8

men

преди 13 години

CRU v deistvie, vse edno ne sa znaeli do sega, no kato reshi da iztegli vojskite i ajde batence botusha...

7

росен

преди 13 години

Каквото и да пишете вие по долу, все пак от години насам, за първи път видях в България някои министри да подават оставка!!!! Не мога да кажа същото за любимите ви бивши правителства!!!

6

Jitan

преди 13 години

Тия немци нямат ли си флашки със СРС-та,та се ровят на човека в дисертацията за някакви цитати? Представям си па ако някои се порови в "научните трудове" на нашите министри и политици дали ще намери нещо дето не е преписано на готово?

5

Анонимен

преди 13 години

е това е обеснението защо са толкова пред нас германците а ние на калъп да ги хванат ще обесняват че бсп-то са по криви

4

Анонимен

преди 13 години

големите държави са най големите мафиоти на нас ще викат че имало курупция навсякъде я има .

3

Анонимен

преди 13 години

Ostavkata na tozi ministar e vapros na moral, edna duma kojato nashite politizi ne poznavat !!!

2

ами

преди 13 години

така се прави в цивилозованите страни, където политици управляват... ние като си избираме аматьори и мутри, ще ги ги чакаме сами де се сетят, ама някой друг път... на тях само с бухалка явно може да се обяснява

1

Анонимен

преди 13 години

Абе шемет ,учи се от българските министри .Не Меркел назначи проверка и после НАП да каже ,че всичко е наред и си готов за президент на ГерманияИли викни Калинка Илиева да ти обясни как се борави с дипломи и как се пишат дисертации Не се научихте немците да се приспособявате към новото време Или викни ЦЦ да ти драсне една рецензия ,че всичко е наред .С две висши е човека .