26

Анонимен

преди 13 години

КОИТО СЕ ХВАНЕ НА ДЕМОКРАТИ4НАТА ВЪДИЦА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННОЛЮБИВИ ИЗМАМНИЦИ ,ПОСЛЕ ЯДЕ ЗА ЗАКУСКА БОМБИТЕ ИМ.

25

до 23

преди 13 години

Да съгласен съм, и ние не притежаваме тези качества, но ние не създаваме войни, не съсипваме икономики, не докарваме държави с природни блага до фалити поради личните ни интереси, не избиваме невинни хора навсякъде по земята. Нямам представа какво е твоето мнение за щатите, но вече никой не ги обича, хората искат мир и спокойствие, нормален стандарт на живот, закони и ред, а щатите правят всичко възможно това да не се случва, всички прогледнаха, ти кога ще го направиш?????

24

nona

преди 13 години

нали ирак щеше да бъде демократична държава / ко стана / се това чака либия/ петрола майка петрола / хубаво то е че в бг нама/ иначе да се се избили

23

Н.Генов

преди 13 години

Скрупули, чест, достойнство, угризения...някой да вижда такива качества у нас българите? И кой ни е виновен? Или пък кой ще ни е виновен като *** тази вредна нация? :):):)

22

iliqpi7

преди 13 години

към 19-за написаното от теб ,едно голямо,БРАВО.

21

ицо

преди 13 години

Всяка такава империя не е просъществувала много,не може да живееш охолно и богато( на кредит) на гърба на цял свят,всичко си има граници и те много скоро ще ги преминат...

20

Анонимен

преди 13 години

Почна се вече 6 Дъражави до лятото ще достигнат поне още толкова и идват протестите към Балканите като почне Гърция,Турция,Македония

19

Анонимен

преди 13 години

докато не се намери някой луд да поизтреби голям процент от тази тираническа нация - американската и да я сложи да си седне на *** и да си седи там, света няма да се отърве от войни. Това е най-мръсния и скапан народ населяващ земята, народ без скруполи, без угризения, за чест и накакви добри качества няма да говоря, само агресия се вижда от тях. Историята помни много други като тях, пък вече ги няма, и тях ще ги сполети същото ако не се осъзнаят и не спрат да тормозят и ограбват света.

18

Анонимен

преди 13 години

Къде ли отиват парите от иракския петрол

17

Анонимен

преди 13 години

Какво нещо е "демокрацията"!

16

Анонимен

преди 13 години

Ама колкото и да им разправяте на разни хамериканчета като Странджата, че това всичко е вследствие от действията на американците в Ирак, няма да ви повярват.Даже и на малките деца вече им е ясно че Ирак е банкрутирал именно заради империалистическите *** отвъд океана.

15

БОТЕВ от ПЛОВДИВ

преди 13 години

В Ирак има сунити и шеити.Има и кюрди.Използвайки това противопоставяне,заради петрола и чадъра на ООН нападнаха Багдад и фалираха света.Демокрацията я използват за оправдание,а човешките права съпоставят с националните си интереси.Нека нападнат Иран и ще си получат заслуженото.Там ги няма тези разногласия.Имаше песен на Пинк Флойд навремето.Долу ръцете на световните сили от други държави.Това че са спечелили ВСВ не е оправдание.

14

bg

преди 13 години

V Irak 14 ubiti dneska,v Libia-petima.Ama cionistkite sataninski pluhove sa otdelili 90 000 % (9 000 000)pove4e za propaganda s/u Libia.

13

bg

преди 13 години

do # 11 - Vladimir Putin e nai-dobrija politik v sveta.Sataninskite cionistki,globalistki,nacistki merzavci izpitvat neistova bolka v gazo kato 4ujat za Putin.Putin im oburkva smetkite i sataninskite nacistki svine har4at milijardi za da kvi4at s/u nego.

12

Нов световен ред

преди 13 години

Ето как ще изглежда Новия световен ред в арабския свят. До това води износът на хамериканска псевдодемокрация.Безработица, хаос, беднотия и липса на всякаква перспектива за по-добро бъдеще. Атентати и войни между местни племена и религии.След като стане така във всички или поне в повечето арабски държави, те ще бъдат обявени за сиви зони и ще се намеси ООН с поредната си "мироопазваща" "хуманитарна" мисия ... :)Страните от тези сиви зони ще бъдат под контрола на ООН.

11

Анонимен

преди 13 години

Ох леле как им го начукаха Руснаците на янките изневиделица.....

10

swe

преди 13 години

az vinagi sam kazval demokraciya nyama ima samo taka va izmislena dumi4ka :) tiya pak dolni ku4e tam nali im svaliha sadam sega pak kakvo iskat eto vi demoktaciya vkaraytesigi viv gizinkata taya demokraciya lijete giza na amerrica xaxax

9

аз

преди 13 години

Тия сега за к'во се бият? Нали там е демокрация.. избори май имаше наскоро, ако не се лъжа. И в Либия става същото, което стана преди в Ирак. Много кръв има по ръцете на американци и еврейте! Хванаха се с простите араби и ги манипулират само за да правят пари за сметка на толкова невинни животи!

8

Анонимен

преди 13 години

amerikancite razvaliha stranata

7

Анонимен

преди 13 години

"Основни причини за протестите в Ирак са корупцията, хроничната безработица и некачествените комунални услуги, по-специално проблемите с водоснабдяването и електрозахранването. "ми време е и ние да почваме