65

Анонимен

преди 13 години

Коварни и непредсказуеми същества. Не знам само дали котките ги боли глава.

64

Анонимен

преди 13 години

Аз имах коте доскоро, но то почина само на 7-8 месеца. Но задължително ще си взема друго в скоро време, защото е голямо удоволствие да имаш такъв дом. любимец.

63

мяуууу ;)

преди 13 години

всички са хубави,но на мен са ми черните любими :)

62

Иван

преди 13 години

А ние прибрахме едно малко животно, окървавено, беше една шепа...Сега Боряна е прекрасна котка, която има място под юргана. Прекрасна е....

61

Анонимен

преди 13 години

Имах 5 г коте, което ме усещаше и разбираше повече от човек.Рядко позволяваше да го галя.Беше коте с характер, само дето не можеше да говори, но се разбирахме с поглед.Изгубих го и много ми липсва.Когато го гледах, теорията за прераждането ми звучеше съвсем достоверна.С основание са били почитани като божества в древен Египет,като връзка с отвъдното

60

$

преди 13 години

Котките наистина имат чувство за вина. Когато моята котка събори някоя саксия на терасата, само по погледа и разбирам, че е направила някоя беля.

59

Контра - Атака

преди 13 години

Имахме прекрасна сиамка - Меги. Живя 16 години в апартамента. Почти 2 години след като си отиде, не можех вътрешно да се примиря, че го няма моето любимо животинче. Мъката е неописуема ...Вижте прекрасните фотоси на дивите писани - от Лъва до Дивата котка :lambo.blog.bg/politika/2010/08/08/ima-neshto-kosmichesko-v-tezi-jivotni.588494

58

ИТ

преди 13 години

Няма да взема страна,защото не желая да противопоставям куче срещу котка. След като дълги години гледаме едновременно кучета и котки бих казал - кучето е по-дисциплинирано животно и може да бъде командвано. Котката го надминава по сръчност,съобразителност и любопитство. Хубаво е да имаш и двете.

57

tulski

преди 13 години

Котката на снимката е страшно красива. За съжаление не мога да си взема подобна вкъщи. Найден не обича котки.

56

Анонимен

преди 13 години

Гледали сме и кучета и котки, обичам и двете животни, но ако трябва да избера само едно ще бъде котката.

55

Силвия

преди 13 години

Майката на един наш приятел преди години беше казала-Умря ковека ,който най-много ме обичаше. Не ми липсва нищо слава Богу в тоя живот, но ако не е и Сари, не си го представям пълен.

54

Анонимен

преди 13 години

Samo da mojehte da vidite moqt kotarak v tozi moment-legnal po grab na kresloto sre6tu pe4kata, spi dalboko i sanuva qvno nqkakav ko6mar, za6toto rita vav vazduha v sanq si y harka qko-sta6no sladak e.

53

Анонимен

преди 13 години

Персийската котка е най-прекрасното създание.Толкова са сладки,пухкави и мили.Изключително чисти и добрички.

52

кучето

преди 13 години

Атанасова,Не се меси където не ти е работа! Да даваш квалификация за човек които не познаваш е признак на малодушие и ниско възпитание - които неща явно са в сила за теб ;).Ако нямаше да настане дандания вкъщи, отдавна да беше излетяла котката - по-добре за мен, за нея със сигурност не - след като за 1 година не се научи да не ляга на 2-3 места след 15тина настъпвания... Познай колко време ще оцелее това "високоинтелигентно" създание на улицата.

51

до не става бе

преди 13 години

Всъщност става - пробвала съм :)))

50

Анонимен

преди 13 години

Офф то простотията не ходи по кучета или котки. Как пък може да се ядете относно таква тема? А бе ***, злобен, жалък народ... *** и безполезни същества, жалко че сред вас тук таме има и истинси хора, които страдат заради оскотялата масата некачествен матрял.

49

Анонимен

преди 13 години

Или казано по-просто, кучетата ядат колкото им сипеш, а котките колкото си искат.

48

кучето

преди 13 години

Така е - точно мен описва. Аз понеже като направя нещо грешно, го повтарям още 10-15 пъти. И така до безкрай... (дано хващаш иронията).Съжелавам че не ви харесва истината, ама си е тъпичко животно котката. Това естествено си е моето мнение и естествено няма да се хареса на вас. Ако оставите заслепението си от котките и погледнете малко по безпристрастно, ще разберете че съм прав...Но това не е типично за българина.. едно си баба знае, едно си бае ;)

47

СГ

преди 13 години

Много готино е казано :D "кучето е най-добрия приятел на ЧОВЕКА" а "Котката е най-добрият приятел на ЖЕНАТА" ........... смях в залата....

46

Кольо

преди 13 години

Имаме си три котки в къщи, ама се натискат повече на мен, отколкото на жена ми , защото ги глезя без мярка.Котките са много умни и чувствителни, и когато получават обич, внимание и разбиране, отвръща със същото без да мерят.Впрочем гледал съм и други видове животни, големи и малки, и това важи и за тях.Котките, обаче си имат достойнство и затова се сърдят, ако се почувстват пренебрегвани или неуважавани.