55

Bubbles

преди 13 години

За това трябва да се разреши шамаренето в училище както беше едно време, а не само да ги глезят!Ама най виновни са си родителите, щоото ги глезят толкова много че няма на къде!

54

Миа

преди 13 години

ми майката явно има по-важни неща за вършене от пряката грижа за детето си ... лошооо лошо

53

кака

преди 13 години

Как да "огреят" учителите навсякъде? Ами никак защото освен с мили приказки - с нищо друго не става. Не, че трябва да бият учениците, но а, си повишил тон - пък не дай Боже да го шамаросаш??? Нищо, ама нищо не могат да направят горките учители. А все повече и самите родители не могат да си помогнат - нито на себе си, нито на децата си. От никъде и от никой нямат респект (нито пък срам) - учениците. и т.н.

52

ivanina-j

преди 13 години

Като всяко дете и аз съм вършила щуротии за които естествено съм била наказвана.Но вкъщи не смеех да кажа,че учител ме е наказал,защото знаех,че преди да успея да се оправдая ще изям още сто кила бой.13 годишен ученик би трябвало да е в 7 или 8 клас,т.е.вече напълно трябва да осъзнава последиците от постъпките си и да си прави преценка кое е редно, и кое не е.Учителите не могат да огреят навсякъде.В едно училище има средно от 800 до 1000 ученици.Кого по-напред да пазят,ако те сами не се пазят.

51

аманоттикви до 44.

преди 13 години

Колко да е на светлинни години, направо сте си лика-прилика. Еднакво неграмотни сте.

50

минаваща

преди 13 години

Днес състоянието и на семейството, и на училището е плачевно. Те само си прехвърлят топката. Просто да се чудиш кое "води" класацията - неграмотността или лошото възпитание и поведение.И между другото - пише се Олук, а не Улук.

49

До 46

преди 13 години

Елена, по тази логика трябва да има по един учител/охрана до всеки един ученик, за да предотвратят катерене по улуците.....И аз съм била дете, но на тази възраст смятам, че може да се направи преценка кое е опасно/правилно и кое не.Никой няма вина за случилото се!

48

Елена до 48

преди 13 години

Радвам се, че всички вие, които сте набедили майката само от 3 думи в статията, имате перфектни деца! Пожелавам Ви и в бъдеще да нямате никакви проблеми с Вашите ангелчета- живи и здрави- и пак ще си говорим.

47

до Елена

преди 13 години

Драга ми Елена ,има разлика между възпитател и звероукротител.И както прочетохме родителят/майката/ определено е отказала да помогне на учителите.И аз имам дете и не му казвам да се катери по улиците,но постоянно говоря за поведението му,за беозпасността му и ред други неща!

46

До 44

преди 13 години

Не знам за въЗпитанието, но правописът ти е на ниво :)))въЗпитанне миневъЗпитандАлеч

45

Елена до 42

преди 13 години

Не, драги, отговорност за здравета и живота на децата на територията на училището носят непосредственно учителите и никой друг! И междувременно- ти имаш ли деца /чавета/ или говориш наизуст? Децата са си деца- много се съмнявам, че някоя майка ще учи детето си да се качва по улуците нарочно; децата са различни и изискват различен подход- едните са по- свити, други- по- палави; работата на учителите и да бъдат възпитатели освен всичко останало и да помагат на родители, а те на- учителите.

44

до 30

преди 13 години

Неграмотни са такива като теб,които със сигурност учителите са го учили на българиски,не на маймуницата на която ти се опита нещо да кажеш.Да не говорим,че тия деца трябва да видят мама и татко с книга в ръка и ред други такива неща.Все някой му е виновен на половината български народ!

43

Анонимен

преди 13 години

ДО 35 ПОТКРЕПЯМ ЕЛЕНА , МНОГО ТОЧНО ТИ КАЗА ,АЗ НАПРИМЕР СЪМ НА 50 ГОД , ИМНОГО ДОБРЕ СЪМ ВЪСПИТАНА ИНОСЯ ОТ ГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКО ,СЪЩО ИМАМ И ДВЕ ДЕЦА НА 30 ГОД И 28 ГОД ,ТЕ СЪЩО ,ТАКА ,ЧЕ НЕМИ ГОВОРИ ЗА 40-50 ГОД НЕВЪСПИТАНИ , НАПРОТИВ ,ТОВА ПОКОЛЕНИЕ Е МНОГО ДЪЛЕЧ ОТ ДНЕШНОТО ,НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ

42

Анонимен

преди 13 години

Каквото й да си говорим сега учителите и директора ще изпишат кофа с мастило.И разбира се ,че ще са виновни.Няма значение какъв е ученика.

41

Синковеца

преди 13 години

ДО ЕленаОпределено съм сигурен, че не учителите са го подкокоросвали да се катери по улуците. Другото важно нещо е, че по подразбиране децата НЕ треябва да се катерят по улуците и за оформянето на тази идея в главите им са отговорни само и единствено родителите. Учителите не са назиратели и възпитатели, че да ви пазят чаветата само защото вие родителите се занимавате с глупости. Като нямате време да се занимавате с децата си що ги правите тези деца?

40

Елена до 35

преди 13 години

Какво по- точно чакам на готово? Как реши, че не поемам отговорност? Речено е, че отговорност е и на двете страни- и на родителите, но и на учителите- какво не е ясно? Освен това- написана е гледната точка на учителката, къде е тази на майката? Не говори наизуст- не ме познаваш.

39

Дежурния слуша!

преди 13 години

Хайде сега пак държавата виновна, че родителите не могат да си възпитават децата. Ами когато родителите са *** и децата им също са ***. Повечето хора за себе си не могат да се погрижат, а тръгнали деца да правят. Смешници.

38

с.

преди 13 години

Айде сега учителите виновни!да не съмго карал аз това олигофренче да се катери като макак!???Буйно било!Навремето аз ако аз се бях правил на бетмен първо щяха да ме свалят и след това първо да ми опънат едно конско и след това да се обадят на баща ми!И като отнеса шамарите да видиш дали ще се катеря пак!И затова станах човек!Както и повечето от моето поколение!Сегашните келешчета нямат грам респект и към родители и към учители и към самите себе си!

37

Пичай

преди 13 години

до ДинкоАз като бях ученик през нямаше решетки и никой не падаше от прозорците. Тогава нямаше толкова *** екземпляри, каквито има сега и не се налагше всичко да е с решетки. Човек, който не се пази сам, няма кой да го опази.

36

Анонимен

преди 13 години

Извинявай, ама ти ако си ***, ако ще и с въже да те вържат, пак ще намериш начин да направиш някоя простотия. Какво значи да сложат решетки на всички прозорци. Това, е училище, а не зоопарк, че да трябват решетки за да не би диваците да се изпопребият. А и решетките ще спрат ли други глупости, които се случват по коридорите и из класните стаи. Ще те предпазят ли от осакатяване с бомбичка, примерно? Не, нали. Така, че докато не започнете да мислите с главите си няма да има спасение.