238

do Венелин

преди 13 години

Хубаво е че можеш поне да четеш, защото с математиката явно си скаран(или си някой от червено-сините стъкмисти...)217 337 делено на 213=1020лв за квадрат при цена 1000 евро за квадрат.200 000лв са дошли подарък отнякъде.. Знам, че вие, червените плячкаджии сте свикнали да работите само с +, но това делене и невръстно дете може да го направи...

237

агент Буда Борисов

преди 13 години

ВЧЕРА СЛЕД КАТУ ГЕРМАНЦИТЕ РАЗКРИХА ЧЕ ЦЕЦКУ ЛАЖЕ И МАЖЕ, ТЪЩЕНИЯ КИЛЕПИРЧО ВЗЕ ЧЕ СЕ НААКА ОТ СРАМ...ТОГАВА КАЗАХ НА ЛАКЕЯ СИ ВОЛЕНЧО, ЧЕ СТИГА Е *** САМО МОЯ *** - ДА СЕ ПОГРИЖИ И ЗА ЦЕЦКУ, ЩОТ МНОГО ЗАСМЪРДЯ В МИНИСТЕРСКИ САВЕТ

236

Венелин

преди 13 години

Прочетох го - ГЛУПОСТИ!"...мезонет с площ 213 кв. ... Цената била около два пъти по-ниска от пазарната - 217 337 лв. и 28 681 лв. за гаража - по около 519 лева за кв. м.,"раздели 217 337 лв. на 213 кв. и виж какво се получава!

235

Нека говорят

преди 13 години

Хайде сега всички почитатели на президента, станишев и костов да погледнат статията във вести бг за имотите им, а и тези на децата им, пък после псувайте по Бойко и Цветанов, щото само това си знаете. Разбира се подобна статия никога няма да се появи на този комунистически сайт:vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3652611

234

Наблюдаващ

преди 13 години

до 228:Костов има възможност само още веднъж да "спаси" България. За повече няма да и остане дъх, вече бере душа от благодатното му управление... Много си зле.

233

BOSS

преди 13 години

в ТАЯ ДЪРЖАВА МАЙ НЕМА СВЕСТНИ ОРА, ДЪ ГЕЕ! НАРКОТРАФИКАНТИ, контрабандисти, крадци на ДДС, имотни измамници, джеБчии немат брой, *** и тук и за износ, ***+си и на улицата и у парламента, политици разбойници, униформени бандити, бандити в министерства и общини, крадци на коли и апартаменти, *** пирати, кьопави, сакати, онкоболни, пълно с наши ибрикчийки в Гърция и Италия - кои са свестни и аз не знам!Вива ***!

232

аш

преди 13 години

Член ли е Мартин Димитров на сектата на ЙЕХОВИСТИТЕ ? И не изролзва ли Иван Костов точно тези слабост на Димитров за да го води за НОСА!!!!!

231

банка

преди 13 години

Каквото и да лаете , каквото и да обиждате , истината е , че Атака защитава Българският интерес . Ще се радвам ако на следващите парламентарни избори Атака се окажат втора политическа сила . Ще видите как набързо ще бъде решен *** проблем , ще видите как ще бъдат изгонени ЕРП-тата,които ни ограбват ежедневно и ще бъде потърсена отговорност на крадците от прехода,които разпродадоха държавата за стотинки.Жал ми е , че все още има хора вярващи на Станишев....

230

Мухобойко

преди 13 години

фюрера Сидеров е доказано луд , но през годините се е развил като голям демагог. На него не може да се вярва , дори да каже "добър ден"- може да е нощно време.

229

Тракиеца

преди 13 години

Както се карате и обиждате,кой какъв бил виждам, как става истина това,. което каза Доган,че демокрацията ни ще мине през Босфора

228

ФАЛКОНЕ

преди 13 години

нека който спечели изборите,обаче в ЦИК да няма доносници-А.Курвичката Костов 2001 година игра срещу СДС защото не изкара фактите че гоце е доносник-скри ги......а знаеше от 1997.а може и от Луканово време знаеш ли.Протеже на Луканов е Костов-това ви е идола,който в мазите тайно от хилядите на площадите искрени българи-тайно в мазите се договаряше с Гоце,Кольо Добрев как да сменят властта. ТЪПАНАРА КОСТОВ ЗАРАДИ ВЛАСТ И ПАРИ ТРЪГНАЛ ДА ПРАВИ ДОГОВОРКИ С КОМУНИСТИТЕ............ЛУД Е ТОЙ НЕ АЗ..

227

до 230

преди 13 години

кво,да чакаме тоя психопат Болен да ни управлява ли?ти не си в ред!

226

Falkone

преди 13 години

Tъпаци,Волен не е управлявал,нека да ви крадат тогава още и още,овце сте и овце си останахте,ааа освен овце има и крадци тук пишещи,които са фрашкани с пари и затова защитавате Костов,Лостов, и който и да е.

225

петел проскубан

преди 13 години

агент сидеров е извратен тип,а не политик! Кой нормален човек прави голи снимки и ги показва пред света? Кой нормален политик ще говори луди простотии само като си отвори устата. Никога,никога,никога не е говорил умно и културно...Винаги е крещял нелепости,обиди,заклинания,което говори,че е едно абсолютно ненормално недоразумение!

224

Анонимен

преди 13 години

Най добре ще бъде за всички ни - Костов да идва и да спасява БЪЛГАРИЯ и българския народ...Както и да помогне за изриването на ЧЕРВЕНАТА ЧЕНГЕСАРСКА ЧУМА!

223

ДО № 225

преди 13 години

Да,вярно е че волен е българин - но е ЧЕНГЕ ОТ ДС под псевдомима СОТИР...А НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА Ч Е Н Г Е Т А????!!!! Те са служели на тоталитарния РЕЖИМ и не е възможно да мислят ДЕМОКРАТИЧНО....Другото което също е МНОГО важно е това,че агент СОТИР сидеров е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ,а НЕ е за политикант...Той и без това не е НИКАКЪв политик,а е един ченгесарски ХУЛИГАН и ШИЗОФРЕНИК...

222

Атака за България !

преди 13 години

Червените и сините п*** , пардон *** задружно плюят.............зер са от един корен и знаят за какво иде реч.......

221

Раковски

преди 13 години

Волен е Българин , докато това не е сигурно за опонетите му - от Херсон , Испания и пишман българина Меди========================================================100 пъти по-добре един българин , който и да е той да решава вместо най- умните чужденци !!

220

за 220

преди 13 години

ми рИвете заедо червени и сини комунисти :) ще ви отива..........а след изборите наесен ще се обедините СДС иБКП.........

219

До 213-Гунчо

преди 13 години

Пак ли искате Иван Костов за премиер ?-нещастници!Колко пъти да го слагаме на кормилото-5,6,10 мандата?-и какво като беше?