64

...............

преди 13 години

Филмът е чудесен...гледах го на един дъх , с интерес и напрежение ....Заслужава си наградите!!!

63

Анонимен

преди 13 години

Браво на Колин Фърт! Много харизматичен мъж!

62

Анонимен

преди 13 години

Спрете се бре хора!Абе унищожихте ги!Разбрах,че победителите масово започнали да връщат Оскарите като прочели унищожителната,но градивна критика във форума.

61

illusive

преди 13 години

*** отдолу, нищо не разбирате от кино. всички оскари бяха дадени на най-добрите от номинираните, макар че според мен 'never let me go' е филмът на 2010.

60

Jivotinche

преди 13 години

Ha-ha, onova krivogledo oposumche pozna za Natali Portman!Pomnite li go?

59

Анонимен

преди 13 години

Кво речи?

58

няма ви

преди 13 години

вече няма и да ви има , самоубихте се с наркотици, мангизи , криворазбран патриотизъм , чесно казано марлон брандо беше прав а думите му бяха , неговите думи ,..футитите ..баха киното в амерка. за сметка на вас се отвори руськото, китайското, яжнокорейското кино, и слава богу , щот вие вече не съществувате, и сами сте си виновни

57

зрител

преди 13 години

За Оскарите мога да цитирам Шекспир - Много шум за нищо! И то не само тези - от доста години са само едната лъскава реклама. Колин Фърт е брилянтен /както обикновено/, но "големият фаворит" като цяло е доста протяжен и доскучава. Колкото до парите - 16 милиона са направо "нискобюджетен" филм за Холивуд!

56

НЕ

преди 13 години

"Велик филм", "невероятен", ала-балаОскарите все повече затъпяват и се награждават глупави сюжети, но лесносмилаеми от профанизираната американска публика защото са свързани или с 1. историята на САЩ/Англия; 2. Холокоста; 3. Дерзанията на съвременния американец, който открива, че доброто е в малките нещаПрофанизираха се тотално тези награди, вече те не са представителни за мен. Не коментирам дори дали най-добрите от номинираните спечелиха, а въобще какви филми се номинират. Политика и бизнес

55

Елмар

преди 13 години

Първо се научи как се пише опосУм и тогава изказвай кирливото си хейтърско мнение.. Пък ако седнеш и гледаш филмите, преди да коментираш, цена няма да имаш!

54

Анонимен

преди 13 години

Ти си "опосОм" - неграмотен отгоре на всичко!

53

Анонимен

преди 13 години

Само като ги гледам тези 4-те опосома на снимката и ми става ясно защо американското кино пропада и не гледам филми от 2-3 години с малки изключения :)))

52

счети

преди 13 години

Не мога да коментирам "заслужил"-"незаслужил", защото нямам необходимата компетентност, но като зрител със своите симпатии и анти такива, се радвам, че спечелиха "моите" /крива усмивка/ - често печелят филми, които не ме докосват по никакъв начин, конюнктурни актьори и т.н., но макар Портман да не ми е фаворитка, справи се мн.добре с ролята, Фърт го харесвам, Крисчън също, мрежата ме дразнеше невероятно, Генезис имаше вложена мисъл, но дотам. Така че този път Оскарите не ме издразниха!Все нещо:)

51

Gab4o

преди 13 години

Само да кажа - вие българи ли сте или какво? Все повече неграмотни хора от всички възрасти виждам! Вие пишете `не знам`, `не мога`, `не искам` и т.н като една дума! ЗАПОМНЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ - НЕ СЕ ПИШЕ `НЕЗНАМ`,` НЕМОГА`, `НЕИСКАМ` И Т.Н

50

14/88

преди 13 години

Вижте първо коя и каква е Портмън, кой стои зад нея и ще разберете защо е спечелила. Защо Мел Гибсън не печели напоследък?

49

nofx

преди 13 години

Черният лебед и играта на Натали в този филм е уникална, гледайте го задължително - Велик филм!!!!

48

_

преди 13 години

Поредната излагация на Академията."Речта на краля" е филм с провален потенциал, вторите две трети на който са скучни, антиклимактични и въртящи се в кръг. Основната вина за което е на режисьорът и сценаристът (и двамата получиха оскари за това си безхаберие...), актьорите наистина се справят много добре, да му е честит на Колин Фърт.Другата излагация е при поддържащите на Бейл и особено на М. Лео. Аман от стимулиране и награждаване на истерични роли за сметка на премислените и ненатрапващи се.

47

Ivan

преди 13 години

Чух че Слабаков е спечелил "Оскар" за най-удебелен черен дроб.

46

t666

преди 13 години

Речта на краля е нагледно доказателства как от един тривиален и наглед нищо особено като сюжет, благодарение на добри актьори може да се получи добър филм. Това още веднъж иде да покаже, че актьрската игра все още е фактор за формирането на един филм. Дай боже, още дълго да е така, на фона на анимациите, които завладяват игралните филми.

45

Анонимен

преди 13 години

Това Карл Маркс ли в ляво на снимката ?