106

Манго Мангала

преди 5 години

За никого вече не е тайна , че числата се манипулират ! Тегленето на числата се снима предварително като игрален филм и после нас ни будалкат като балъци ...

105

Анонимен

преди 13 години

мисля че повечето от младите хора са наясно с компютърните анимации,спомниате ли си когато забравиха да сменият филма и числата от тиражасе повториха дно към едно

104

Оле затвори очички

преди 13 години

Всяко нещо което е свързано с компютър или машина направен от човека може да бъде манипулирано. Защо топките не са в сфера и не пуснат някоя невинна детска ръчичка да извади 6 топчета от сферата. Вече и на децата им е ясно, че държавата ни лъже както си иска. И ироничното в случая е, че тази лицемерна държавна лъжа е съсвсем като за децата - с топченца. Да си направим един експеримент да не пускаме фишове в 3-4 поредни тиража ... то бива наглост ама.. то това край няма!

103

Бъ

преди 13 години

Внесъл съм в тотото няколко хиляди лева, а играя от много отдавна. Затова настоявам, че имам право да ПРОЧЕТА ВСИЧКИ (!!!) КОМЕНТАРИ! И ви обещавам, кълна се, че ще си имате ОГРОМНИ неприятности (напълно законни!),ако не престанете да "филтрирате" информацията!Ние всички тук искаме да проанализираме причините, поради които се вихри чудовищната измама! Колкото повече мнения, толкова повече възможност това да си стане една лотарийна игра, където се бориш само с вероятността, а не и с организацията

102

Усмивката

преди 13 години

От спиране приемането на залозите до тегленето на тиража, компютрите в ЦУ на БСТ сигурно почват да пушат от зор докато изберат най-редкия в залозите вариант. Останалото е въпрос на елементарна техника. Достатъчно е топчето да е пипонесто с отклонение не повече от 0,5 мм - при въртенето - това дава разлика от 1 мм - повече от достатъчно. Вижте стрелбищата - отворът на мишената с награда по избор е равен на диаметъра на сачмата и е наклонен до елипса по-малка от диаметъра и. Елементарно, Уотсън!

101

МУТРА

преди 13 години

КОЛЬО, ОДИ НА СЕЛО ДА ГЕПИШ ДЖАКОПОТА, АХМАК С АХМАК, КОЛКО ПЪТИ ТИ ГОВОРЕХ ДА ГО УЛУЧИШ БЕ, ***. ВЗЕМАЙ ДВУЦЕВКАТА И ПРАВО В КУБРАТ.

100

Тирбушон

преди 13 години

Миналия октомври в Унгария целият личен състав на полицейското управление в унгарския град Будаорш напусна, след като 15-те полицаи удариха рекордния джакпот в лотарията от близо 11 млн. евро. Полицаите играли с равни суми и след като шестия по големина в историята на унгарското тото джакпот направил почти всеки от тях милионер, решили вкупом да напуснат.Изобщо, ако вярвате в късмета, събирайте си левчетата и заминавайте на екскурзия в Унгария... или където и да е другаде. И да спечелите, и да не спечелите - не се връщайте. В тази държава не само щастието, но и късметът са... само за избрани. Останалото е чиста измама.

99

аз

преди 13 години

Да играеш тото е все една да играеш комар с държавата. Винаги си вътре защото държавата е най големия мошенник

98

Милано

преди 13 години

Държавата като не излъже бедния и глупав българин, кого да излъже.

97

БУДАЛА

преди 13 години

Много по вериятно е два автомобила или джипа да се сблъскат на Юпитер, отколкото да се паднат еднакви числа в два поредни тиража.

96

Салат Ракийкин

преди 13 години

Късметлии гърмяха шампанско за шестица от тотото в 18.00 ч. Два часа по-късно те пиха по една студена вода, пише Стандарт. В директното теглене на 15-ия тираж на играта 6 от 49″ едно от числата бе обявено грешно. От сферата излезе 48, а бе огласено и изписано като 43. Чак в емисиите след 20 ч се разбра вярното число.Въпреки всичко все още има десетки хиляди наивници, които вярват, че ще забогатеят и си остават последните пари по тото пунктовете на хазартната мафия.

95

Тарикат

преди 13 години

У наше село го правиме така: Имаме си два комплекта топки. Единия комплект са си стандартни топките, точно им е теглото, точен им е и диаметъра. Другия комплект е със стандартно тегло, но с малко по-голем диаметър (1-2 милиметра, колкото да не мине топката през изхода на сферата). За всеки тираж си имаме шест стандартни топки, които само ние си знаеме, а останалите са камуфлажни. Почне ли да духа ветъра във сферата, от изхода излизат само стандартните, а камуфлажните си стоят вътре, колкото и да им се иска да излезнат. И балъците пускат ли пуснкат фишове, а ние прибираме печалбите. Това е основната схема. Хитро, а?

94

Бай Ганъо

преди 13 години

Всичко е подчинено на ИЗМАМАТА в Родната ни мила Страна, дори доматите са измама, само диворастящите джанки са си натурални.

93

светофара

преди 13 години

Здравейте искам да ви споделя нещо. От година и повече работя в една от българските телевизии и мога да кажа само че каквито и комисии да се назовават те са корумпирани. Ние както и повечето телевизии имаме игра с смс-и и тази игра гласи че всяка седмица един късметлия печели по нещо... Повярвайте ми никои никога не е печелил. Има си комисия коиато юридически е сформирана да контролира тегленията на печелившите ахахахаха но те никога не са теглили никой е кво повече да ви кажа!!!

92

Пенсионер

преди 13 години

Играя тото от татово време. Тогава имаше само две тегления само в неделя. Почти всяка неделя имаше късметлия улучил 6-ца. Как така след демократичните промени и най-вече след компютризацията на тотото и промяната на правилата за джакпота, при три тегления по два пъти на седмица никой не улучва шестица с месеци, понякога и повече от половин година? От това сравнение мисля, че всеки може да си направи извода. Освен това имаше май инцидент отпреди 2-3 години, който беше показателен в тази насока - говорителят съобщаващ излизането на числата "позна" една от топките, преди тя да е излязла като я съобщи предварително. В този случай обаче ми се струва, че има нещо друго - просто тези които са били управляващи тотото са си заделили ооколо 200 000 лв, колкото са 18-те шестици и 30-те петтици, и са подлели вода на новото ръководство. Ей това е цялата българска простотия.

91

Салат Ракийкин

преди 13 години

*** и крадци от тотото! Идвам с калъчката да ви направя на кайма, ако не пусните дървената сфера!

90

Анонимен

преди 13 години

Няма нужда топките да са по-големи или по-малки,просто 6-те,които им трябват са със специално покритие,на което реагира дискретна фотоклетка.Ако сте забелязали горе има една игла, която уж задържа топката след като е влязла,но и пропуска само определени топки.Всичко е гениално просто. Преди известно време се показа една женица по телевизиата ,която е била уволнена от тотализатора и меко казано намекна за измамата във въпросната институция ,от тогава ни се чу,ни се видя.Предполагам,са и намекнали,че колите не се движат само по улиците!-Преди това имаше покушение върху съпруга на известна наша спортна деятелка,като прибавим и числата,които се повториха -мисля,че като събереш тия две и две,нещата са ясни.Но си мисля,че това няма как да стане без участието на някой или няколко отгоре.За жалост това е милата родна картинка и управия е възможна,ама някой друг път!

89

нека си спомним

преди 13 години

"В рамките на едва 5 дни изтеглените 4, 15, 23, 24, 35, 42 на 6 септември 2009 се повтарят и миналия четвъртък 10 септември 2009.Математици веднага се спретнаха да изчисляват и решиха уравнението, че шансът в продължение на една определена седмица, т.е. при два последователни тиража, да се повторят едни и същи числа в играта "6 от 42" е около 1 на 5,2 млн."О шок,о ужас!? Вие нямате ли срам?

88

ДКХ

преди 13 години

А според вас къде е спал шефа на контролната комисия(представител на Държавната комисия по хазарта), който взема допълнително хонорар към заплатата си, точно, за да контролира служителите на Тотализатора!???Господин Кръстев, спрете да раздавате парите на данакоплатците на некомпетентни и слепи хора!!!

87

Анонимен

преди 13 години

Такава корупция, такова мошеничество с тая лотария няма никъде по света, не стига че един фиш 6/49 ти е 5 лв за неделя, абе нямам думи