154

jek

преди 12 години

Lenin po bashta e kalmik-baba i chuvash-diado, t. e. prabulgarin, a po maika e evrein diado moisha i bashta vikrest Aleksandr Blank, a ot strana na baba shvedsko-nemski uveliri preselnici ot Shvecia, iasno kakvi sa... znachi Lenin nash chovek, a ne rusnak!!!!!

153

Кубрат

преди 13 години

Прав си муспи. българите са подложени на асимилиция. По всякакъв начин са искали да ги смесят със славяните но не са успели другарите ***. Накрая направиха възродителен процес но разпада на СССР им изигра лоша шега и не успяха.Изследвайте DNAто си и ще разберете кои са българите именно тези влжски българи са Добруджанските турци в България. А останалите са доста голяма каша. Даже *** са по чисти по-арийци от тях. И тази истина ще излезе наяве.

152

Хаберий

преди 13 години

Ленин има по бащина линия мордовски корен, а мордовците са разклонение на Волжските българи, по майчина линия е както се пише тук, шведско-германски и еврейски корени. Той не само че не е знаел, че има тези такива корени, но от негово време започва политиката на потъпкването на историята и националните права на волжските българи, които обхващат земите на цялото Поволжие, до Каспийско море и Урал.

151

За latgvl

преди 13 години

А, знаете ли какво е било любимото занимание на малкия latgvl, написал възхитителния пост 140 ? - да събира лайненца, да ги вкарва в устенцата си и после да се наслъждава . Има и снимки за потвърждение. Това е ***.

150

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

АВТОРИТЕ на тази и подобни статии са некадърни манипулатори. Мислите ли, че досега никой не се е сетил да проучи родословието на Ленин--най-известната политическа личност на ХХ век ??? Още далеч преди Владимир Улянов да се заеме активно с политика е проучен неговият произход, и то във връзка с по-големият му брат Александър-- член на "Народна воля" и участник в атентата против царя. Още тогава е известно, че по майчина линия предците им са покръстени евреи, а те са 3-то поколение - низходящи.

149

bg

преди 13 години

Sushto obshtestvena taina e i suzdadenata ot CIA Al Qaeda.

148

до 154

преди 13 години

Подкрепям те, но ако позволиш и едно мое мнение - не само юдаизъм, а всякаква религия има една единствена цел - да облекчава хората духовно, да им прави животът по лек, което и се използува от управляващите.

147

Анонимен

преди 13 години

LENIN toia *** e ubil pove4e hora ot ***.

146

Грешен ход

преди 13 години

А защо не пишете за Българската кръв във вените на Ленин. Защото такава има. От покръстени Българи от Волжка България. Много едностранчиво разглеждане на въпроса. Бил съм в Израел, не видях враждебност към нас. Даже уважение към нас. Обикновенните хора навсякъде са едни и същи. Не търсете причините в евреите, а в юдеизма, той е причина за бедствията по света. По-скоро фанатизма във всяка религия е бич за обикновенните хора.

145

знаехме го

преди 13 години

Още като деца родителите ни ( обикновени хора) ни казваха, че Ленин е евреин!каква тайна!!!???Народът си шушукаше, както сега казва, ПРЕДИ да заявят ОФИЦИАЛНО за съмнения по случая Белнейски, за съмнения около "самоубийството " на Емин, проф. Раданов....На висшите партийни, съдебни и разследващи държавници трябва да е ясно, че народът стига по логичен начин( или телепатичен... както искате, така го наречете..) до истината, която се публикува след 3, 10, 50, 70 или 100 години!!!!!

144

tempo

преди 13 години

доказателс::::че евреи в политиката не носят нищо хубаво на света

143

Килъра

преди 13 години

Абе Ленин си е бил пич, доста *** е изчистил. И мен ако ме мачка някоя власт и не ми дава нито да уча и каквото и да е и аз ще се бунтувам срещу нея. Ако през царско време е било много гот и всички малцинства в Русия да се бяхая вдигнали нямаше да имат никакъв шанс да упсеят, но царизма и духовенството са били прогнили отвътре и за това революцията успява! Има много свестни евреи да ви светна ама вие сте зомбита и няма от къде да гоз анете това! Сега давайте колко минусчета искате! ;)

142

Пинко

преди 13 години

Ей сега си го преместих от единият в другия крачол.

141

foxy

преди 13 години

Колко ли ми дреме на шланга къф е бил? Всички са еднакви - разделяй, владей, който не слуша - в канавката... Народа иска да пука, маа и поебаа.

140

новинар

преди 13 години

Най-новите документи намерени край охридското езеро доказват, че Ленин е бил македонец

139

bobo

преди 13 години

Gestoko, bravo!

138

Гошко

преди 13 години

Е сега ако изровят, че Хитлер е роден в Австрия, направо не знам...

137

Анонимен

преди 13 години

Народ, който не почита миналото си, няма бъдеще.(еврейска пословица )

136

lfbghk

преди 13 години

ЛЕНИН Е ИЗЧАДИЕ И СРАМ ЗА ЧОВЕЦИТЕ. Когато го питаха "Какво да правят с царското семейство и с князете ?" ТОЙ им заповяда: " Да се разстрелят незабавно. Това е АРХИВАЖНО !

135

муспи

преди 13 години

131 - ти казваш, - добре, да приемеме че някаква малка частица в него е еврейска, е - и? Тази малка частица е била достатъчна да превърне Русия в концлагер, но недостатъчна да го приемат евреите за свой и го убиват.