10

e

преди 13 години

Голямо пафкане ще падне!

9

карамелка

преди 13 години

Тъкмо няма да миришат на пушек,а на портокали тези,които ще пушат "конфискуваните" цигари.Жалкото е ,че портокалчето от това камионче после го дават на децата ни под надслов "Училищен плод".

8

конрад

преди 13 години

Абе тия изловиха хиляди мастербокси и тирове с цигари ! сега ако продадат заловените количества заедно с транспортните средства и наложените глоби кви ли пари прави това?

7

Анонимен

преди 13 години

Идват избори, и откъде мислите ще се финансират.

6

Реален

преди 13 години

Голямо чудо голяма работа докато българина неможе да си позволи да си купи цигари с бандерол ще е така. На руския пазар в Пловдив *** си продават спокоино пред очине на "полицията" и какво от това нали някои шеф на полицията си зима своето, но в краина сметка народа страда вдигат цените главоломно на всичко .

5

ИВО

преди 13 години

КОНТРАБАНДАТА НЯМА ДА СПРЕ ВСЕКИ 2 РИ ПУШИ КОНТРАБАНДА ПО 2.50 ЛВ. АБЕ ХОРА ПУСНЕТЕ НА ПАЗАРА МАРКА БЪЛГАРСКИ ЦИГАРИ ПО 2.50 ЛВ И ГЛЕДАЙТЕ НА КОНТАБАНДИСТИТЕ КАК ИМ ГОРЯТ ПАРИТЕ И ДАЛИ ЩЕ ВНАСЯТ МЕНТЕ АМА НИКОЙ НЕ ГО ПРАВИ НИТИ ПРАВИТЕЛСТВО НИТО ПРЕЗИДЕНТ .

4

SVOBODEN

преди 13 години

CECOOO ZA TAKAVA RABOTA B.S.P PARI NE NI DAVA

3

Анонимен

преди 13 години

Ето от къде идват ниските цени на някои плодове, в този камион е имало цигари, в предишния кокаин, а ние се радваме на портокалите за левче, нема такава Држава.Повече ще се радвах ако тази новина гласеше" Държавата намери начин как да се справи с камионите пренасящи наркотици", но нали Държавата си има далаверка тук, и подобре си е така, да си хваща само тези дето не са си платили ТАКСАТА и са станали непокорни.

2

B.S.P

преди 13 години

NEKA REVANETO SRESTO CECO DA ZAPOCHNE

1

Анонимен

преди 13 години

BRAVO CECO