46

$$DJ$$BOY

преди 13 години

Българския отбор е най-добрия :D

45

ЦСКА

преди 13 години

Не ме интересува колко победи и колко загуби,искам играчите на ЦСКА да играят винаги така по апостолски.Да кажат за 50 години колко дуспи са дадени за синия отбор,колко "човека"има в федерацията ,в комисиите,съдиите.Завладяли са всичко и чакат точки без да играят.Ако ги види Апостола ще се скрие от срам.

44

Га

преди 13 години

Гарата пратен във фитнес залата без ***,за наказание.

43

tony scout

преди 13 години

Нека да си го кажа пак, ЦСКА и да пада поне да вкарва на мач минимум 1 гол, да не си го кажа два. Играта им беше перфектна, гонка на всяка топка, с такава игра далече се стига. Само да може Маркиньос и (Х)ленчещото да си бегат и отбора ще е най!

42

Анонимен

преди 13 години

Синия футболен отбор няма право да се нарича с името на Апостола, това име е свято и трябва да се споменава само по време на големи национални празници, а не може да се употребява ежедневно в какви ли не битовизми. По този начин името му се обезценява и обезмисля като име на национален герой на БГ. Левски принадлежи на всички българи, а не само на малка част от тях - това разделение между българите трябва да се спре. Никъде по света няма футболен отбор с име на национален герой. Нека да си измис

41

Анонимен

преди 13 години

ЦСКА е побеждавал и европейски шампиони като Ливерпул, Баерн и то в силните им години та един посредствен отбор като подуенския Уевски няма да победи. Пък то Уевски става за поред път за посмешище след гръмките закани на Бай *** Подуенски. Така беше и с мачовете със скиорите, Жилина, Трактористите от Бате Борисов и още много такива изхвърляния, като след мачовете уевскарите бяха като попарени и не смееха да пишат по форумите.

40

Анонимен

преди 13 години

По тая логика Алекс Фергюсън след слабия мач с Челси трябва да бъде изгонен. Време е футболните президенти да спрат да си измиват ръцете с треньорите. Ясен съвзе Левски от ужасния срив миналия сезон и натрупа много победи в Европа. Време е в Левски да разберат, както ние в ЦСКА, че вечното дерби е просто един мач, който не може да се сравнява с провала в Европа. А Дембеле си го пазете и уважавайте, защото без него щяхте да сте на 6-о до 10-о място при скапания ви Митрев, който сам победи Левски.

39

Анонимен

преди 13 години

Цесекар съм, но Левски няма от какво да ги е срам от тази загуба. Нито ние да се гордеем с победата. Просто в момента ЦСКА играе футбол, който е мъчение за нас феновете, но и за противниците ни. В момента ние трудно побеждаваме слабаците, защото в атака сме шаблонни и срещу сгъстена защита сме много зле. Левски игра открито, той водеше мача и ние използвахме по най-късметлийски начен положенията ни. Обзалагам се че ще се омазваме срещу слабаци. А Левски да си върне Жоро вратарчето, Митрев е нула

38

до номер 38

преди 13 години

Вечното дербиВиж последната статистика и дай коментар:В А група двата отбора са изиграли 126 мача - 50 победи за Левски, 41 победи за ЦСКА и 36 равни при голова разлика 186:175 в полза на Левски.А срещу фактите и боговете мълчат.

37

SAMO CSKA

преди 13 години

NE E LESNO DA SI OT LEVSKI SEGA.MUKA I MUKA V OCHITE NA FENOVETE ZASHTO?ASHTOTO DOKTOR BATKOV MUDRO PREDRECHE, BIEM S MNOGO I CHAKAME "VIDOV DEN". A FUTBOLISTITE V BG SI GI ZNAEM, NE OBICHAT TRENIROVKITE, REJIMA I KONCENTRACIJATA,NAI-DOBRE IM E KOGATO IM SE KUPI MACH. IGRAIAT ZA APETIT. AMA CSKA-TO NEMA KAKVO DA GUBI, SVESTEN TRENER, OBEDINEN OTBOR OSTANAL BEZ STADION,MOTIVIRAN,I GO ZABIHA NA MILIONERCHETATA EDNO HUBAVO DA ZNAIAT, NE PODCENIAVAI NIKOGO SHTOTO MNOGO BOLI. I SEGA PLACHAT.

36

Анонимен

преди 13 години

следващия път ще ядат на коня салама.това им готви бай ти ***.

35

В.Бозаджи

преди 13 години

ЛЕВСКАР съм от памти века , не конско им трябва а жребец да ги *** целия отбор а ние да изчукаме гаджетата им

34

ЦСКА

преди 13 години

Айде айде! Когато левски бият, са силните. Когато паднат са продали мача. Най-после в ЦСКА се работи добре. Поразкараха се чужденците, купени на кило. Проведе се нормална подготовка. Пускат се няколко от младите. Това някой оценява ли го? Докато дембеле поркаше като черна *** по курорти и лагери. Малко трябва и да отдадем заслужено на единия отбор. Не мислите ли?

33

Анонимен

преди 13 години

Страхотен ЦСКА и жалък Левски! Не си спомням скоро ЦСКА да е надигравала сините по толкова категоричен начин, даже и 4-те гола вкараха футболистите на ЦСКА при резултат 1:3. Левскарите даже не можаха да се разпишат. Агитката им се беше приготвила за голям празник, но за кой път вече си тръгна с горчивата истина, че Левски не е отбор от дори и ниска европейска класа. Скиорите, Жилина, Бате Борисов - това са тотални провали, и все след гръмките изхвърляния на Бай *** Подуенски.

32

До 15

преди 13 години

Ако мача беше уговорен не щеше първото положение за гол за Левски да бъде чак в 71 мин. както пишеш, така че това, че се опитваш да омаловажиш победата на ЦСКА на никой не помага. Простата истина е, че ЦСКА надигра тотално Левски.

31

кокала

преди 13 години

откогато ви оставих потънахте и виждам че почнах те да дълбаете на долу ясен е безгласна душа в левски а гонзо и мустака плямпат повече отколкото трябва

30

zxcvb

преди 13 години

До Тано :Значи когато Левски бие, всичко е по правилата, когато ЦСКА бие - мача е продаден! Типично мислене за фен на подуенското отборче, управлявано от бивш доносник. Така ако продължавате, няма да разберете кога сте изпаднали извън борда и ще се търсят начини да се намърдате незаскужено в еротурнирите. А там - бой, бой по синьото канче....

29

иво

преди 13 години

Левскар съм, но никога не съм виждал по жалък отбора на Левски. Поздравлявам футболистите на ЦСКА за тяхната сърцата игра И това което ми направи много силно впечатление ,че треньорът Радуканов до последният момент преди футболистите да излязат на терена е прожектирал пред тях, славните минути на ЦСКА в мачовете срещу Левски, докато нашите футболисти са " разпускали" с някакъв филм в елитно столично кино. За мен следващият провал е сбогома за Гонзо и Ясен.А Батков да помисли за Балъков и дос

28

фен

преди 13 години

Левски , ЦСКА защо обвинявате футболистите, имат си тренъори , ръководства.Кой им позволява да се дрогират и да пиянстват по цели нощи.Тъпички момченца с първични инстинкти нормално е.Чалга културата не ги е подминала не подминава и тяхните дрогирани фенове или иначе казано прости скинари с комплекс за малоценност. Защо хора, като Стоичков и Бербатов ви биха дузпата.Ами имат мозък и искат да си вършат работата.Другото е за 4-ти километър!!!!

27

5552

преди 13 години

На почти всички мястото им е ВЪН!Махайте се от Левски! Срам и позор за отбота - докато ви вкарват голове на собствения стадион - спите!Как не ви е срам? Коя фланелка носите на гърба си? Знаете ли за кой отбор играете?Това е анти футбол, независимо срещу кого - ЦСКА, Славия, Берое или който и да било.Лъсна всичко - позорния резултат от нехайството в ЛЕВСКИ цяла зима! И не само, няколко сезона подред нищо и половина - вървим надолу и това е, ЛЕВСКИ стана посредствен отбор!