9

Глас Народен

преди 13 години

Много добър филм с нисък бюджет не съм гледал, откакто гледах "300".

8

Анонимен

преди 13 години

Само не разбрах какво става в Холувуд с малък бюджет. Не може да се говори за филми, аз хубав холивудски филм не съм виждал от има-няма 4-5 години. Последните им хубави филми не бяха с рекордни бюджети, но пък бяха правени от професионалисти. И, интересно, най-вече по времето на Студената война, когато т.н. "двуполюсен модел" принуждаваше хората и от двете страни на "фронта" да имат нещо в главите си и да го използват.

7

Още става

преди 13 години

Още става с малък бюджет в Холивуд... ако си малкият брат на САЩ...

6

даниела

преди 13 години

Колин Фърт за мен е един от най-големите в киното и заслужава тази награда!!!!!!Актьор от най-висока КЛАСА. / Не просто филмов труженик или набеден секс-символ/

5

зрител

преди 13 години

13 милиона за камерна драма не е никак малък бюджет. Не, че не харесвам King's Speech, даже напротив. Не е вярно, че не са очаквали награди. Филмът е направен, за да печели награди, по-учудващото е, че е гледаем и наистина, ама наистина интересен. Иване, а ти разбра ли какво е Стъпки в пясъка, щото една реклама ме излъга, че е романтична комедия и се минах да го гледам. Оказа се поредната московско-фестивална драмичка.

4

Анонимен

преди 13 години

"Още става с малък бюджет в Холивуд" - заглавие за чудо и приказ..

3

Аз

преди 13 години

Ако се набляга на зрелища трябват милиони, ако се набляга на смисъл трябва мозък. А когато се съчетаят и двете се получават шедьоври като Матрицата или Star Wars :P

2

Иван

преди 13 години

Че кога бюджета е определял това дали филма струва или не ! Трансформърс някакви безумни милино за компютърна графика. Стъпки в пясъка сигурно няма и 200-300 хиляди лева и е милион пъти по смислен и интересен.

1

хахаха

преди 13 години

и аз имам една кожена статуетка за актрисата с лилавата рокля. Довечера ще си пусна филма и ще и отдам почит.....