777

ястребово око

преди 13 години

Това е лъчезарното лице на субект, превъплътяващ най-добре "образа" на БСП в опозиция ...:)

776

До 789

преди 13 години

Ти пиле шарено като си купи кола на каква оценка я купи на реалната или на на най ниската възможна.Като си купуваш апартамент- я ми кажете някой дали е сключил сделката на пазарна цена ,като закона позволява да впишеш данъчната оценка.

775

ФАЛКОНЕ

преди 13 години

Вижте и запомнете тази снимкапо-злобен и грозен по душа човек скоро няма да видите.

774

Анонимен

преди 13 години

Под заглавие "Тайните имоти на властта" в. "168 часа" публикува разследване за имуществото, с което са се сдобили или продали близките на някои от първите хора в държавата.Президентът Първанов си купил апартамент през 2009 г. с 213 кв.м в престижния столичен квартал "Манастирски ливади" от близка до БСП функционера Васил Калинов фирма, която през 2006 г. е дарило за президентската му кампания 25 хил.лева.Синът на президента, Владимир Първанов, се е сдобил с апартамент и гараж на средна цена 519 лв. на квадратен метър. Брокери смятат за нормална цена обаче между 850 и 1000 евро за квадрат. Заплатата, която Владимир получава, едва покрива вноските по кредита, който той е теглил. Проверка в Сметната палата показва, че по времето, когато е купен апартаментът му, баща му, президентът Първанов, няма как да му памага, тъй като няма никакви спестявания.Първата дама Зорка Първанова пък разполага със скъп парцел в Банкя, който е купен на три пъти по-ниска цена от пазарната. През 2007 г. тя е платила на роднините си Галиная и Васил Савови 45 хил.лв за терен от три декара в Банкя. Един от продавачите без притеснение заявил, че всъщност имотът е купен на средна цена 15 евро за квадратен метър, но адвокатите на купувача намалили съзнателно цената.Евтини сделки върти и съпругата на Никола Колев, шеф на президентския кабинет. Роднини на Колев се облажили от сделки на жена му Величка, при които вместо по десетки евро за кв.метър те плащали по -3.4, като при една от сделките стигнали до символичната цена от лев за квадрат.Солидни имоти притежават и двамата синове на екссоциалната министърка Емилия Масларова. Рекордьор по свръхизгодна сделка е доведеният й син През 2007 г. Иво Масларов става собственик на апартамент от 94 кв.м и парцел от 625 кв.м , а две седмици по-късно с още един парцел за 55 хиляди лева. Година по-късно той купува за 30 хиляди парцел от 1 дка в софийското село Лозен. За 30 хиляди пък по-късно за апартамент от 104 кв. в топцентъра на София е платил 104 076 лв.Изгодни сделки е направил и родният й син от предишен брак - Константин Радонов, който се сдобил срещу 31 012 лв. с апартамент в центъра на София. Впоследствие той става и горд собственик на десетки декари земеделска земя.Имоти на шокиращо ниски цени продавал пък братът на експремиера - арх. Георгий Станишев. Неговата фирма "Дедалос" се проявява почти като благотворителна организация, като продава на безумно ниски цени - по 270 евро на квадрат за апартаменти на столичния бул."Мадрид". Вероятно става дума за "тъмни сделки", категоричен е служител на фирмата, който обяснява, че в нотариалните актове се вписват суми, близки до данъчната оценка.

773

червения

преди 13 години

Руменчо е невинен управлението на Б.Б. гоправи престъпник а американците четат нашите вестници и затова му отнеха визата .Ако беше на власт Станишев нямаше да се случи това

772

Анонимен

преди 13 години

Този поглед на зъл комунист без виза за САЩ да стане шаблон за БСП

771

Анонимен

преди 13 години

Гражданина-пиандурник е най-смешния депутатин и най-жалкото е че не му стига сиво вещество да разбере такава елементарна истина.

770

asan

преди 13 години

abe idi se izpikai vav edin fontan i shte ti mine ako idesh v USA i se izpikaesh makar i da si naroden predstavitel shte te zakopcheqt,stoi si na nasrania si zadnik i si trai vseki znae kolko pari stryvash ti i tvoita kradliva partiika

769

анонименс

преди 13 години

какво против САЩ пишете хората са си насмогнали на масрафа и може да се каже че контролират голяма част от демокрациите по света-могат -правят...лаят-хапят това е !боли ги фара за нас..:)))))))

768

един от всички

преди 13 години

Заглавието е сбъркано, не трябва да е "Гражданинът Петков", АЛКОХОЛИКЪТ ПЕТКОВ. Така ще е по-честно за всички.

767

до lewskar

преди 13 години

братле, какъв тон в живота ти дава този американец? Неговата държава е отнела визата на един досаден, арогантен пикльо с цирей на лицето, толкова. После пикльото вдига врява до възбог - ако не беше мрънкал толкова, никой нямаше да знае за цялата тази случка! Така че ако не ти е приятно да го четеш в новините, оплачи се на Петков, не на Уорлик ;)

766

Анонимен

преди 13 години

Заглавието трябва да се промени на:"МАФИОТЪТ Петков срещу гражданина Уорлик"

765

Innocent

преди 13 години

Интересно, как такъв интелигентен и ерудиран политик, като Румен Петков, не се е сетил да попита "А защо бият ***?"

764

коте писе

преди 13 години

Не знам с какво толкова Петков е ядосал този американски плужак, но г-н Посланника да не си пъха пръста, където не му се пъха гагата, защото може да бъде отхапан. Той май не е наясно какво е Българинът!!!

763

Стар комунага

преди 13 години

Другари, стягайте се за живи вериги. Нашият човек искат да го екстрадита и съдят в САЩ ! Няма да позволим всички да разберат, че сме търговци на дрога!

762

ейййй

преди 13 години

Каква мутра,какъв сурат показва тоя.

761

Видял 2 и 200

преди 13 години

Тоз на снимката е търговец на дрога от едрите ...........затова ЕС принуди хамстера да го махне. И загубиха изборите щото нямаха пари........

760

lewskar

преди 13 години

Не харесвам БСП ,и не ги одобрявам,но някой път са прави.На мен лично ми писна един американец да ми дава тон в живота еже месечно.Какво и кой разследват не ме интересува,може пък да е за добро,ама всеки път да ни учи какво да правим с ***???Като толкова много знае 1млн не са чак толкова много могат да се заселът в някой индиански резрват тамън да не ги различават много много,ама трябва да им плащат тока,водата,да ги оставят да крадът релси е такива дреболии а да ли ще му хареса?

759

Анонимен

преди 13 години

Другарю петков прилича ми това наказание на партийно поръчение и постановка не вервам ни на вас ни на уопрлик и секви подобни клоуни

758

766

преди 13 години

ами не е чудно що се кефят, всичко опира до възможможностите на главния мозък... явно им е приятно да се вживяват в ролята на марионетки, което успешно се опитва да прави въпросния амбасадор...то няма тема в държавата по която да не е "компетентен" и донякъде е разбираемо, след като сами не могат да мислят, налага се някой да ги насочва