервайте ми ! приемете, че сте МАКЕДОНЦИ, влезте в нашите граници и ще се оправите !!!

207

Анонимен

преди 13 години

Hahahaa !!! Ama golemi *** ste, nay bednata dirjava ste v evropa ,ako ima novina v sveta svirzana s bg vse e neshto to roda na bilgarite otkradnaha, bg prostitutki , bilgarite izmamiha ..... i vinovni vinagi makedoncite, turtsite i tsiganite *** taya dirjava koy ya upravlyava.Prosto s tova vijdane ste obrecheni na mizeriya do kraya na sveta

206

Мизия-Тракия-Мк-ния

преди 13 години

Имам една мечта - да не бяхме признавали бюрм! :(

205

Анонимен

преди 13 години

"пирин" Ела в градО на Янето да ти га пукнат тимбелицата хахо,нали имам там роднини бе копук,смее се народът с вас,ако въобще знае кои сте ух бе племе скапано бе съжалявам за езика ама вол за мезе не бива и шега с идиотщините на тия ненормалници още по-малко,че Европа-та си умира да търси "онеправдани"малцинства особено у нас,не са запалили война само защото са прекалено нищожни и неважни за никой иначе жална ни майка С ТИЯ ШЕГА НЕ БИВА МНОГО,АМА МНОГО ЗА ЗОМБИРАНИ дори и да имат "вишо".

204

ха-ха

преди 13 години

А колко дълго ще просъществува с 50% *** в момента е друг въпрос!!!!Прав им път към алаха....!!!

203

ха-ха

преди 13 години

А колко дълго ще просъществува с 50% *** в момента е друг въпрос!!!!Прав им път към алаха....!!!

202

Пирин

преди 13 години

Как защо бе н.206,не знаеш ли как трите хиени през 1912 се юрнаха кой да заграби повече от Македония, за да изпреварят евентуалната й автономия ? Елементарни неща не знаеш. Ние се борихме и не успяхме 1903 да създадем наша македонска държава. 1944 имаше частичен успех и 1991 пълно осъществяване на идеите на Гоце Делчев и Яне Сандански. За нас значение има само факта, че македонската държава е дело на една 120 годишна непрекъсната борба,резултат само на нашите усилия и заплатена само с наша кръв.

201

Анонимен

преди 13 години

А съвременните генетични изследвания доказаха абсолютно и безапелационно, че българи, руси и иранци са един и същ народ с еднакви гени маркери. Да го духат еврейските-хазарски *** Шкорпил. Истината ще излезе на бял свят и да се надяваме, че македонците ще се опомнят. Те са загубени чеда на майка България не им се сърдете, вече 60 г. цели три поколения им промиват мозъците.