73

GALA

преди 13 години

IVE,CHE TO PO PROVINTSIQTA VE4E NQMA DETSKI GRADINI,INA4E MISLQ KATO TEB...

72

Ивана

преди 13 години

Ако всички си отидат по родните места проблема с местата в детските градини няма да съществува.Стига плюхте управляващите,в родните Ви градове със сигурност има свободни места в дотските градини.

71

pohvalka

преди 13 години

Bravo 64-izkaza vmesto men dumite!

70

до 49

преди 13 години

И това, което знаеш ти е много. За разлика от тебе, ние от центъра сме ходили на детска градина, нашите деца са ходили и нашите внуци сега ходят. Та знаеме повече. Във всеки случай проблем с детските градини нямаше. А тази Княжевската , за която пишеш е бивша туристическа хижа и е държавна. Затова я оставиха да се скапе, за да гепат местото, което е доста апетитно.

69

Анонимен

преди 13 години

Стига с тези детски градини,магистрали са нужни,там се краде повече и по лесно.

68

............

преди 13 години

Кой, какво има си е негова работа и кой къде ще ходи, също първо си анонимен второ, кой си ти ,че ще казваш кой къде да ходи и какво да прави?! Гледането в чуждата софра и надничането в чуждия двор, прави много лошо впечатление, за срeдно интелигентен и възпитан човек, както се представяш, из Интернет прострaнството!

67

...........

преди 13 години

Много клиширано." Книжки с картинки....." Знаеш ти, колко прави две до две!Приятен и успешен ден!

66

rumniki

преди 13 години

Зукеберг аз съм "тои"..., - и ако се озовах по този начин и спрямо тези невинн деца и ги защитих защото всички са равни, по скоро мислех за вашите защото с вашият коефициент на интелегентност непрекьснато да споменавате Фейсбук без да имате представа дали изобщо се занмавам с тази от мен не особено привлектелни соц. мережа, може би самите те са предмет на това.

65

до Домакин

преди 13 години

Изклучвай служебния нет и почвай да бачкаш.Разбрахме,че си държавен чиновник с ниска заплата.С голите ти психарски приказки няма да се оправиш.Трябва да работиш.Ето при нас е полунощ ама утре съм на работа,първи ден от седмицата,оперативки,събрани,задачи за седмицата с две думи лудница.И ако си чаткам тъй на компа в 12 по обед и в края на деня ще си търся нова работа.*** ти си бедно необразовано българско мамутче и тва не можеш го схвана.А и чинии съм мил в началото и се гордея с това.

64

Анонимен

преди 13 години

до 57Ти като си имаш - ходи си там.Уроци по граматика не искам от някой, който дори не ми е разбрал пола.Нямам си село, ако това е привилегия за неб, стой си там. То от село можеш да излезеш, но то от теб - никога.Не очаквам да разбереш иронията за нивЯта - то е за останалите, които четат и вникват, а не оцветяват книжките.Що се палиш толкова - да не би да се разпозна? Не ми отговаряй, това е риторика.Не че знаеш значението на тази дума.

63

Зукерберг

преди 13 години

до ruminki 59Във фейса може да направите и група на оплакващия се *** и да измислите песен срещу несгодите с детските градини. Може даже и петиция да напишете. Разбирам, че самочувствието ти се измерва с космически стойности, но като си толкова оправна в живота и напред с материала, защо не можеш да се справиш с нещо толкова просто и елементарно като записване на дете в детска градина?

62

Домакин

преди 13 години

ДО 60Точно на ул. "Преспа", малко след кухнята, която спомена има една жълта сграда, която е детска градина и е построена специално като такава. Посещавал съм я лично. И ако обичаш, преди да обиждаш и да злобееш срещу хората поне се усведоми кое къде е в града, а ако нещо те е стегнала шапката *** да разгледаш ЦУМ или някой от моловете, че да се успокоиш малко.

61

Домакин

преди 13 години

ДО 55Сигурно ти е много "хубав" емигрантския живот щом още те влече да пръскаш злоба из българските сайтове. Ти гледай пода да лъснат и чинииите да са чисти, за да не ти прекратят работната виза.

60

до Домакин

преди 13 години

явно си "домакин" на ТПК "Двата комина" от горно нанадолнище!Коя точно сграда "срещу" храма? Кооперативните жилища отпреди 9.Х.? Шесто училище? сградата на МВР?срещу "Св.Седмочисленици" - друго няма!Ако си мислиш за млечната кухня на ъгъла на "Графа" и "Преспа" - това е друго - на партера на стара сграда, и детска градина в нея с вход откъм "Преспа"

59

rumniki

преди 13 години

Зукеберг,.. - пращиш от мозък, с твоят съвет разреши проблема.Браво!., - а мен да ме стигнеш ти трябват светлинни години.

58

Зукерберг

преди 13 години

ДО 53 ruminkiНаправете група във фейсбук и там си запишете децата. Тъкмо ще ги държите под око защото и без това по цял ден киснете във фейса, вместо да работите.

57

...........

преди 13 години

Защо ти нямаш ли си село? Ех, това балканското си е балканско и сега какво, като хората от провинцията имат "нивя" научи се да пишеш ниви. Имат хората продават имай и ти, защо кое е по- лесно да звънят по телефоните и да мамят старите хора? Или да изнудват майки с деца? Бащи и синове? Уморен си от гледането в чуждата софра си уморен! Първо гледаш себе си, тогава другите.Махленската клюкарщина си е чист Балкански синдром!

56

сладки спомени

преди 13 години

До тези с минуситевашия Тошо много строеше огрооомни партийни домове и мраморни площади в окръжните градове!Помпозни, огромни сгради - с вътрешни стълбища и фонтани, скъпи и за тогава пана и пластики - например Смолянския ОК на БКП - там днес не само всички администрации на областта, но и половината й жители ще се настанят без проблеми! Детските градини бяха "типов проект", панелни и ги правеха по метода на Злобин за 45 дни! Има ги в "новите" комплекси "Тракия" "Сторгозия" "Изгрев" "Люлин"

55

до Домакин

преди 13 години

Бедно завистливо българче.Приказвай си цървулино не пречиш на никого.Разбирам те трябва да разпускаш от служебния комп щото в къщи нямаш,харчи ток,а тока в БГ е скъп.И аз щях да се чувствам като теб ако не знаех от къде да намеря пари да си платя тока.А кашкавал от га не ял бе мамут?

54

Домакин

преди 13 години

До 49Има и други детски градини, които да строени специално като такива, но вие гостите на столицата, няма как да знаете за тях защото не се намират по вашия любим маршрут от цумата до ендекато. Едната сграда, строена специално за детска градина е на ул. "Преспа" (срещу "Св. Седмочисленици").