97

krasimira

преди 13 години

ne e tocno taka, na turski e no sys bylgarski dumi..........

96

до 95

преди 13 години

Хахахах Турция е създадена от Евреи а българската нация има абсолютно "единен" произход...нали така ти въобще оглеждал ли си се приятелче по улиците в България...половината монголоидни, другата половина татароидни..и една част черни гръцко-анадолски типове..оправил собствената си градина, та се извъдил спец по съседа..ади, холан...скрий се в някоя миша дупка..

95

...

преди 13 години

Какво се случва ? Останаха ли нормални хора ? Всяка седмица поне по една такава новина.

94

89

преди 13 години

Май настъпих болното ви място а създадената ви от евреи "реформирана"турция

93

Бог да ги прости

преди 13 години

Жалко за хората. Не бива да се стига до такива крайности. Няма значение дали са турци или други - животът е безценен, никой не заслужава такава смърт.

92

зная

преди 13 години

Анатюрк е *** от Солун.......

91

Николай

преди 13 години

Абе на всички анонимни ***, които дори един прякор не си слагат, че да можем да се обърнем към тях по име - вие знаете ли кой е Ататюрк? Всички сте 'ъъъъ, ислям, лошо' - Ататюрк е човека, изтребил най-много фанатична *** в Турция. Представям си ви само с по един пръст в устата и идеи за тюрбан и ятаган в главата. Ми не, Ататюрк е реформатор, без когото Турция днес нямаше да бъде светска страна и турците там да са с векове напред пред нашите турци в мисленето. Не сте ходили ама само знаете.

90

до 89

преди 13 години

Че Левски, Ботев са предадени от сънародници, с това ли ще ми се похвалиш? Или с корумпираните ни управници, ай сик**р

89

до 89

преди 13 години

Майката на Ататюрк е от български произход (от Солун), и най - голямата му любов до края на живота му е българка. Негови са думите "Който е враг на България, е враг на Турция'. Само някои от нашите полуграмотни османски *** и една шепа 'сапуно-нацистчета' не го разбират.България и Турция никога не са воювали. България е воювала с и против османците, както и Ататюрк. само че турците разумно са изкоренили повечето от това зло, докато у нас е живо, а ти с какво ще се похвалиш 89?

88

до86

преди 13 години

Имаш предвит Соломон паша- че самият той е евреин предател кви глупости дрънкаш а и всичките ви султани са били чужденци-Ататюрк ви е евреин-вие имате ли с какво да се похвалите?

87

до 86

преди 13 години

А случайно да си разбрал,че ''Сюлеман паша'' е французин..ааа пленили го..османлиите...не искам да си мисля как са го пречупили..

86

Анонимен

преди 13 години

Тоя да не е бил някоя от секретарките на доган те се самоубиват след сексуална употреба.

85

сеирджия

преди 13 години

Историята не помни турчин, *** или какъвто и да е по националност да предаде сънародник, но при българите това им е в гена. Левски, Ботев,Бенковски и др. кой ги предаде .Малко още е трябвало и щяло е да има Помакия! Междо другото вчера разбрах в разговор, че когато Сюлейман паша предава сабята си в Плевен е казал: ЕТО ВИ САБЯТА И ТОЗИ *** НАРОД!

84

ха ха ха

преди 13 години

Престъпници има независимо от религията..и за съжаление ще има....хората сме едни и същи..А тоя Бай Иван .....да бай на бабички..и да спре ракийките за тази вечер..

83

bez dumi

преди 13 години

Piqna e baba ti, a ti si glupak koito puska tupi komentari prez 15 minuti

82

ха ха ха

преди 13 години

Ти си пиян....без коментар..

81

Бай ИВАН

преди 13 години

***, турците и *** крадат убиват изнасилват а вие българите дори неможете да пишете на кирилица, а ми пускате *** коментари на лайнаниница, ония *** дето изнасилил майка си и убил 3-*** души какъв е бил??? Българин, другия *** дет напил сина си на 8 години и после го заклал пак ли е бил турчин? Не Българин, така че не ми се правете едва ли не на ангели ами уважавайте комшията си за да ви уважава и той............

80

ха ха ха

преди 13 години

Банков кредит...едва ли...хайде без коментар.....

79

Анонимен

преди 13 години

А бе ***! Защо не си гледате лайнаното съществуване в *** държава, а ми говорите за неща от които си нямате и представа?! Малко ви е това... има още какво да видите, няма страшно!

78

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ПРЕВЕДОХА ГО...БИЛО БАНКОВ КРЕДИТ...