25

хан Крум

преди 12 години

А оосвен това не бих се хвалил с мародерството на роднините си!!!УУУУУУУУУ!

24

хан Крум

преди 12 години

До Хан Крум:много ли ти харесва моя nick!!!

23

Make

преди 13 години

Случи се трагедия..ако не бяха България, ще бяха Македонци, Срби, Грци или други туристи..нещата не могат да се върнат назат...кораба не бил само за Българските туристи....гледам го през...миналите години е превезвал различни туристи...капетана...да получи и 30 и 3 години е същото никой не може да върне хората назат..незнам защо такива коментари само омраза и обиди...вместо да се гледа...кад да се живее подобре...вие бистрите политика тука...а вашите и нашите управлявашти...наполниха джобовете..

22

alex

преди 13 години

do komentar n 22etni4eski blgarin ot strugahaha ti mai si lud! i az sam ot struga i kaji mi kade ima v struga etni4eski blgari?

21

глупости

преди 13 години

Етнически Българин с македонски корени съм, от Струга. Ходя в Мкд през две седмици (недели) - нито са ме убили, нито са ме арестували! Да, на повечето македонци мозъците им са изпрани, но това са само старите, които са израстнали по времето на Тито и се мислят за югославяни. Както и в България, така и в Македония, има абсолютно безхаберие от институциите и липса на контрол. И за българи, и за македонци законът е добър само когато не се отнася за тях. Никой никого не е убил насила!

20

Кочо

преди 13 години

Нормален човек няма какво да търси в лъжедържавата БЮРМ. Не ходете там.

19

Цепо

преди 13 години

"Българите трябва да знаят, че не бива да стъпват в ФИРОМ. Ако не ги арестуват, ще ги убият" не говори глупости бе будала, нико нема ништо против Бугарите ела ако те убиат тогаш сум грешка

18

Анонимен

преди 13 години

По-добре некадърните чиновници да бяха загинали.

17

Анонимен

преди 13 години

Според Сотир Филевски корабът е бил изправенВеднага пред мен изникват измъчените лица на трима души според,които и при тях всичко е било наред но са осъдени 1 "Шкода"та край Бяла претоварена със зърно.Всички местни знаят на кой е тя и как го прикриха.Загинаха много хора2 Бакаджика.Един мишок-премиер нареди да се возят възрастни хора безплатно до паметника на празника,все едно е 1944-година3 Шафнера.Все едно той нарежда в тази йерархична структура.Загинаха много хора.Вината е в/у работещия

16

Хан Крум

преди 13 години

Виж какво Дзвере, аз съм израснал върху малкия квадрат наантична Сердика, роден съм на пъпа на милата ми София, Македония не ме интересува, не съм ходил там и няма и да ходя,въпреки, че къщата ни е построена с още пари и злато донесени от Македония. По време на войната, баща ми е докарал като плен от Македония няколко каруци пълни с домашна покъщнина от македонски къщи, както и множество стари и ценни икони, евангелия, и други черковни книги от тамошните македонски манастири и черкви. Разбира се докарал е и злато. Златни и сребърни монети с които е построил къщата ни на пъпа на София.Но това е минало. Интересуват ме съвсем други работи днес , като музика, поезия, изчел съм един вагон книги, над 15 000, които притежавам в личната си библиотека наследени от дядо ми чичовците ми и от баща ми.

15

Хан Крум

преди 13 години

Онзи с Коминтерновски "македонец" който лае по-долу да си вземе динарите от стружките владари, капка по капка още вир, динар по динар сбир, ако желите да ги влагате пАрите си во стружката югобанка.Баща ми (изслужил в още края на 30-те войниклъка в бронираната бригада),фашистки офицер е има и снимка с отрязани глави на македонски партизани лекар по образование, принудително натикан бачкатор в комунистическия завод, имаше медал от войната.На фронта спасил един умиращ македонец от Скопие - Фердо. Фердо идваше почти всяка година да го види, плачеше. Престана да идва след земетресението в Скопие,не разбрахме какво е станало. Чичо Фердо би се срамувал да види докъде е стигнала антибългарската омраза на сънародниците си.

14

Анонимен

преди 13 години

ZNA4I KAPITANUT E NA 24 G. SEGA, A E KUPIL KORABA PREZ 2003 GODINA, T.E. KOGATO E BIL NA 16 GODINI???????????? NE6TO NE MI SE VARZVA MATEMATIKATA....NA KOLKO GODINI MOZE6 DA STANE6 KAPITAN NA KORAB V CIGADONIA?

13

DO FYROMECA

преди 13 години

MI 6TO NE SE PROBVATE.....AA, DA VERNO, MNOGO STE MALKO I STE MNOGO STRAHLIVI, ZA TVA!STE VI SMA4KAME

12

охридското езеро

преди 13 години

Нещастие за загиналите, нещастие за капитана ......Човешки трагедии....

11

Makedonec do nomer 3

преди 13 години

No uste podobar start se 15 bolgari na dnoto na Ohridskoto ezero!

10

харон

преди 13 години

капитан ли?по скоро лодкар ,от гръцката митология

9

Georgi

преди 13 години

Neka da ne sydim kapitana,a da se molim za proshka ot Bog da mu prosti,A SUSHTO I ZA POCHINALITE

8

пич

преди 13 години

на тва корито толкова хора не може да качи и Алескандър Македонски, какво остана за тоя смотан "капитан"

7

do Нанев

преди 13 години

Наистина ли ??? ... е, ти откри топлата вода. Прочети номер 3 и се образовай.

6

Нанев

преди 13 години

Трагедията е голяма, но мисля, че в момента се търси изкупителната жертва в лицето на капитана. Според мен се защитават интересите на някои фирми участвали в цялата схема. Все пак, някой е плащал на инспекторите за фиктивните прегледи. Виновни има и капитанът е един от тях, но мисля, че не е само той.