19

ина,т

преди 13 години

НИКОГА НЯМА да се оправи българия докато не я колонизира някои ЦИВИЛИЗОВАНА държава.Само чатал на врата ни оправя нас.

18

хм

преди 13 години

то няма едно нещо дето да работи нормално в тая държаванито пътищата ни пътища, дори и законите каквито го има не се спазват, никой не следи какво става никъде...карали били с превишена скорост - ми къде е контрола ? книжки се отнемат, проверочни изпити има, пътищата обаче с данъците дето всички ги плащаме също някой трябва да ги оправи... кажете ми нещо дето да работи нормално ? министрите ни лъжат и крадат, бе просто няма за какво да се хване човек... въпреки държавата оживяваме някак...

17

Анонимен

преди 13 години

VASTANOVAVANE NA ZARSTVO BALGARIA I NA TARNOVSKATA KONSTITUZIA

16

Наоблюдател

преди 13 години

Микробусите доставящи хляб, илига стока сутрин към 4- 7 часа, когато доставят стоката е нащо страшно. Почти всеки е потенциално убиец на пътя, дори самобиец. Гонят час, карат бясно, рекордно, изпревармащо нещо кошмиар. Случвал се е няколко пъти да се отървавам с много малко. Вземете мерки господа контролиращи неможе да продължава все така.....

15

Ани

преди 13 години

Междудругото точно преди Широка лъка има ужасни дупки по пътя, имали са късмет, че е имало мантинела, защото на доста опасни места такава липсва, по пътя падат камъни и ако шофирате по тъмно трябва очите да са ви на 10.

14

hah

преди 13 години

Много е лесно да се говори от страни. Най-малкото имай предвид, че КАТ въобщене си правят труда да правят някакви по-обстойни анализи на причината за конкретната катастрофа - несъобразена скорост/ алкохол ( ако има )/ отнето предимство ( градски условия ) и това е - важното е да се напише нещо на бързо и да се връщат по хранилките :) . И те са хора, и те имат семейства да хранят :)

13

йошката

преди 13 години

хак му е на тоя убиец от буса , малко му е даже , тряяше да му се изкъртят зъбите и няколко ребра поне още... предвид това ,което можеше да причини....

12

an

преди 13 години

DOBROTO V SLU4AQ E 4E DECATA SA JIVI I ZDRAVI. A NAI LO6OTO E 4E PLA6TAME GRE6NI PARI BES POKRITIE. VSI4KI PARI KOITO PLA6TAME DANACI, VINETKI, TAKSI, GLOBI, AKCIZ I VSI4KO OSTANALO. OTIVAT DA SI PLA6TAME OTKRADNATITE PARI, OT DRUGARITE MUTRO-KOMUNISTI. VAN6NIQT DALG NA MUTRESTANIQ E 37 MILIARDA. V MOMENTA SAS SABRANITE GORE SPOMENATITE TAKSI MITRESTANSKIQT NAROD PLA6TA SAMO LIHVITE PO TOZI DALG.ZATOVA ZAPLATITE I PENSIITE SA NI AFRIKANSKI.I NQMA IZGLED V SLEDVA6TITE 100 GODINI DA SE POVI6AVAT.

11

МИКРОБУСА-АЙДЕ

преди 13 години

НОРМАЛНОМИКРОБУС.ТОЕСТ НЯКОЙ ДОСТАВЧИК ДИСТРИБУТОР И Т.Н.,ТЕ КАРАТ КАТО ЛУДИ, НЕ СПАЗВАТ ЗНАЦИ, УЛИЦИ И Т.Н.ПАРКИРАТ ДЕТО СИ ИСКАТ, ЩОТО СА ДОСТАВЧИЦИ.ДОБРЕ ЧЕ НЯМА СЕРИОЗНО РАНЕНИ И ЗАГИНАЛИ.

10

Анонимен

преди 13 години

"Шофьори, преминали минути преди инцидента, обаче твърдят, че пътят е бил заледен и не е бил опесъчен." -- Значи едни могат, да минат, а на други пътя им виновен. Когато се возят деца ограниченията в скороста са по-големи. Виновен е шофьора !!! Късмет има, че не е изтрепал децата иначе майка му жална.

9

Sisi

преди 13 години

Аман от некадърни шофьори, неграмотници и правещи се на пилоти от Формула 1!!

8

Анонимен

преди 13 години

"Уточнява се и дали участъкът е бил опесъчен."И да е бил, явно не е достатъчно добре опесъчен! Практиката е да се мята една лопата пясък на 20 метра път - за двете платна общо. До там я докарахме - свиди им се и пясъка.

7

Варналията

преди 13 години

Дано шофьора на буса да УМРЕ!Само така ще си понесе НАКАЗАНИЕТО коет безпорно заслужава.И стига сте писали във форумите глупости!*** ли сте?Този *** защо не е карал бавно???ДАНО УМРЕ В СТРАШНИ МЪКИ!!!

6

Анонимен

преди 13 години

Почти всяка катастрофа може да се каже, че е с причина "несъобразена скорост". Апелирам да го махнат като понятие, при което КАТ-аджиите да се напъват малко и да пишат реалната и точна причина за катастрофите. За момента положението е "колкото да има нещо написано в полето". А не трябва да е така!

5

аман

преди 13 години

от държава, която не се грижи за нищи друго освен за добруването на властимащитекой отговаря за почистването на пътищата ? с какви пари се прави ? стигат ли изобщо за целите за които за предназначени ? когато има ПТП, вариант е водачите да са виновни, но в какво състояние са пътищата ? за това кой е виновен ? и факир да си, като ти стъпи буса на лед, няма как да го спреш :(( ако всичко описано по-горе е вярно, пораженията щяха да са много повече и много по-тежки, добре че само с това е минало

4

Винетката

преди 13 години

Алоооо, за какво ви плащаме безумни пари за винетки бе ? Да оставяте пътищата в лед като в Сибир ли ? За парите които ви плащаме с лопати трябва да облизвате пътя до асвалт !!!

3

Анонимен

преди 13 години

Аман от лапачи на пари, а по един път не могат да хвърлят пясък.

2

Л В В

преди 13 години

Аман от шофьори- убийци.

1

lilly alex

преди 13 години

eto pri4inata.patqt bil minuti predi katastrofata zaleden i neopqsa4en. kakto ve4e kazah spored men ubieza e nepo4isteniqt pat.eeeeee kakvo owe da se kaze osven tova slava bogu 4e dezata sa zivi i zdravi.